Weekendophold for 2

Vil du gerne gøre noget ekstra ud af din og din kæres bryllupsdag, årsdag eller noget helt tredje, så er det vores erfaring at et romantisk weekendophold for 2 er noget, som der bliver sat rigtig stor pris på.

Hele to år i streg har vi vundet prisen for Danmarks bedste spa og wellness ophold, og med hele 3300 m2 at boltre jer på, er der rigtig gode muligheder for at skabe nogle dejlige minder og komme endnu tættere på hinanden.

Oversigt over de forskellige ophold

SPA-GETAWAY

🗹 3-retters sæson menu

🗹 Stor morgenbuffet

SPAOPHOLD

🗹 3-retters sæson menu

🗹 Stor morgenbuffet

🗹 Velkomstdrink inden middag

🗹 Velkomstpakke med chokolade og en halv flaske mousserende vin

KUROPHOLD

🗹 3-retters sæson menu

🗹 Stor morgenbuffet

🗹 Velkomstdrink inden middag

🗹 Velkomstpakke med chokolade og en hel flaske André Clouet Champagne

🗹 Spakit fra Ecooking

WELLNESSOPHOLD

🗹 3-retters sæson menu

🗹 Stor morgenbuffet

🗹 Velkomstdrink inden middag

🗹 Velkomstpakke med chokolade og halv flaske mousserende vin

🗹 Behandling hos Klinik ViWell

Sådan booker du et weekendophold for 2

Vil du booke et uforglemmeligt weekendophold for 2? Du har valget mellem vores spa ophold for 2, kurophold for 2 eller wellnessophold for 2.

Nedenfor kan du få et overblik over de forskellige ophold og finde det, der passer bedst til jer.

Bemærk: Inden vi udforsker hvert ophold i detaljer, skal vi gøre opmærksom på, at uanset hvilket ophold du vælger, kræves det at tilvælge enten “weekendtillæg 1 nat” eller “weekendtillæg 2 nætter” under tilvalg. Dette er nødvendigt for at se prisen for et weekendophold. Priserne, som de står, er standardpriser for hverdage.

Spa ophold for 2

Vores spa ophold for 2 er vores billigste weekendophold. Dette ophold er allerede i sig selv super romantisk og indeholder blandt andet en stor morgenmadsbuffet, 3 retters sæsonmenu, velkomstdrink inden middag og en velkomstpakke med håndlavet Aalborg chokolade og en ½ flaske mousserende vin.

Læs mere om vores spa ophold for 2 her.

Kurophold for 2

Vælger du at bestille et kurophold, får du alle de samme fordele, som hvis du vælger et spa ophold for 2, men i stedet for en halv flaske mousserende vin får I en hel flaske champagne. Derudover er der på værelset også et spakit med plejeprodukter fra det danske anerkendte hudplejebrand Ecooking.

Læs mere om vores kurophold for 2 her.

Wellness ophold for 2

Vores wellness ophold er vores dyreste ophold. Selve opholdet indeholder præcis de samme ting som vores spa ophold, men derudover indgår der også en behandling. Du kan se, hvilken behandling der indgår, hvis du klikker ind på selve opholdet; wellness ophold for 2.

Læs mere om vores wellness ophold for 2 her.

Par på romantisk weekendophold for 2
romantisk ophold for 2 med spa

Vil du på et romantisk weekendophold for 2?

Selvom vores weekendophold allerede oser af romantik, giver forskellige tilvalg dig mulighed for at forstærke romantikken yderligere. Vælg at opgradere til et værelse med havudsigt eller til vores executive suite med eget fritstående badekar for en ekstra dimension af luksus. Hvis I elsker champagne, kan I også vælge at opgradere jeres velkomstpakke til en flaske champagne fra Moët & Chandon. Er I vinelskere, kan I forudbestille en 3-retters vinmenu til jeres middag eller endda aftale et besøg i vores vinkælder. Vi anbefaler også at booke en duo-behandling i Klinik ViWell, hvor vores dygtige behandlere vil give jer en ultimativ forkælelse.

