SOMMER Yoga Retreat med silence, Spa & Wellness

DIN PAUSE FRA HVERDAGEN. Kom ned i gear og mød sommeren med dyb, dyb RO i krop og sind.
I fantastiske omgivelser med yoga, mindfulness, meditationer, Silence og Spa & Wellness og skøn, skøn natur har du de allerbedste betingelser for at komme helt, helt ned i gear, at lade op, slappe af, reflektere, nyde stilheden og måske læse en god bog medens den indre ro indfinder sig. En ro der går langt, langt dybere ind end din almindelige yogapraksis i hverdagen. DEN ULTIMATIVE FORKÆLELSE.

BONUS: Workshoppen, ”Bliv mere bevidst i hverdagen”. En workshop der giver dig en tydelig forståelse af, hvordan du kan blive endnu bedre til at leve dit liv nærværende og træffe bevidste valg, der i den grad giver forøget livskvalitet. HUSK, det er helt frivilligt om man ønsker at deltage.

“Det har været magisk …. det var så givende og virkelig vidunderlig yoga og meditationer.
Sanna er meget kompetent og omsorgsfuld – meget respektfuld omkring hvordan kroppen er lige nu. Super dygtig.

Jeg oplever en kæmpe ro, som jeg aldrig har mærket før i hele mit liv. Jeg er målløs over den effekt det har. Det er for vild en følelse.

Jeg vil gerne afsted igen. Dette retreat på 4 dage har en passende længde.” – Bettina Maindal

 

Brug 4 dage på at ”trække stikket”

Du kender måske i forvejen den store gevinst 1 yogasession giver dig både i krop og sind. Dette mangedobles når kroppen bombarderes med utallige sessioner med yoga, mindfulness, meditationer, stilhed, spa og wellness der åbner dine sanser, så du kigger indad og får dig fra hovedet og dybt ind i hver en celle af kroppen. Efter denne forlængede weekend kan du i DEN GRAD mærke dig selv igen.

Hen over 4 dage giver vi slip på det vi ikke længere har brug for at holde fast i. Vi arbejder både med krop og sind. Vi kommer til at mærke os selv og blive meget bedre til at mærke efter og tage små pauser i hverdagen, når det hele måske går lidt stærkt.

Hen over 4 dage kan du forkæle dig selv med masser af yinyoga, mindfulness og meditationer samt ca. 20 timers Silence. Stilhed hvor vi går 100% offline, ikke taler, hverken med hinanden eller med andre. Du opdager måske, at du finder svar på nogle af de spørgsmål og overvejelser du eventuelt går og tumler med. Det er i stilheden du finder svarene. Svar der kommer indefra. Du hører dem fordi du giver dig til at være stille – og lytte. I hverdagen kører vi ofte på autopilot, gør hvad der forventes af os, uden rigtigt at give os tid til at mærke om det egentlig føles rigtigt. I denne forlængede weekend er der tid, tid og mere tid. Det kan være her du mærker hvad fremtiden skal bibringe dig.

MASSER AF YIN YOGA, MINDFULLNESS, MEDITATION, SPA & WELLNESS

Yin Yoga – en stille revolution
Du kan du give dig helt hen og nyde de rolige, frigørende og udrensende Yin Yoga stillinger som foregår siddende eller liggende. Lange dybe stræk hvor vi kommer ned i gear og ruster os til det der kommer. Lange dybe stræk som strækker bindevæv, muskler og styrker knoglerne. Når vi er i stillingerne i lang tid, 2-7 minutter, bliver bindevævet stærkere og mere væskefyldt. Samtidig giver kroppen langsomt efter. Nervesystemet modtager impulser om at det her er ok og du kan derfor komme endnu dybere ind i et stræk. Der bliver skabt plads i kroppen til fornyet energi. Der løsnes op for små og store spændinger.

Samtidig øver vi os i at blive bekvemme med det ubekvemme. At VÆRE med os selv i lang tid, at MÆRKE os selv og kroppen. Noget de fleste af os slet, slet ikke er vant til. Du bliver et mere rummeligt menneske, både over for dig selv men også over for dine omgivelser. ALLE KAN DELTAGE.

