Restaurant
Vi byder velkommen i vores hyggelige restaurant. Hotellets køkken skaber lækre retter af friske, lokale råvarer, som er tilberedt med omhu, engagement og kærlighed.
RESTAURANT OG SELSKABER
A la carte
I restauranten tilbydes der á la carte middag samt dagens 3-retters menuer.
Restauranten er åbent alle dage på året med kun få undtagelser.
Uanset om du bor på hotellet, er lokal eller bare på gennemfart, er du velkommen i restauranten, hvor tjenerne glæder sig til at byde dig velkommen.
Restauranten har åbent hver dag fra kl. 18:00 – 22:00 (køkkenet tager imod bestillinger frem til kl. 20.30)
Har du specielle ønsker og hensyn, der skal tages til din kost, vil vi hjertens gerne hjælpe dig. Dette kunne eksemplevis være nødde- eller skaldyrsallergi, glutenallergi, laktoseallergi, eller at du følger en speciel diæt. Hvis du informerer os inden ankomst, har vi mulighed for at gøre det klart til dig.






Menuer
Menukortet er gældende fra den 1 april til den 1 maj – 2025
OBS: Har du allergener eller andre ønsker til din middag, skal vi gerne vide dette på forhånd. Således kan vi skabe den bedste oplevelse for dig
Forretter
Rejer
Ristede asparges, håndpillede rejer, hollandaisesauce m. dild & rogn
—
Røget Laks
Koldrøget laks, dild-mayo, marineret fennikel & puffet ris
135.-
Faste Klassiker på aften kortet fra kl. 18.00 – 21.00 alle dage
Caviar
Caviar fra kaluga 15g serveret med finthakket purløg, skalotteløg, smørstegte blinis, revet citronskræl & cremefraiche 48%
358.-
—
Tatar
199.-
Hovedretter
Ølbraiseret gris
Ølbraiseret gris med smørristede gnocchi, bagte små tomater, smørristede ærter & sauce på braiserlage samt fondchips
—
Kalveculotte
Langtidsstegt culotte af kalv, kroket af polenta med Vendsyssel-ost, smørristede bimi & sauce gastrik
255.-
Faste Klassiker på aften kortet fra kl. 18.00 – 21.00 alle dage
Ribye
Modnet 225g ribeye fra Himmerland, serveret med sprød salat, sprøde fritter samt sauce bearnaise
—
Hvidfisk
Dagens fangst, smørstegt hvidfisk, sprød salat. sennepsvinaigrette, hollandaise & sprøde pommes med timian & groft salt.
—
Oksemørbrad
Modnet. 180 bøf. af Oksemørbrad serveret med sprød salat, sprøde fritter samt sauce bearnaise
358.-
Har du 3-retters menu inkluderet i dit ophold, er opgraderingsprisen +100 kr.
Desserter
Stikkelsbær
Romsyltede stikkelsbær, serveret på bund af citruskage m. italiensk marengs & yuzois
—
Rød Grød m. fløde
Nyfortolkning af rødgrød med fløde.
Glaseret hindbærmousse, bærkompot, vaniljecremefraiche og syrlig bærsorbet
125.-
Fast Klassiker på aften kortet fra kl. 18.00 – 21.00 alle dage
Ostetallerken
Med 3 salgs gode oste, med hjemmelavet nøde brød, tomatkompot, glutenfri kerne knækbrød, og sæsonkompot
125.-
Vinmenu
2 Glas Vinmenu
255,-
3 Glas Vinmenu