Handelsbetingelser

Gavekort købt hos os gælder i udgangspunktet* 3 år, fra udstedelsesdato. jf. købeloven. Ligeledes er der 14 dages fuld returret på købte gavekort.

Dernæst kan værdien af et gavekort altid ombyttes til andre af vores produkter eller ydelser. Bruger du ved ombytning ikke hele beløbet, nedskriver vi tilsvarende værdien på dit købte gavekort, som dog har samme udløbsdato som det oprindelige.

Du kan ikke bytte andre gavekort fra andre udbydere såsom smartbox, Take Offer mm. med vores egne gavekort – ej heller handle med gavekort fra os eller andre udbydere i webshoppen eller onlinebookingen

Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter eller kontant gavekort. Du kan ikke veksle dit gavekort/gavebevis til et nyt gavekort/gavebevis, og du kan heller ikke samle flere gavekort/gavebeviser til et nyt.

Dit gavekort er et ihændehaverbevis. Hvilket betyder, at mister man det, kan det ikke erstattes. Samtidig er det altid den person, som er i besiddelse af gavekortet, der ligeledes vil kunne indløse det. Man kan sidestille et gavekort med pengesedler og mønter, som heller ikke vil kunne erstattes, hvis de tabes eller mistes. Gavekort kan altid benyttes på den anskaffede værdi til alle hotellets ydelser.

*Er det anden udløbsfrist på gavekortet/ gavebeviset vil dette tydeligt fremgå heraf.

Gavebeviser sælges i forbindelse med kampagner hvor der er prisnedsættelse. Gavebeviser er ikke et gavekort. Forskellen er at et gavebevis er gældende til en specifik vare eller ydelse. Gavebeviser kan ligeledes have specielle betingelser såsom kortere udløbsfrist. Gavebeviser kan ikke ombyttes til kontanter eller gavekort.

Gavebeviser er for det mest brugt til kampagner såsom Black Friday, Sæsonstart m.fl. hvor prisen på oplevelsen er langt under normalen.

Du kan ikke veksle dit gavekort/gavebevis til et nyt gavekort/gavebevis, og du kan heller ikke samle flere gavekort/gavebeviser til et nyt. Du kan ikke bytte andre gavekort fra andre udbydere såsom smartbox, Take Offer mm. med vores egne gavekort – ej heller handle med gavekort fra os eller andre udbydere i webshoppen. Gavebeviser kan altid benyttes på den anskaffede værdi til alle hotellets ydelser.

Tillæg på kampagne gavebeviser – Weekend, helligdage og højsæson

Alle vores gavebeviser solgt på eks. Black Friday og andre kampagner er prissat ud fra at det benyttes med ankomst fra søndag til torsdag.

Ønsker du at benytte  opholdet fredage, lørdage eller helligdage er der et tillæg på DKK 600 pr. nat. Er dette allerede tilkøbt vil det fremgå på dit gavekort/voucher
Højsæsonstillæg DKK 600 pr. nat fra uge 29 t.o.m. uge 31

Under COVID19 pandemien har hotellet været lukket ned først i 2020. Har du købt et gavekort eller gavebevis solgt efter den 1. oktober 2020, bliver evt. lukkedage grundet COVID19 lagt 1:1 oveni den løbetid dig gavekort/gavebevis har. Dermed er der ikke risiko for at løbetiden bliver forkortet hvis statsministeren igen skulle lukke landet og Hotel Viking ned igen.

Fordi vi som virksomhed sælger gavekort og gavebeviser online, er det ikke at betegne som elektroniske.
Vores gavekort er ikke underlagt reglerne for elektroniske gavekort, det er alene digitalt fordi vi sender en PDF.
Den kode (tal -og bogstavskombination) som er tilknyttet vores gavekort og gavebeviser er at sammenligne med fortløbende nummererede gavekort og gavebeviser. Koden bruges udelukkende til vores egen registrering og håndtering.

Weekendtillæg gælder på ophold fra fredag til lørdag og fra lørdag til søndag. På nogle kampagner kan der være tillæg. Læs betingelserne på det enkelte gavebevis hvor betingelserne vil fremgå.

Nedenstående er gældende for både direkte og indirekte bookinger(eks. OTA’er)

 • Du kan annullere dit ophold gebyrfrit, indtil 48 timer før check-in (kl. 14.00)
 • Dit ophold er bekræftet ved enten indbetaling eller garantistilling via kreditkort og ved oplysning af gavekortnummer.
 • Ved udeblivelse (No Show) betales 100% af prisen for opholdet
 • Booker du ophold der ikke er Refunderbare (Non refundable) trækker vi pengene 1 time efter bookingen har fundet sted. Herefter kan der ikke annulleres/afbestilles.