WORKSHOP
På fredagens workshop får du ydermere mulighed for at blive klogere på hvem du er og ikke mindst hvordan du bliver mere bevidst i dagligdagen. Bevidst om hvordan din krop og sind har det og hvordan du kan blive bedre til at mærke efter. At stoppe op og mærke efter inden du tager en beslutning. Det kan eks. være både i forhold til hvad du siger og gør. Både i forhold til dig selv men også til andre.

Du lærer at meditere, en praksis der kan være guld værd i en travl hverdag. Du lærer hvordan du kan forkæle dig selv med små pauser i hverdagen. Pauser der hjælper dig til at have et liv i en sund balance. Du får desuden værktøjer til at være mere nærværende i alle de ting du gør.

Spa & Wellness ad libitum

Oveni dette kan du toppe din ”egentid” med masser af velvære i hotellets Spa & Wellness med et 2700 m2 stort unikt stilleområde fyldt med wellnessfaciliteter. Faciliteter som store bassiner, boblebade, kolde bade, dampbad og forskellige saunaer samt det helt fantastiske udendørs spaområde med udsigt til Kattegat og stjernehimmel på en klar aften.

Skal du have endnu flere forkælelser kan du booke tid hos det professionelle og uddannede personale på klinikken Viwell på hotellet, hvor du har mulighed for at få en omgang lækker massage, få frisket huden op med en ”Body Scrub” eller ”Minifacial” eller få ordnet fødder og negle så de stråler igen. Der er mange flere muligheder. Book gerne i god tid hjemme fra.

I omgivelserne omkring hotellet vil du på den ene side, for enden af vejen (200 m), komme til stranden. Der er her vi går ned og bader tidligt morgen, hvis du har lyst til det. På den anden side af hotellet, få hundrede meter væk finder du den dejlige, stille skov med store gamle træer. Sæby med de skønneste gamle huse, det brostensbelagte torv med gågaderne er ikke mere end en gåtur på 1,5 km. væk. En tur der også kan tages langs stranden. Stranden ender hvor den hyggelige lystbådehavn starter. På havnen, som i midtbyen er der nogle skønne butikker med mulighed for at gøre et godt køb.

Maden vi nyder på opholdet er overvejende vegetarisk. Er du allergiker, giv venligst besked til hotellet god tid i forvejen.

Du kan læse mere på https://yogabysanna.dk eller sende mig en email på  sanna@yogabysanna.dk og  tlf. 25 56 49 14

SOMMER Yoga Retreat med silence, Spa & Wellness

torsdag 1. – søndag 4. juni 2023

DIN PAUSE FRA HVERDAGEN

kr. 5.595,00

På lager

PRISEN INKLUDERER:

  • 3 x overnatning i delt standard dobbeltværelse
  • Alle måltider* fra torsdag til søndag morgen, dog ikke frokost lørdag, hvor du har mulighed for at kigge lidt nærmere på havnen, byen eller nyde spa og wellnessområdet
  • Adgang til spa og wellnessområdet på hotellet.
  • Fri kaffe, te, frugt
  • Yoga, meditationer og mindfullness, workshop

*Alle måltider er overvejende vegetariske, så vidt muligt tilberedt af lokale råvarer. Er du allergiker, giv venligst besked til hotellet god tid i forvejen.

En uge før opholdet modtager du info og praktiske oplysninger via mail fra YOGA by SANNA.

TILMELDING ER BINDENDE 14 DAGE FØR AFVIKLING, HVORFOR INDBETALT BELØB IKKE REFUNDERES HEREFTER

PROGRAM, som er tilrettelagt så du får masser af yoga, mindfullness og meditation, men også masser af egentid (ændringer kan forekomme):
TORSDAG 1. JUNI

Kl. 14.00 – 18.00
Indtjekning på Hotel Viking Aqua Spa & Wellness – egentid.

