Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER

Vi elsker gode oplevelser

Vi elsker gode oplevelser – også med vores webshop. Vi hader ikke at indfri dine forventninger, og derfor vil vi rigtigt gerne fortælle dig om de betingelser vi har for at købe vores produkter og services. Således har du som forbruger og forhåbentligt kommende gæst ved os, mulighed for at læse, og sætte dig ind i de betingelser vi handler under.

se bl.a. Hvad forskellen er på vores gavekort og gavebeviser længere nede.

Gavekort og gavebeviser skal bookes på forhånd

Inden I kan benytte gavekort skal oplevelsen bookes på forhånd. Dette gøres enten via, Facebook messenger, e-mail info@hotelviking.dk eller pr. telefon 98461700. Skal der ikke bookes på forhånd fremgår dette specifikt af gavekortet.

Gavekort

Gavekort købt hos os gælder i udgangspunktet* 3 år, fra udstedelsesdato. jf. købeloven. Ligeledes er der 14 dages fuld returret på købte gavekort.

Dernæst kan værdien af et gavekort altid ombyttes til andre af vores produkter eller ydelser. Bruger du ved ombytning ikke hele beløbet, udskriver vi et nyt gavekort på det resterende beløb, som dog har samme udløbsdato som det oprindelige. Du kan ikke bytte andre gavekort fra andre udbydere såsom smartbox, Small Danish hotels, Take Offer mm. med vores egne gavekort – ej heller handle med gavekort fra os eller andre udbydere i webshoppen.

Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter eller kontant gavekort. Du kan ikke veksle dit gavekort/gavebevis til et nyt gavekort/gavebevis, og du kan heller ikke samle flere gavekort/gavebeviser til et nyt. Dit gavekort er et ihændehaverbevis. Hvilket betyder, at mister man det, kan det ikke erstattes. Samtidig er det altid den person, som er i besiddelse af gavekortet, der ligeledes vil kunne indløse det. Man kan sidestille et gavekort med pengesedler og mønter, som heller ikke vil kunne erstattes, hvis de tabes eller mistes. Gavekort kan altid benyttes på den anskaffede værdi til alle hotellets ydelser. *Er det anden udløbsfrist på gavekortet vil dette tydeligt fremgå heraf.

Gavebeviser

Gavebeviser er ikke et gavekort. Forskellen er at et gavebevis er gældende til en specifik vare eller ydelse. Gavebeviser kan ligeledes have specielle betingelser såsom kortere udløbsfrist.  Gavebeviser kan ikke ombyttes til kontanter eller gavekort. Gavebeviser er for det mest brugt til kampagner såsom Black Friday, Sæsonstart m.fl. hvor prisen på oplevelsen er langt under normalen. Du kan ikke veksle dit gavekort/gavebevis til et nyt gavekort/gavebevis, og du kan heller ikke samle flere gavekort/gavebeviser til et nyt. Du kan ikke bytte andre gavekort fra andre udbydere såsom smartbox, Small Danish hotels, Take Offer mm. med vores egne gavekort – ej heller handle med gavekort fra os eller andre udbydere i webshoppen. Gavebeviser kan altid benyttes på den anskaffede værdi til alle hotellets ydelser.

Weekendtillæg

Weekendtillæg gælder på ophold fra fredag til lørdag og fra lørdag til søndag

På nogle kampagner kan der være tillæg. Læs betingelserne på det enkelte gavebevis hvor betingelserne vil fremgå.

Afbestillingsregler og handelsbetingelser for ophold

Nedenstående er gældende for både direkte og indirekte bookinger(eks. OTA’er)

 • Du kan annullere dit ophold gebyrfrit, indtil 48 timer før check-in (kl. 14.00)
 • Dit ophold er bekræftet ved enten indbetaling eller garantistilling via kreditkort og ved oplysning af gavekortnummer.
 • Ved udeblivelse (No Show) betales 100% af prisen for opholdet
 • Booker du ophold der ikke er Refunderbare (Non refundable) trækker vi pengene 1 time efter bookingen har fundet sted. Herefter kan der ikke annulleres/afbestilles.

