Restaurant
Vi byder velkommen i vores hyggelige restaurant. Hotellets køkken skaber lækre retter af friske, lokale råvarer, som er tilberedt med omhu, engagement og kærlighed.
RESTAURANT OG SELSKABER
A la carte
I restauranten tilbydes der á la carte middag samt dagens 3-retters menuer.
Restauranten er åbent alle dage på året med kun få undtagelser.
Uanset om du bor på hotellet, er lokal eller bare på gennemfart, er du velkommen i restauranten, hvor tjenerne glæder sig til at byde dig velkommen.
Restauranten har åbent hver dag fra kl. 18:00 – 22:00 (køkkenet tager imod bestillinger frem til kl. 20.30)
Har du specielle ønsker og hensyn, der skal tages til din kost, vil vi hjertens gerne hjælpe dig. Dette kunne eksemplevis være nødde- eller skaldyrsallergi, glutenallergi, laktoseallergi, eller at du følger en speciel diæt. Hvis du informerer os inden ankomst, har vi mulighed for at gøre det klart til dig.
Menuer
Menukortet er gældende fra den 1. okt. 2024 til 31 dec. 2024
OBS: Har du allergener eller andre ønsker til din middag, skal vi gerne vide dette på forhånd. Således kan vi skabe den bedste oplevelse for dig
Forretter
Laks
Koldrøget laks serveret med kørvelcreme, sprød kartoffel, tomatskum og urtesalat
—
Tun
Grillet tun serveret med røget mayo, sesamcreme, rødbedeflager, porreaske og sprød glaskål
—
Gårdhøne
Karamelliseret hønelår, skalotteløgsgele, sprød kål, selleri og salturt
135.-
Hovedretter
Kalv
Rosa stegt kalvekød serveret med bagte løg og selleri, grillet gulerod og sauce bordelaise
—
Kalveskank
Braiseret kalveskank serveret med kartoffelcreme, dampet broccoli, ristede svampe, glaseret bede og kalvesky
—
Fisk
Dampet hvid fisk fra kyst, bagt græskar, smørstegt kål, sauce på strandkrabbe, rogn og urter
255.-
Tilkøb
Steak af oksemørbrad +185g
Med hjemmelavet Bearnaise, sprøde fritter og marinerede salater
100.-
Desserter
Chokolade
Chokolademousse serveret på nøddebrud, råsyltede blommer, blommegele og sherrysirup
—
Citrus
Syltede klementiner serveret med blodappelsin-glace, hvid chokoladeganache, myntetuilles og appelsin-is
—
Æbler
Nyfortolket æblekage, mousse, marcipanbund, æbleglace, tørret marengs og fløde-is
Ostetallerken
Med 3 danske oste, hjemmegjorte sylterier og hjemmebagt knækbrød
125.-
Vinmenu
2 Glas Vinmenu
255,-
3 Glas Vinmenu