Værelser

Vi byder dig velkommen hjem på vores nyrenoverede værelser, der emmer af afslapning og hygge med en rød tråd i godt og solidt dansk design. Hotel Viking råder over 75 værelser, af forskellige kategorier, du kan læse om herunder.


Værelserne er lyse og imødekommende og er blandt andet indrettet med kvalitetssenge fra Auping, som sikrer dig fundamentet for den gode nattesøvn. Alle værelser på hotellet har adgang til eget badeværelse, fjernsyn og nogle har udgang til altan – nogle med udsigt til Kattegat, som findes få hundrede meter fra hotellet. Sidst men ikke mindst er alle værelser på hotellet ikke-ryger-værelser. og der er naturligvis fri WiFi af den hurtige slags på alle værelser.


Vi glæder os til at vise dig vej til værelset og byde ‘velkommen hjem’.

*For at booke et værelse på hotellet, skal du være fyldt 18 år.

VÆRELSER

Standardværelse

Vores Standard værelser fremstår flotte og lyse og er alle med eget bad og toilet, tv, og gratis internet. Hertil er der også fri adgang til vores fitnesscenter, fra du checker ind til du checker ud.

Nogle af værelserne har mulighed for ekstra opredning. Ønskes dette? Kontakt gerne receptionen ved booking.

Standardværelser findes i underetagen, stueetagen og på 1. sal. Det er derfor vigtigt at du giver tilkende, hvis du ikke kan gå på trapper, da der ikke er elevator til værelserne i underetagen.

VÆRELSER

Deluxe værelse

Hjerteligt velkommen på vores Deluxe værelser, som er både de nyeste og største værelser på hotellet. Det betyder, at både værelset og badeværelset er større end på standardværelserne.

Værelserne er lækre, store, lyse og hovedsagligt med interiør designet i Danmark. Derudover er alle Deluxe værelserne med egen balkon, hvor du har et bord og to stole. Her kan du nyde den friske luft, som vi nyder godt af ved Kattegat.

Værelserne indeholder ligeledes gratis WiFi, TV, samt fri adgang til vores store fitnesscenter.

Alle værelserne er placeret på henholdsvis 1. og 2. etage med let tilgang til og fra elevatoren.

Da Deluxe værelset er dét større end hotellets øvrige værelser, er disse også bedst egnet til handicappede eller kørestolsbrugere.

VÆRELSER

Junior suite

Junior suiterne er nybyggede og 38 m2 store. Junior suiten er lys og hovedsagligt med interiør designet i Danmark. Værelset vender mod øst, og her kan du nyde udsigten udover smukke Kattegat.

WC og Badeværelse er adskilt. Det lækre badeværelse er på 3,5 m2 med et lækkert velværesæt fra E-Cooking inkl. i værelsesprisen. Værelset er udstyret et lækkert sidde arrangement med to store stole og et bord. Helt perfekt til at nyde alt lige fra morgenkaffen til Champagnen.

VÆRELSER

Senior suite

Senior suiterne er nyrenoverede, 49 m2 store, lyse og hovedsageligt med interiør designet i Danmark.

Derudover er der på Senior suiterne egen balkon, hvor du har et bord og to stole. Her kan du nyde den friske luft som vi nyder godt af ved Kattegat. Badeværelset er stort og på helle 12 m2 , her kan du bl.a. nyde eget badekar og det lækre velværesæt fra E-Cooking der er inkl. i værelsesprisen. Værelset er udstyret med vinkøleskab, og et lækkert sidde arrangement med to store stole og et bord. Helt perfekt til at nyde alt lige fra morgenkaffen til Champagnen.

VÆRELSER

Executive suiter

Suiten er nybygget og på 50 m2 ren lækkerhed. Suiten er lys og hovedsagligt med interiør designet i Danmark. Værelset vender mod vest, og her kan du nyde udsigten uddover bl.a. den skønne Sæbygaard skov.

Det lækre badeværelse og WC er på hele 18 m2 og med fritstående badekar. Her er der også et lækkert velværesæt fra E-Cooking inkl. i værelsesprisen.

Suiten er udstyret et lækkert sidde arrangement med to store stole og et bord. Helt perfekt til at nyde alt lige fra morgenkaffen til Champagnen. Derudover er der spisebord med plads til fire personer.