Disse tilvalgsmuligheder kan vælges, når du har valgt det ønskede ophold. Under “tilvalg” skal du blot markere de felter, du ønsker at tilkøbe. Når du har valgt alle dine ønskede tilvalg, klikker du bare på “tilføj til kurv”.

Forkæl jer selv i vores wellness klinik

Vil du overraske din kære, så plejer en behandling hos vores wellness klinik, Klinik ViWell, som regel at være noget, som går rent hjem hos modtageren.

Klinik ViWell har et bredt sortiment af behandlinger, så der er lidt for enhver smag. 

Du kan blandt andet vælge mellem forskellige ansigtsbehandlinger, lash lift, manicure, pedicure, kropspeeling og forskellige massager, som eksempelvis oliemassage og hot stone massage.

Ønsker du en duo behandling, hvor du og din partner kan få en yderst behagelig oplevelse sammen, er det også muligt.

Se mere på Klinik ViWell.

Ophold med massage
Tag på spa ophold med din veninde og nyd en drink i vores spa og wellnessområde

Prisvindende spa og wellnessområde

Vores spa og wellnessområde er spredt udover hele 3300 m2, så der er rig mulighed for, at I kan få lidt romantisk alenetid.

Vores spa og wellnessområde har som nævnt to år i streg vundet prisen for Danmarks bedste, hvilket betyder utroligt meget for os. Vi prøver hele tiden at gøre vores bedste for at alle, der besøger os, får den bedste oplevelse mulig. Derfor har Hotel Viking blandt andet gennemgået en omfattende renovering med fokus på både værelser, restauranten og spa og wellnessområde.

Spa og wellnessområdet består af:

 • 30 grader rotunde med modstrømsanlæg
 • To store spabassiner med 36 grader varmt vand
 • 30 grader stort opvarmet wellnessbassin med boblezone, paddehat og massagestråler. 
 • 36 grader udendørs spabad på tagterrassen
 • 30 grader varmt udendørs saltvandsbassin med 3 % saltopløsning
 • Dampbad
 • Saunagus
 • Aromasauna
 • Almindelig sauna
 • 8 grader koldtvandsbassin
 • Wellness klinik

I spa og wellnessområdet er der fri adgang til frisk frugt og vand med og uden brus. Og hvis I har lyst til andet end det, er det også muligt at bestille noget fra vores frokostrestaurant til at nyde i enten spaområdet eller i restauranten. 

Hvis I vil spise i frokostrestauranten, kan I bare hoppe i jeres badekåber, og så kan I sidde deroppe og nyde jeres mad med udsigt udover spa og wellnessområde. 

Frokostrestauranten holder åbent fra kl. 12-17 alle dage. Derefter skal man have tøj på for at besøge restauranten. 

Spaafdelingen har åbent fra 08-21 alle dage, undtagen lørdag, hvor der er åbent til kl. 22. 

Minimumsalderen for at benytte området er 16 år. 

Åbningstider for restauranten

Alle måltider serveres i den samme restaurant. 

Morgenmadsbuffet: Serveres fra 07-10.

Frokost: Kan bestilles i tidsrummet 12-17.

Aften: Serveres fra 18-22. Efter kl. 20.30 tager køkkenet ikke imod flere bestillinger. 

Når du bestiller et romantisk weekendophold for 2 vil morgenmadsbuffet som regel være inkluderet, men hvis du vil være sikker, så husk at tjekke efter hvad der står under det ophold, du vælger. 

Frokosten kan nydes både i restauranten og i spaafdelingen. Menukort kan ses her. Bemærk det er kun “den lille sult” og “den søde sult”, som kan nydes i både spaafdelingen og restauranten. 

Aftensmad kan spises fra klokken 18. Når du booker et romantisk weekendophold for 2 vil en 3 retters sæsonmenu også ofte indgå. Men igen husk at tjekke efter under det specifikke ophold, du vælger. Hvis ikke en 3 retters menu indgår, kan du bestille à la carte middag. Menukort kan ses her.

OBS: Hvis du har nogle fødevareallergier, så kontakt os i god tid inden dit weekendophold, så sørger vi for at forberede os på dit besøg.

