Vi sidder klar på telefon 9846 1700 og konference@hotelviking.dk til at hjælpe

Konference og møder

Skal du finde et sted at afholde dit næste møde eller konference? Hos Hotel Viking i Sæby har vi mere end 40 års erfaring med at arrangere og afvikle succesfulde møder, konferencer og kurser.

Mødepakker & Priser

Teambuilding aktiviteter

Vil I gøre jeres næste konference, kursus eller møde til noget helt særligt? På Hotel Viking i Sæby kan I krydre jeres dag med sjove og hyggelige teambuilding aktiviteter. Med vores beliggenhed i Nordjylland omgivet af natur – hav, strand og skov – er der masser af muligheder for at skabe unikke oplevelser, der styrker jeres teams samhørighed. Klik her og læs mere om teambuilding aktiviter.

Referencer

Kontakt vores team

Kontakt vores team for at booke en mødepakke eller diskutere skræddersyede arrangementer. Vi er fleksible og kan imødekomme næsten enhver anmodning. Kontakt os i god tid, så vi kan skabe det perfekte arrangement for dig.

Sanne, Hotel Vikings konference og selskabskoordinator

Sanne Lund Thrysøe

Konference- og selskabskoordinator

Hotel Vikings Salgs og Marketingchef John

John Guldhammer Olesen

Salgs- og marketingchef

Hotel Vikings Key Account Manager Victoria

Victoria Hasselgren

Key Account Manager

Kontakt mig hvis du ønsker tilbud på møder og konferencer.

Konference, komfort og kulinariske oplevelser

Vil du forkæle dine konferencegæster med en ekstraordinær oplevelse? Hos os har vi de perfekte faciliteter, både på og udenfor hotellet. Lad dine gæster slappe af i vores 3200 m2 store spa og wellnessområde, i loungen eller på vores nyrenoverede værelser. Og hvis de trænger til frisk luft, indbyder Sæbys naturskønne områder til skønne walk & talks.

Men hvad er en god konferenceoplevelse uden lækker mad? Med vores nye F&B Manager, der tidligere har forkælet gæster med det franske gourmetkøkken hos Hotel D’Angleterre, kan vi garantere dine gæster en udsøgt gastronomisk oplevelse. Læs mere om vores køkken via linket her

Hold din næste konference i Sæby

Beliggende i Nordjylland kun 13 min fra Frederikshavn, 45 min fra Hjørring og 39 minutter fra Aalborg og Aalborg lufthavn er Hotel Viking et oplagt valg til at afholde din næste konference. 

Konference i Nordjylland

Er du på udkig efter det ideelle sted til din næste konference? Nordjylland er ikke kun smukt, men det er også en praktisk destination, der let kan nås fra andre dele af landet. Med den nærliggende Aalborg Lufthavn er adgangen til regionen hurtig og problemfri, hvilket gør det bekvemt for både lokale og internationale deltagere. Kommer der konferencegæster fra Norge eller Sverige, har de også mulighed for at tage færgen til Frederikshavn, som kun ligger 13 minutter fra Hotel Viking i bil.  

Hotel Viking, beliggende i den maleriske by Sæby, er det perfekte valg til din konference. Vores faciliteter, professionelle service og skønne omgivelser sikrer, at din konference bliver en succes.

Vi har over 40 års erfaring med at afholde konferencer, møder og kurser, hvilket har givet os et stort bagkatalog af idéer og inspiration til at afholde succesfulde konferencer, møder og kurser. Ligesom vi også har opbygget os et stort netværk af samarbejdspartnere, der kan være med til at gøre jeres oplevelse ekstra unik blandt andet i form af diverse teambuilding aktiviteter. 

Og med beliggenheden i skønne Sæby i Nordjylland er der masser af muligheder for at skabe nogle unikke oplevelser i de eventyrlige landskaber.

Konferencehotel

Hos Hotel Viking har vi mere end 75 værelser, som alle emmer af hygge og afslapning.

Vi har ti forskellige værelsestyper, som man kan vælge imellem: Standardværelser, standardværelse med udsigt, deluxeværelse, deluxeværelse med havudsigt, juniorsuite, juniorsuite med havudsigt, executive suite, executive suite med havudsigt, senior suite 24 og senior suite 25. Se mere om vores værelse via linket her.

Skal du afholde en konference, så er et konferencehotel i mange tilfælde et oplagt valg, da du gør det nemt for konferencegæsterne at deltage, da de har en let overnatningsmulighed. Derudover kan en dag fyldt med informationer godt være trættende, men ved at man som gæst i løbet af dagen kan trække sig tilbage på sit værelse for en kort stund, er det muligt at få lidt fornyet energi til resten af dagen.

Og dem som ikke har brug for lidt alenetid på værelset, har til gengæld mulighed for at benytte vores hyggelige lounge eller slappe af i vores spa og wellness afdeling.

Møde- og konferencelokaler

Alt i alt råder vi over seks forskellige og stilfulde møde- og konferencelokaler. Lokalerne Guldhorn, Skibet og Solvogn er alle tre lokaler med højt til loftet. En af fordelene ved disse konferencelokaler er, at man kan koble to eller alle tre sammen. Kobler vi alle tre sammen kan vi afholde konferencer for mere end 400 personer.

Ønsker du i stedet at afholde møder eller kurser for et mindre antal personer, så kan vi i stedet anbefale kursus- og mødelokale 7, 8 eller 10. Klik her for at se en oversigt over vores konference og mødelokaler.

Alle vores møde- og konferencelokaler har topmoderne AV-udstyr tilgængeligt. Du kan se den fulde liste over AV-udstyr via linket her.