Disse handelsbetingelser er gældende for bookinger foretaget direkte til Hotel Viking. Enten via onlinebooking eller pr. telefon, mail eller personlig henvendelse i receptionen.

Se forskellen herunder.

Hotel Vikings online Booking

 • Beløbet trækkes i forbindelse med bookingen

Direkte booking

 • Booking der foretages pr. mail, telefon eller personlig henvendelse ved receptionen betales i forbindelse med bookingen. Du modtager en bekræftelse pr. mail indeholdende et betalingslink. Når beløbet er indbetalt, er din booking bekræftet.

Kontakt

 • Kontaktinformation såsom Mailadresser og telefonnumre opgivet i forbindelse med køb og booking kan blive benyttet til markedsføring fra Hotel Viking. 
 • Ønsker du ikke at vi kontakter dig, er det nemt og enkelt at framelde sig både mail og SMS. Der er udførlig guide tilsendt til hvordan udmelding sker, og vi kan også hjælpe menuelt. Hvis du henvender dig pr. mail til info@hotelviking.dk

Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde, og:

Hotel Viking A/S
Vikingvej 2
DK-9300 Sæby
Telefon: +45 9846 1700
E-Mail: info@hotelviking.dk
CVR:36540877

Alle priser i vores webshop og onlinebooking er angivet i danske kroner (DKK) inklusiv moms, og eksklusiv evt. fragt.

 

Hotel Viking A/S anvender en sikker betalings-gateway fra E-pay.

Kommunikationen med denne betalingsløsning er testet af PBS. Alle kortdata sendes krypteret.

Der kan betales med:
Dankort, Mastercard, JCB, VISA, Maestro, Mobilepay

Alle ordrer bekræftes automatisk (pr. e-mail). Husk at sikre dig, at din mailadresse er korrekt, inden du godkender købet.
Modtager du ikke en ordrebekræftelse, kan du med fordel tjekke din SPAM mappe i din mail.

Gavekort og gavebeviser bliver leveret som .PDF fil og tilsendt som vedhæftet fil i en e-mail til den oplyste adresse.’
Varer der skal sendes fysisk, afsendes som pakkepost med Post Nord.
Har du købt varer som skal sendes fysisk. Så pakkes og sendes de inden for 2 hverdage. Der må påregnes en leveringstid på 5-7 dage.

Alle ordre der skal sendes fysisk bliver pålagt porto og ekspeditionsgebyr på kr. 50,00. Alternativt kan dine varer afhentes direkte i hotellets reception. Hvis sidstnævnte ønskes skal gavekortet blot bestilles pr. mail til info@hotelviking.dk eller telefon, og ikke via webshoppen. Her er det muligt at betale med Mobilepay når du bestiller direkte ved receptionen

Der er 14 dages retur- / fortrydelsesret på ubrugte varer.
Ønsker du har fortryde køb af gavekort/gavebevis kontakter du blot Hotel Viking A/S og meddeler dit ordrenummer.
Så annullerer vi gavekortet, og sætter pengene tilbage på det benyttede betalingskort.

Er varen fysisk skal den returneres i original emballage.

Ved ombytning eller returnering sendes varen til Hotel Viking A/S vedlagt faktura/fakturakopi og returseddel. Udgiften i forbindelse med returnering betales af dig som kunde. Ved ombytning betaler vi fragten for tilbageforsendelsen til dig. Vi modtager ikke returvarer der er sendt pr. efterkrav.

Ved tilbagebetaling af penge skal vi bruge følgende oplysninger:

 • Bankens navn
 • Registreringsnummer (4 cifre)
 • Kontonummer (10 cifre)

Vi tilbagebetaler pengene samme dag, vi modtager varerne.

Der er 2 års reklamationsret på alle fysiske varer.

I tilfælde af en reklamation ombytter Hotel Viking A/S varen.
Vi forbeholder os retten til at afvikle en reklamation ved at udbetale varens købspris.
Udgiften til returforsendelser vedr. berettiget reklamation afholdes, efter aftale, af Hotel Viking A/S.

Hvis ikke du selv er tilstrækkeligt forsikret, så kan du tegne en forsikring for lejeperioden hos os. Du kan se lejekontrakt og vilkår på nedenstående link.

Lejekontrakt og vilkår