3 retters middag i Hotel Vikings restaurant
Hotel Vikings vinkælder

Romantisk besøg i vinkælderen

Hvis I er ligeså glade for vin som os, så har I også mulighed for at komme ned i vores vinkælder og finde en helt speciel vin, I kan nyde over en romantisk middag. I tager bare fat i en af vores tjenere og spørger. Det plejer som regel at være muligt. 

Vi har en masse specielle vine fra overalt i verden, så der er lidt for enhver smag og pengepung.

Gavekort til weekendophold

Når du bestiller et weekendophold for 2 på siden her, modtager du efterfølgende dit gavekort på e-mail. Gavekortet kan bruges i tre år fra bestillingsdatoen. Når du er klar til at booke det endelige weekendophold, kan du enten kontakte os direkte, eller du kan gøre det via linket her. Hvis du gerne vil booke dit weekendophold med datoer med det samme, så kan du booke dit weekendophold direkte her.

Spisebord med fire stole i værelse 103
To lænestole med skammel i værelse 103

Vælg mellem følgende værelsestyper

Som standard er det altid et standardværelse som indgår i prisen. Men hvis du gerne vil gøre jeres weekendophold lidt mere romantisk, så kan du vælge at opgradere til et mere luksuriøst værelse. Vi har ti forskellige værelsestyper at vælge imellem: Standardværelse, standardværelse med havudsigt, deluxe værelse, deluxe værelse med havudsigt, juniorsuite, juniorsuite med havudsigt, executive suite, executive suite med havudsigt, senior suite 24 og senior suite 25.

Værelsesopgraderinger kan tilvælges under tilvalg. Du skal blot hakke det værelse, du ønsker, inden du tilføjer til kurven.

Standardværelse

 • 20 kvm værelse
 • 3,5 kvm badeværelse
 • TV
 • Gratis wifi
 • Gratis morgenmadsbuffet
 • Gratis adgang til stort fitnesscenter
 • Gratis adgang til spa og wellnessområde
 • Enkelte værelser er med egen terrasse inkl. bord og to stole


OBS: Standardværelserne er beliggende både i underetagen, stueetagen og på 1. sal. Så hvis du er gangbesværet, er det vigtigt, at du giver os besked om dette, da der ikke er elevator til standardværelserne i underetagen eller på 1. sal. Bruger du kørestol, anbefaler vi, at du som minimum opgraderer til et deluxe værelse for at få mere plads.

Standardværelse hos Hotel Viking Sæby med udsigt til Kattegat

Standardværelse med havudsigt

 • 20 kvm værelse
 • 3,5 kvm badeværelse
 • TV
 • Gratis wifi
 • Gratis morgenmadsbuffet
 • Gratis adgang til stort fitnesscenter
 • Gratis adgang til spa og wellnessområde
 • Enkelte værelser er med egen terrasse inkl. bord og to stole
 • Velkomstpakke med håndlavet Aalborg chokolade og mousserende vin

Bemærk: Der er elevator til standardværelserne med havudsigt

Deluxe værelse

 • 28 kvm værelse
 • 4 kvm badeværelse
 • TV
 • Gratis wifi
 • Gratis morgenmadsbuffet
 • Gratis adgang til stort fitnesscenter
 • Gratis adgang til spa og wellnessområde
 • 2,3 kvm balkon inkl. bord og to stole
 • Beliggende på 1. og 2. etage med elevatoradgang
 • Velkomstpakke med håndlavet Aalborg chokolade og mousserende vin
Værelse hos Hotel Viking
Værelse hos Hotel Viking

Deluxe værelse med havudsigt

 • 28 kvm værelse
 • 4 kvm badeværelse
 • TV
 • Gratis wifi
 • Gratis morgenmadsbuffet
 • Gratis adgang til stort fitnesscenter
 • Gratis adgang til spa og wellnessområde
 • 2,3 kvm balkon inkl. bord og to stole
 • Beliggende på 1. og 2. etage med elevatoradgang
 • Velkomstpakke med håndlavet Aalborg chokolade og mousserende vin