Kl. 18.00 – 19.00
Velkomst og præsentation, vi hilser på hinanden.
Vi mødes i yogalokalet.

Kl. 19.00
Middag

Kl. 20.30
Guidet meditation

Kl. 21.00 –
Urtete og øko kaffe, frugt – egentid og godnat

FREDAG 2. JUNI

Kl. 6.45
Havbadning på stranden (for dem der har lyst)

Kl. 7.30
Yin Yoga

Kl. 9.00
Morgenbuffet

Kl. 10.30
Workshop del I, – Bliv mere bevidst i hverdagen.

Kl. 12.00 STILLEPERIODE STARTER

Kl. 12.00 
Frokost – kan spises i loungen, på værelset eller hvor du foretrækker

Kl. 14.00 – 16.00
Adgang til urtete, øko kaffe, frugt i stilhed

Kl. 17.00 – 18.30
Yin Yoga i stilhed

Kl. 18.30
Middag i stilhed – kan spises i loungen, på værelset eller hvor du foretrækker

Kl. 19.30
Guidet meditation i stilhed

Kl. 20.00
Øko kaffe, urtete, frugt i stilhed – egentid og godnat

LØRDAG 3. JUNI

Kl. 6.45
Havbadning på stranden (for dem der har lyst)

Kl. 7.30
Yin Yoga i stilhed – STILLETID OPHØRER HEREFTER

Kl. 9.00
Morgenbuffet – herefter egentid med mulighed for at nyde spa & wellness, vandre en tur, læse en god bog m.v.

Kl. 14.00 – 16.00
Adgang til kaffe/te og frugt

Kl. 17.00 – 18.30
Yin Yoga

Kl. 19 –
Festmiddag og hygge

SØNDAG 4. JUNI

Kl. 6.45
Havbadning på stranden (for dem der har lyst)

Kl. 7.30
Yin Yoga

Kl. 9.00
Morgenbuffet – og udtjekning

Kl. 10.00 – 12.00
Workshop, del 2, Bliv mere bevidst i hverdagen, 1. Afrunding og afsked

OBS: HVIS DER ER SOMMERVEJR, VIL NOGET AF YOGAEN BLIVE FLYTTET PÅ STRANDEN og der kommer lidt ændringer i tidsplanen (vi havbader efter yoga om morgenen).

Reservation af behandlinger

Uanset om du overnatter på hotellet, eller kommer som gæst ude fra, har du mulighed for at bestille wellnessbehandlinger hos Viwell.

Er du overnattende gæst på hotellet, er det vigtigt at du bestiller dine behandlinger i god tid inden din ankomst. På den måde kan du sikrer dig en af de ledige tider på klinikken.

Selvom du ikke bor på hotellet, skal du endelig ikke holde dig tilbage. Hos pigerne i Viwell er du altid velkommen til at få din drømmeoplevelse. Priserne er pr. person (bortset fra duobehandlingerne)

For at bestille tid skal du ringe til ViWell på telefon 29462869, eller til hotellets reception på telefon 98461700.

OBS: Aflysning af behandlinger skal ske senest 24 timer inden behandlingen.

Din underviser

Programlægger og underviser hedder Sanna Carlsen, er 54 år og certificeret Hatha og Yinyogainstruktør. Hun underviser bl.a. i Yin- og Hatha yoga og er indehaver af yogastudiet YOGA by SANNA i Frederikshavn. Hun har stor erfaring med undervisning på Yoga Retreats, med flere hundrede deltagere de seneste år. Hun bygger hele tiden ovenpå sine yogauddannelser, senest 14 dages uddannelse i sommeren. Hun kan ikke lade være. Hun underviser flere hold indendørs samt udendørs i april-oktober. Derudover har hun i flere år undervist i forløb for stress-, angst- og depressionsramte, hvor yoga, mindfullnes og meditation er en stor del af de værktøjer der bruges.

