Restaurant

Vi byder velkommen i vores hyggelige restaurant. Hotellets køkken skaber lækre retter af friske, lokale råvarer, som er tilberedt med omhu, engagement og kærlighed.

RESTAURANT OG SELSKABER

A la carte

I restauranten tilbydes der á la carte middag samt dagens 3-retters menuer.
Restauranten er åbent alle dage på året med kun få undtagelser.
Uanset om du bor på hotellet, er lokal eller bare på gennemfart, er du velkommen i restauranten, hvor tjenerne glæder sig til at byde dig velkommen.

Restauranten har åbent hver dag fra kl. 18:00 – 22:00 (køkkenet tager imod bestillinger frem til kl. 20.30)

Har du specielle ønsker og hensyn, der skal tages til din kost, vil vi hjertens gerne hjælpe dig. Dette kunne eksemplevis være nødde- eller skaldyrsallergi, glutenallergi, laktoseallergi, eller at du følger en speciel diæt. Hvis du informerer os inden ankomst, har vi mulighed for at gøre det klart til dig.

Menuer

Gældende fra 5. januar 2024

OBS: Har du allergener eller andre ønsker til din middag, skal vi gerne vide dette på forhånd. Således kan vi skabe den bedste oplevelse for dig

Nytår 2023 hos Hotel Viking

SLUT ÅRET AF MED MANÉR

Nytårsophold 2023

Hold nytår med manér. Hos Hotel Viking sætter vi en ære i at give jer en både festlig og hyggelig nytårsaften. Du slipper for planlægning, madlavning og oprydning og kan i stedet glæde dig til en skøn aften med masser af gode oplevelser og fest. En aften hvor du bare skal slappe af og nyde vores helt specielle og lækre nytårsmiddag.

Vi ved, at nytårsaften er fyldt med traditioner. Netop disse traditioner holder vi på, så du blot skal læne dig tilbage og nyde din aften. Vi byder på champagne til velkomst, en lækker middag ved eget bord(se menu herunder) akkompagneret af en sublim vinmenu, livemusik, cocktailbar, champagne kl. 24 med et stykke kransekage til, og masser af hygge , live akustisk musik efterfølgende. Aftenen rundes af med et lækkert natmadsbord.

Noget af det bedste er, at du ikke skal tænke ikke på transport. Når du bestiller vores nytårsophold, er det inklusiv en overnatning på et af vores dejlige dobbeltværelser for at fuldende jeres ophold.

Dagen derpå bydes i på vores lækre nytårsbrunch inden afrejse.