Junior suite

 • 38 kvm
 • 3,5 kvm badeværelse
 • 2,3 kvm WC
 • Udsigt mod Sæbygaard skov
 • To lænestole med skammel og bord
 • TV
 • Gratis wifi
 • Gratis morgenmadsbuffet
 • Gratis adgang til stort fitnesscenter
 • Gratis adgang til spa og wellnessområde
 • Beliggende på 1. sal med elevatoradgang
 • Velkomstpakke med håndlavet Aalborg chokolade og mousserende vin

Junior suite med havudsigt

 • 38 kvm
 • 3,5 kvm badeværelse
 • 2,3 kvm WC
 • Lækkert hudplejesæt fra E-cooking
 • To lænestole med skammel og bord
 • TV
 • Gratis wifi
 • Gratis morgenmadsbuffet
 • Gratis adgang til stort fitnesscenter
 • Gratis adgang til spa og wellnessområde
 • Beliggende på 1. sal med elevatoradgang
 • Velkomstpakke med håndlavet Aalborg chokolade og mousserende vin

Senior suite værelse 24

 • 50 kvm
 • 18 kvm badeværelse med fritstående badekar
 • Lækkert hudplejesæt fra E-cooking
 • Lækker udsigt udover Sæbygaard skov
 • Bord og fire stole
 • To lænestole med skammel
 • TV
 • Gratis wifi
 • Gratis morgenmadsbuffet
 • Gratis adgang til stort fitnesscenter
 • Gratis adgang til spa og wellnessområde
 • Beliggende på 1. sal med elevatoradgang
 • Velkomstpakke med håndlavet Aalborg chokolade og mousserende vin

Senior suite værelse 25

 • 49 kvm
 • 12 kvm stort badeværelse med badekar
 • Egen sauna
 • Lækkert hudplejesæt fra E-cooking
 • Egen balkon med bord og to stole
 • Vinkøleskab
 • Bord og fire stole
 • To lænestole med skammel
 • Havkig
 • Gratis morgenmadsbuffet
 • Gratis adgang til stort fitnesscenter
 • Gratis adgang til spa og wellnessområde
 • Beliggende på stueetagen.
 • Velkomstpakke med håndlavet Aalborg chokolade og mousserende vin

Executive suite

 • 50 kvm
 • 18 kvm badeværelse med fritstående badekar
 • Lækkert hudplejesæt fra E-cooking
 • Bord og fire stole
 • To store lænestole med bord
 • TV
 • Gratis wifi
 • Gratis morgenmadsbuffet
 • Gratis adgang til stort fitnesscenter
 • Gratis adgang til spa og wellnessområde
 • Beliggende på 1. sal med elevatoradgang
 • Velkomstpakke med håndlavet Aalborg chokolade og mousserende vin

Executive suite med havudsigt

 • 52 kvm 
 • 18 kvm badeværelse med fritstående badekar
 • Lækkert hudplejesæt fra E-cooking
 • Bord og fire stole
 • To store lænestole med bord
 • TV
 • Gratis wifi
 • Gratis morgenmadsbuffet
 • Gratis adgang til stort fitnesscenter
 • Gratis adgang til spa og wellnessområde
 • Beliggende på 1. sal med elevatoradgang
 • Velkomstpakke med håndlavet Aalborg chokolade og mousserende vin

Weekendophold Jylland i de skønneste omgivelser

Vores dejlige spa hotel ligger i de mest naturskønne omgivelser i Sæby i Jylland. Byen emmer af hygge og idyl, og en gåtur i de hyggelige brostensbelagte gader er noget man aldrig bliver træt af. Så leder du efter et weekendophold i Jylland, så håber vi du har lyst til at komme en tur til Sæby og slentre en tur rundt i vores dejlige jyske by, og se alt det som Sæby har at byde på. 

Vi kan blandt andet anbefale at besøge nogle af de mange kunsthåndværkere, som holder til i byen. Heriblandt Keramikkunst, som laver utrolig flotte ting af keramik, og hvis I har lyst til at nyde en is, så kan vi anbefale Snedkergaarden, som har den hyggeligste baggård, som er fyldt med forskellige kunst.