Deltagerne hjælpes til at blive mere bevidste og nærværende i hverdagen. Hun har selv mediteret dagligt og dyrket yoga i flere år og det kom rigtigt ind under huden i et flerårigt sygdomsforløb med stress, hvor mange erkendelser og en stor omlægning af sit liv var resultatet af det. Sanna har desuden skabt yogaklubben DIT YOGA UNIVERS. Her undervises online og live online. Der er desuden adgang til bl.a. online videoer med yoga, mindfullness og meditationer, yogafilosofi, opskrifter, livstilstips m.v.

Sanna vil med den skønneste stemmeføring og sit positive sind føre dig gennem den forlængede weekend. LÆS ANBEFALINGER AF SANNA

”Som underviser glæder jeg mig utroligt til at byde dig velkommen til max. forkælelse på dette vidunderlige retreat, hvor jeg vil gøre ALT for at du kommer hjem med en oplevelse for livet og ikke mindst dyb, dyb ro i krop og sind.  – Kærlig hilsen Sanna”

Har du spørgsmål til opholdet kan Sanna kontaktes via sanna@yogabysanna.dk eller på tlf. 25 56 49 14. se mere på www.yogabysanna.dk

Hvem kan deltage? / Anmeldelser

Alle +16 år, som kan deltage i en normal yogatime. Har du helbredsmæssige skavanker/sygdomme, meget gerne giv besked til Sanna via mail på sanna@yogabysanna.dk

TIDLIGERE DELTAGERE PÅ RETREATS MED YOGA BY SANNA PÅ HOTEL VIKING SIGER:

 

“Det har været noget af det bedste jeg har gjort for mig selv. Jeg har fundet nye veje der skal afprøves, ting der har udfordret mig fysisk og mentalt. Sanna er helt fantastisk, rolig, ærlig, smuk udstråling og meget åben. Kroppen har det godt, føles udhvilet, frisk – ingen smerter. Hovedet har mange visioner og tanker om tiltag som kan ændre mit liv til det bedre. JA, jeg vil gerne afsted med Sanna igen. Det har været en skøn oplevelse.” – Edith

 

“Dette har været et frirum i en travl hverdag. En lille mindfullness-bobbel, hvor jeg har fundet ind til min indre ro og de vigtigste ting for mig i mit liv. Sanna er rigtig god,  nærværende og omsorgsfuld. Jeg vil gerne afsted med Sanna igen. Det giver mulighed for at stoppe op og gøre sig nogle tanker om ens liv og ens prioriteter.” – Christina Mogensen

 

”Det var en dejlig oplevelse. Jeg kom ned i gear. Det var en god kombi med yoga/meditation og spa 😊 Sanna er rigtig god til at forklare, så det er til at forholde sig til og forstå. Jeg føler mig afslappet, øm i kroppen og helt flad for energi på den gode måde efter 4 dage. Jeg vil gerne afsted med Sanna igen, fordi indholdet ikke var for alternativt eller spirituelt. Jeg håber at kunne komme med igen til sommer. Det har været en god længde – vil gerne have en dag mere. Det var lige tilpas med stilletiden, da der også er andre gæster på hotellet.” – Ditte Bertram

Det var dejligt og afslappende. Man kom ned i gear og kunne udelukkende fokusere på opholdet og det program der var lagt. Derudover vil jeg anbefale retreatet. Sanna var god. Der var en god beskrivelse af stillingerne, så man ikke altid skulle kigge op. Det var virkelig rart med et afbræk fra hverdagen, med fokus på sig selv og mulighed for fordybelse. – Agnes

Det var så givende, afstressende, beroligende, trygt at være afsted. Et fristed for krop og sind. Sanna er så rolig, forklarende, hjælpende – det var trygt. Hun var rigtig god til at forklare kroppens forskel fra person til person og hvorfor vi ikke kan det samme alle sammen. Jeg er øm i kroppen på den helt rigtige måde, mere smidig, afslappet. Har fået ro, mere balance og accept. Jeg fandt en ro og tryghed i mig selv jeg sjældent har oplevet. – Christina Børsting

Preview
Close