Om hotel viking En Nordjysk oplevelse

Om hotel viking

HOTEL VIKING – SPA & WELLNESS

Hotel Viking – Spa & Wellness er beliggende kun 300 meter fra Kattegat i den nordlige udkant af den idylliske købstad, Sæby. Hotellets unikke faciliteter, den hyggelige atmosfære og perfekte beliggenhed nær skov, strand og Nordjyllands mange seværdigheder er et perfekt udgangspunkt for et vellykket ophold.

Oplev også hotellets unikke spa og wellnessområdet med inden- og udendørs faciliteter, bl.a. stort spa og saltvandsbassin på tagterrassen med udsigt over Kattegat eller lad dig friste af Klinik ViWell’s mange tilbud på behandlinger og det store udvalg af skønhedsprodukter.

Hotellet er handicapvenligt og har elevator, der giver adgang til størstedelen af værelserne.

Hotel Vikings restaurant danner rammen om den kulinariske verden der tager et lokalt udgangspunkt. Køkkenet benytter i videst mulige udstrækning lokale råvarer, efter sæsonen. Efterfølgende tilberedes disse med lige dele kærlighed og passion for håndværket. I Restauranten serveres morgenbuffet, frokost og middag om aftenen.

Hotel Viking råder også over en hyggelig Lounge.  Her kan du nyde den afslappede atmosfære, hvor vi har sørget for rolig musik og analoge brætspil ad libitum. Tjenerene står klar til at lave en lækker specialkaffe eller te, samt lækre cocktails, drinks og iskolde fadøl.

Hotel Viking har 86 værelser, der fordeles på kategorierne Budgetværelse, Standardværelse og Deluxe Værelse. Standard -og Deluxeværelser kan desuden tilkøbes med smuk havudsigt.

Hotellets største lokale har plads til 400 personer – ideelt til kurser, konferencer, fester m.v.

Vi glæder os til at byde Dem velkommen.

Chat med os herChat her
Hotel Viking Aqua/ Spa & Wellness Resort
Vind et hotelophold for 2! Nyhedsbrev