Værelser

Vi byder jer velkommen på vores nyistandsatte værelser, der spænder over kategorierne Standard, Deluxe, Junior Suite og Suiter. Det er muligt at tilkøbe havudsigt udover Kattegat til alle værelseskategorier.

Værelserne er lyse, og indrettet hovedsagligt med Dansk producerede møbler fra eks. HAY, Wegner og Auping.

Ønsker du i tillæg til værelset adgang til vores spa-område kan dette tilkøbes for kun 225 DKK pr. person pr. dag

Alternativt kan du købe et af vores spa eller wellnessophold hvor der er spaentré inklusiv, samt middg og andre lækkerier der kan forsøde din tid hos os.

 

værelser

Deluxe værelser

Hjerteligt velkommen på vores Deluxe værelser, som er både de nyeste og største værelser på hotellet. Det betyder, at både værelset og badeværelset er større end på standardværelserne.

Værelserne er lækre, store, lyse og hovedsagligt med interiør designet i Danmark. Derudover er alle Deluxe værelserne med egen balkon, hvor du har et bord og to stole. Her kan du nyde den friske luft, som vi nyder godt af ved Kattegat.

Værelserne indeholder ligeledes gratis WiFi, TV, samt fri adgang til vores store fitnesscenter.

Alle værelserne er placeret på henholdsvis 1. og 2. etage med let tilgang til og fra elevatoren.

Da Deluxe værelset er dét større end hotellets øvrige værelser, er disse også bedst egnet til handicappede eller kørestolsbrugere.

værelser

Standard værelse

Vores Standard værelser fremstår flotte og lyse og er alle med eget bad og toilet, tv, og gratis internet. Hertil er der også fri adgang til vores fitnesscenter, fra du checker ind til du checker ud.

Nogle af værelserne har mulighed for ekstra opredning. Ønskes dette? Kontakt gerne receptionen ved booking.

Standardværelser findes i underetagen, stueetagen og på 1. sal. Det er derfor vigtigt at du giver tilkende, hvis du ikke kan gå på trapper, da der ikke er elevator til værelserne i underetagen.

Tilmeld dig Club Viking
og få store fordele