Yoga Retreat

Trænger du til lidt mere end blot en pause fra hverdagen, så er et yoga retreat måske noget for dig. Et yoga retreat repræsenterer en rejse mod velvære for både krop og sind, og kan bruges til at mindske stress samt give kroppen øget fleksibilitet og velvære.

Alle over 16 år kan uanset kendskab til yoga deltage i vores forskellige yoga retreats.

Hvad er yoga godt for?

Yoga er godt for både krop og sind. Det forbedrer fleksibiliteten, styrker musklerne og forbedrer kropsholdningen. Døjer du eksempelvis med spændinger i kroppen, så kan yoga hjælpe dig.

Når man laver lange dybe stræk og er i stillingerne i to til syv minutter, så fortæller man kroppen, at det er helt okay, og at der ikke sker noget. Kroppen vil dermed helt naturligt slappe mere af og tillade, at man kan komme endnu dybere ind i et stræk. Døjer du med spændinger i kroppen, så vil yoga derfor blandt andet kunne mindske dine spændinger. 

Ud over de fysiske fordele, kan yoga også bruges til at mindske stress og give dig mere ro mentalt. På vores yoga retreats arbejdes der meget med mental sundhed, og om hvad man selv kan gøre for at behandle sit sind bedst muligt.

Gennem dette arbejde kan man hjælpe sig selv til opnå en bedre søvn, øge energiniveauer og skabe en dybere forbindelse til sig selv.

Yoga mod stress

Stress kan være en uundgåelig del af det moderne liv, men yoga kan hjælpe dig med at håndtere det på en naturlig måde. Gennem kombinationen af fysiske øvelser og mindfulness-teknikker kan yoga reducere stresshormoner og fremme en følelse af indre ro. Regelmæssig yoga kan hjælpe med at opbygge modstandsdygtighed over for stressfaktorer.

Vores yoga retreats handler altså ikke kun om fysisk træning, men om at skabe en holistisk oplevelse for krop og sind. Afhængigt af hvilket yoga retreat du vælger, så vil de forskellige ophold gennem en blanding af yoga, stilhed, meditation og workshops, skabe plads til, at du kan opnå balance og finde indre ro.

Vores mål er at tilbyde mere end blot en midlertidig pause fra hverdagen. Vi ønsker at give dig redskaberne til at skabe vedvarende ændringer i dit liv. Uanset om du ønsker at forbedre din fleksibilitet, mindske stress, eller blot opnå en dybere forbindelse med dig selv, er vores yoga retreats en vej mod at opnå netop dette.

Hvad er Yin Yoga?

Yin Yoga er en rolig og meditativ yoga stil, der fokuserer på dybe stræk og afspænding. Øvelserne udføres i længere tid for at opnå målrettet fokus på kroppens bindevæv og øge fleksibiliteten. Yin Yoga sigter mod at skabe balance i kroppens energier og forbedre flowet igennem meridianer.

Klik ind på de specifikke yoga retreats for at læse mere om hvilken form for yoga, du kan forvente af retreatet.

Hvad er Hatha Yoga?

Hatha Yoga er en grundlæggende yoga stil, der betragtes som grundlaget for mange andre stilarter. Det kombinerer fysiske øvelser, åndedrætsøvelser og meditation. Hatha Yoga arbejder på at opnå balance mellem krop og sind og styrker både fysisk og mentalt velvære.

Er du nysgerrig på hvilken form for yoga, du kan forvente af de forskellige yoga retreats, så klik dig ind på de forskellige ophold og læs mere.

Forplejning under dit yoga retreat

Som udgangspunkt er alle måltider inkluderet i dit yoga retreat. Der kan dog være enkelte undtagelser, hvor nogle af måltiderne ikke er inkluderet. Husk derfor at læse, hvad der står i beskrivelsen for det yoga retreat, du ønsker at booke.

OBS: Har du nogle fødevareallergier, så husk at kontakte os inden dit yoga retreat, så vi kan forberede os bedst muligt inden din ankomst.

Stress af i vores spa- og wellnessområde

Alle yoga retreats har et planlagt program, og heri er der også planlagt egen tid, hvor du selv kan vælge, hvad du har lyst til at bruge tiden på.

Brug blandt andet tiden i vores 3300 m2 store spa og wellnessområde, som omfatter faciliteter som et stort bassin, spabassiner, dampbad, saunaer og udendørs saltvandsbassin med udsigt over Kattegat.

Ud over vores wellnessfaciliteter har omgivelserne også utroligt meget at byde på. Du kan blandt andet gå en tur i den rolige skov med gamle træer lige i nærheden eller udforske den charmerende by Sæby med smukke gamle huse og brostensbelagte gader, som ligger kun 1,5 km væk.

Besøg også den hyggelige lystbådehavn og butikkerne i nærheden.

Få en afstressende behandling hos Klinik ViWell

Vil du gerne have lidt ekstra selvforkælelse under dit yoga retreat, så kan vi anbefale, at du booker tid til en behandling hos Klinik ViWell.

Husk at booke i god tid for at være sikker på, at der er ledige tider. Prøv eksempelvis zoneterapi eller hot stone massage, som begge virker afstressende for kroppen. Se Klinik ViWells fulde udvalg af behandlinger via linket her.

Har du spørgsmål til vores yoga retreats?

Hvis du har nogle spørgsmål eller andet, du mangler svar på, inden du bestiller dit yoga retreat, så ring endelig til os på telefon: 98461700 eller send os en mail på info@hotelviking.dk.