Restaurant

Restaurant

Vi byder velkommen i vores hyggelige restaurant. Hotellets køkken skaber lækre retter af friske, lokale råvarer, som er tilberedt med omhu, engagement og kærlighed.

I restauranten tilbydes der á la carte middag samt dagens 3-retters menuer.
Restauranten er åbent alle dage på året med kun få undtagelser.
Uanset om du bor på hotellet, er lokal eller bare på gennemfart, er du velkommen i restauranten, hvor tjenerne glæder sig til at byde dig velkommen.

Restauranten har åbent hver dag fra kl. 17:00 – 22:00 (køkkenet tager imod bestillinger frem til kl. 20.30)

A la carte

Gældende fra 21. maj. – 31. juli 2021

OBS: Har du allergener eller andre ønsker til din middag, skal vi gerne vide dette på forhånd. Således kan vi skabe den bedste oplevelse for dig

Forretter

Vaffel og fisk.

Citrusmarineret fisk fra dagens auktion rørt med sprøde urter og. Serveret på sprød maltvaffel og urtecreme.

98,-

Fiskesuppe og asparges

Legeret fiskesuppe smagt til med ingefær, citrongræs og lime. Heri serveres syltede og grillede asparges samt sprøde croutoner.

98,-

Sommerbuk og ramsløg

Letgrillet sommerbuk serveret med fermenteret hvidløg, ramsløgscreme, sylterier, rugflager og urtesalat

98,-

 

Hovedretter

Himmerland kalv og sommergrønt

Rosa kalvetyksteg serveret med sauteret sommerkål, radisser og courgette. Hertil indkogt sauce og pommes anna.

228,-

Rokkedahl kylling og grillede løg

Balotine lavet af Rokkedahl kylling, serveret med grillede sommerløg, sprødt skind, reduceret hønseglace samt

små stegte kartofler vendt med smør, urter og læsøsalt.

228,-

Rødtunge og spæde grønne sager

Sprødstegt rødtungefilet serveret med dampede karotter og bimi, hertil luftig hollandaise og kogte kartofler fra vildmosen.

228,-

Desserter

Vanilje og citron

Hjemmebagt vaniljetærte smagt til med honning fra Nellemans have serveret med kandiseret hvid chokolade, citroniscreme og olivenolie.

98,-

 

Rødgrød og fløde

Bærkompot, friske bær, hjemmelavet flødeis, bagt chokolade og rødbedemarengs

98,-

Rabarber creme bruleé og sabayonne

Rabarber creme bruleé serveret med bagt rabarber, kakaocrumble og is a la sabayonne.

98,-

2 Glas Vinmenu 235,-

3 Glas Vinmenu 295,-

– DON’T FORGET THE G&T –
Start eller afslut middagen med en af vores special gin og tonic

Serveres med gin efter tjenerens valg, samt en fevertree tonic water

kr. 100,-

Vi elsker at tage hensyn

Har du specielle ønsker og hensyn, der skal tages til din kost, vil vi hjertens gerne hjælpe dig. Dette kunne eksemplevis være nødde- eller skaldyrsallergi, glutenallergi, laktoseallergi, eller at du følger en speciel diæt. Hvis du informerer os inden ankomst, har vi mulighed for at gøre det klart til dig.

Spaoplevelser i særklasse

Forestil dig at kunne tilbringe en dag, hvor du blot skulle læne dig tilbage og blive forkælet.
Nyd dit ophold hvor vi sørger for at skabe en antidagligdag.

Det eneste du skal tænke er dine egne behov, da du har et helt hold af smilende personale til din tjeneste.

Tilmeld dig Club Viking
og få store fordele