Restaurant
Restaurant
Vi byder velkommen i vores hyggelige restaurant. Hotellets køkken skaber lækre retter af friske, lokale råvarer, som er tilberedt med omhu, engagement og kærlighed.
I restauranten tilbydes der á la carte middag samt dagens 3-retters menuer.
Restauranten er åbent alle dage på året med kun få undtagelser.
Uanset om du bor på hotellet, er lokal eller bare på gennemfart, er du velkommen i restauranten, hvor tjenerne glæder sig til at byde dig velkommen.
Restauranten har åbent hver dag fra kl. 18:00 – 22:00 (køkkenet tager imod bestillinger frem til kl. 20.30)
A la carte
Gældende fra 1. september 2023
OBS: Har du allergener eller andre ønsker til din middag,
skal vi gerne vide dette på forhånd. Således kan vi skabe den bedste oplevelse for dig
Foretter
Oksebryst.
Tynde skiver kogt oksebryst serveret med sprøde jordskokkeflager, karsemayo, syltede sennepskorn og peberrodsskum.
Makrel.
Kærnemælksvaffel serveret med røget makrel, røgeostcreme, radise og græskargele.
Vol au vent.
Sprød skal serveret med braiseret grisenakke, ristede svampe, gulerodscrudite og syltet gulerod.
DKK 128.-
Hovedretter
Havkat.
Havkat stegt en croute, serveret med en saute på grønkål, courgette og skalotteløg, hertil anissyltede fennikel og dild blanquet.
Grambogård-gris.
Braiseret grieskank fra grambogård serveret med karamelliseret gulerodspure, kartoffelkrokette, confiteret selleri og blomkål samt indkogt sauce smagt til med hyben og sort peber.
Kalv.
Glaseret kalvecullotte serveret med græskarpure, majroer, gratineret portobello, marvtuilles, revet trøffel samt sauce chasseur.
Ribeye. (+98,-)
Rosastegt ribeye serveret med hjemmerørt bearnaise, marineret salat og sprøde fritter.
248.-
Desserter
Oste (+10,-)
Ostetallerken med 3 europæiske oste, hjemmekogt kompot og hjemmebagt knækbrød.
Koldskål.
Årets sidste koldskål serveret med syltede jordbær, hjemmelavede kammerjunkere, vaniljeiscreme og citronmelisse.
Pære.
Karamelliseret pæretærte, serveret med syltede pære, brændt marengs, amarettosirup og vaniljeiscreme.
Trifli.
Cointreaumarinerede æbler, hjemmebagte makroner, creme anglaise, tuilles og pisket fløde.
DKK 118.-
2 Glas Vinmenu 255,-
3 Glas Vinmenu 325,-
Vi elsker at tage hensyn
Har du specielle ønsker og hensyn, der skal tages til din kost, vil vi hjertens gerne hjælpe dig. Dette kunne eksemplevis være nødde- eller skaldyrsallergi, glutenallergi, laktoseallergi, eller at du følger en speciel diæt. Hvis du informerer os inden ankomst, har vi mulighed for at gøre det klart til dig.