Restaurant
Vi byder velkommen i vores hyggelige restaurant. Hotellets køkken skaber lækre retter af friske, lokale råvarer, som er tilberedt med omhu, engagement og kærlighed.
RESTAURANT OG SELSKABER
A la carte
I restauranten tilbydes der á la carte middag samt dagens 3-retters menuer.
Restauranten er åbent alle dage på året med kun få undtagelser.
Uanset om du bor på hotellet, er lokal eller bare på gennemfart, er du velkommen i restauranten, hvor tjenerne glæder sig til at byde dig velkommen.
Restauranten har åbent hver dag fra kl. 18:00 – 22:00 (køkkenet tager imod bestillinger frem til kl. 20.30)
Har du specielle ønsker og hensyn, der skal tages til din kost, vil vi hjertens gerne hjælpe dig. Dette kunne eksemplevis være nødde- eller skaldyrsallergi, glutenallergi, laktoseallergi, eller at du følger en speciel diæt. Hvis du informerer os inden ankomst, har vi mulighed for at gøre det klart til dig.
Menuer
Menukortet er gældende fra 24. juli 2024
OBS: Har du allergener eller andre ønsker til din middag, skal vi gerne vide dette på forhånd. Således kan vi skabe den bedste oplevelse for dig
Forretter
Laks
Kold røget laks med urte creme – radise & yuzo
—
Røget gris
Røget gris med havgus – grillede svampe – puffet malt
—
Confiteret kalvebov
Confiteret kalvebov – syltede blomkål – frissé & rødløgsgelé
135.-
Hovedretter
Ballotine
Ballotine af gårdhøne med kroket – græskar pure – broccoli & glacé
—
Fladfisk
Puffet fladfisk med citron glacé – karamelliseret gulerod & kartoffel creme
—
Gris
Langtidstilberedt gris med kål – cremet porre – persille
255.-
Tilkøb
Steak af oksemørbrad +185g Serveret med pommes frits, sauce bernise & sprød salat
100.-
Friskrevet sort trøffel
50,-
Desserter
Crumble
Peanut crumble med lakrids karamel – brændt chokolade & nødde iscreme
—
Crepe suzette
Crepe suzette med appelsin – ristede mandler & vanilje is
—
Syltede kirsebær
Syltede kirsebær med pistacie – brændt marengs & armarene sirup
125.-
Vinmenu
2 Glas Vinmenu
255,-
3 Glas Vinmenu