Sæbygaard Skov i Nordjylland
Spa og wellnessområdet hos Hotel Viking om aftenen

FAQ

Find svar på nogle af de hyppigste spørgsmål her.

Der er indtjekning fra kl. 14. Udtjekning senest kl. 11.

Spaen er åbent alle dage fra kl. 08-21. Lørdag lukker spaen dog først kl. 22.

* Omkring jul og nytår er der forkortede åbningstider af spaen. 

** Om vinteren kan det ske, at vi er nødt til at holde udendørsbassiner åbent i et begrænset tidsrum eller holde dem helt lukkede.

*** Ved kraftig blæst eller snefald er der af sikkerhedsmæssige grunde ikke adgang til udendørsbassinerne. 

Ønsker du at bruge vores fitnesscenter under dit spa ophold, er det åbent fra kl. 07-21 alle ugens dage.

Ja, de priser som fremgår under produkterne på denne side er prisen for et spa ophold for 2 personer.

Det er billigst for os at sælge spa ophold til 2 personer, så ønsker du den bedste spaophold deal, så får du samlet set det bedste tilbud ved at booke et spa ophold for 2.

Ønsker du et spa ophold for én person, kan du vælge at booke det via vores bookingsystem. Vælg “spa ophold for 2” hvis du ønsker et spa ophold med de samme fordele, som hvis man er to personer. Booker du blot et almindeligt ophold, skal du selv tilkøbe adgang til vores spa og wellnessområde samt de andre fordele, som der indgår i et spa ophold for 2.

Club Viking er vores helt egen gratis fordelsklub, hvor vi forkæler vores gæster både før, under og efter et ophold. Hvis du sørger for at melde dig ind i Club Viking inden dit spa ophold, vil der være gratis kaffe og te i loungen samt spa og wellnessområdet under hele spaopholdet.

Derudover vil vi også løbende sende dig mails omhandlende gode spa ophold tilbud mm. 

Du kan naturligvis altid nemt melde dig ud fra Club Viking, hvis du ikke længere ønsker at modtage vores mails.

Børn er ikke tilladt i spa- og wellnessområdet. Her har vi en aldersgrænse på 16 år.

Børn må meget gerne komme med på resten af hotellet.

Ønsker I en ekstra opredning til et barn eller voksen, kan det tilkøbes.

Har du en elbil, kan du oplade din bil hos os, mens du slapper af og nyder dit spa ophold.

Du kan vælge at oplade din bil med enten Clever eller vores egen ladestander. Det er muligt at betale med både kreditkort, Mobile Pay, Google Pay og Apple Pay.

Det er tilladt at medbringe hunde på vores standardværelser. Bemærk dog at der vil være et ekstra slutrengøringsgebyr på 500 kr. 

Kontakt os forinden dit spa ophold hvis du ønsker at medbringe en hund, så sørger vi for at stille mad- og vandskåle frem.

Booker du et spa ophold, er morgenmadsbuffet altid inkluderet i prisen. Morgenmadsbuffeten er åben hver dag fra kl. 07-10.

Har du fødevareallergier, eksempelvis allergi overfor gluten, laktose, skaldyr, eller følger du blot en bestemt diæt, så må du meget gerne kontakte os et par dage inden dit spa ophold, så vi kan forberede os inden din ankomst.

Der er gratis parkering på vores 170 parkeringspladser.

Der er gratis wifi til alle vores gæster.

Vi vil gerne have at alle føler sig godt tilpas, når de besøger os. Derfor har vi afmærkede handicap p-pladser tæt på indgangen samt nem adgang til både lounge og restaurant for kørestolsbrugere.

Bemærk: Nogle af vores standardværelser ligger i underetagen, hvor det er nødvendigt at kunne gå på trapper. Sidder du i kørestol, anbefaler vi, at du som minimum vælger et deluxe værelse, da det er 28 kvm stort, hvor et standardværelse er 20 kvm stort. Ønsker du mere plads, kan du også vælge at opgradere til en juniorsuite, som er 38 kvm stort eller en senior eller executive suite, som er 50 kvm stort.

Toilet med støttehåndtag kan findes i fællesområdet. 

Hotellet har en elevator.