Handelsbetingelser

Disse handelsbetingelser er gældende for bookinger foretaget direkte til Hotel Viking. Enten via onlinebooking eller pr. telefon, mail eller personlig henvendelse i receptionen.

Se forskellen herunder.

Hotel Vikings online Booking

 • Beløbet trækkes på ankomstdagen i forbindelse med check-in. Det fulde beløb garanteres på det oplyste kreditkort du har oplyst ved bookingen.

Direkte booking

 • Booking der foretages pr. mail, telefon eller personlig henvendelse ved receptionen betales i forbindelse med bookingen. Du modtager en bekræftelse pr. mail indeholdende et betalingslink. Når beløbet er indbetalt, er din booking bekræftet.

Hvem handler jeg med?

Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde, og:

Hotel Viking A/S
Vikingvej 2
DK-9300 Sæby

Telefon: +45 9846 1700

E-Mail: info@hotelviking.dk
CVR:36540877

Priser

Alle priser i vores webshop og onlinebooking er angivet i danske kroner, eksklusiv evt. fragt.

Betaling

Hotel Viking A/S anvender en sikker betalings-gateway fra E-pay.

Kommunikationen med denne betalingsløsning er testet af PBS. Alle kortdata sendes krypteret.

Der kan betales med:

 • Dankort
 • Mastercard
 • JCB
 • VISA
 • Maestro
 • Mobilepay

Ordrebekræftelse

Alle ordrer bekræftes automatisk (pr. e-mail). Husk at sikre dig, at din mailadresse er korrekt, inden du godkender købet.

Modtager du ikke en ordrebekræftelse, kan du med fordel tjekke din

Levering

Gavekort og gavebeviser bliver leveret som .PDF fil og tilsendt som vedhæftet fil i en e-mail til den oplyste adresse.

Varer der skal sendes fysisk, afsendes som pakkepost med Post Nord.

Har du købt varer som skal sendes fysisk. Så pakkes og sendes de inden for 2 hverdage. Der må påregnes en leveringstid på 5-7 dage.

Fragt

Alle ordre der skal sendes fysisk bliver pålagt porto og ekspeditionsgebyr på kr. 50,00. Alternativt kan dine varer afhentes direkte i hotellets reception. Hvis sidstnævnte ønskes skal gavekortet blot bestilles pr. mail til info@hotelviking.dk eller telefon, og ikke via webshoppen. Her er det muligt at betale med Mobilepay når du bestiller direkte ved receptionen

Retur/Fortrydelse – Det er nemt

Der er 14 dages retur- / fortrydelsesret på ubrugte varer.

Ønsker du har fortryde køb af gavekort/gavebevis kontakter du blot Hotel Viking A/S og meddeler dit ordrenummer.

Så annullerer vi gavekortet, og sætter pengene tilbage på det benyttede betalingskort.

Er varen fysisk skal den returneres i original emballage.
Ved ombytning eller returnering sendes varen til Hotel Viking A/S vedlagt faktura/fakturakopi og returseddel. Udgiften i forbindelse med returnering betales af dig som kunde. Ved ombytning betaler vi fragten for tilbageforsendelsen til dig. Vi modtager ikke returvarer der er sendt pr. efterkrav.
Ved tilbagebetaling af penge skal vi bruge følgende oplysninger:

 • Bankens navn
 • Registreringsnummer (4 cifre)
 • Kontonummer (10 cifre)

Vi tilbagebetaler pengene samme dag, vi modtager varerne.

Reklamation

Der er 2 års reklamationsret på alle fysiske varer.
I tilfælde af en reklamation ombytter Hotel Viking A/S varen.
Vi forbeholder os retten til at afvikle en reklamation ved at udbetale varens købspris.
Udgiften til returforsendelser vedr. berettiget reklamation afholdes, efter aftale, af Hotel Viking A/S.

Chat med os herChat her
Hotel Viking Aqua/ Spa & Wellness Resort
Vind et hotelophold for 2! Nyhedsbrev