Previous slide
Next slide

Mærk sommeren på Danmarks Bedste Spahotel ☀️

Glæd dig til at mærke duften af sommer, fuglekvidder og sol fra en skyfri himmel i prisvindende omgivelser

Over sommeren kan du nyde fordel af vores meget populære Early Bird-ophold, hvor du kan komme afsted på et skønt ophold fra kun 800 kr. pr. person.  Det er en utrolig skarp pris på ophold i en af de mest eftertragtede sæsoner på året.

Med et Early Bird-ophold kan du blandt andet se frem til:

  • Fri adgang til vores prisvindende spaparadis 
  • Lækker og velsmagende 3-retters sæsonmiddag
  • Overnatning i dejligt delt standard dobbeltværelse
  • Stor morgenbuffet

Har du ikke mulighed for at tage afsted på et ophold, kan du finde dejlige dagsoplevelser til priser fra kun 387 kr. pr. person på udvalgte datoer. 

Glæd dig til at nyde den skønne sommer fra vores lækre tagterrasse, hvor du kan nyde iskolde drinks samt et dejligt opvarmet saltvandsbassin og boblebad med en skøn udsigt over Kattegat.

Indendørs byder vores prisvindende spaunivers blandt andet på: 

  • Velgørende wellnessbassiner
  • Opkvikkende saunaer og dampbad
  • Afslappende spabade
  • Lækre spalounges
  • Stor tagterrasse med udsigt over Kattegat samt opvarmet saltvandsbassin og spabad


Alt sammen til din
frie afbenyttelse under dit besøg.

Et ophold på Hotel Viking er samtidig også en oplagt mulighed til at opleve sommeren i hyggelige Sæby. Her bliver solen hver aften spillet ned til smukt trompetspil, og den charmerende købstad inviterer til hyggelige cafébesøg og dejlige gåture. 

Du kan også nyde dejlige vandreture i naturskønne omgivelser i Sæbygård skov eller tage et dyb i bølgen blå på den skønne sandstrand, som kun ligger få minutters gang fra hotellet.

Så, kom og bliv forkælet på Hotel Viking i Sæby – det vil du ikke fortryde.

Se alle vores spaophold via linket her.

Spar penge med vores Early Bird-oplevelser

På udvalgte datoer over sommeren kan du spare gode penge på enten ophold eller dagsoplevelser til vores prisvindende spahotel i Sæby.

Se vores aktuelle events

Vi tilbyder en række spændende events i form af foredrag, hvor du kommer med bag kulissen på nogle af de mest omtalte krimihistorier i Danmark.

Du kan blandt andet høre Lars Findsens fascinerende historie, da han gik fra at være i spidsen for spionagearbejdet til arrestation og tid i fængsel.

Du kan også komme med bag forbrydelsen, når Janni Pedersen og Jens Møller Pedersen giver et unikt indblik i politiets og mediernes arbejde, når en ny stor kriminalsag folder sig ud.