Spa ophold for 2

Læn dig tilbage på Hotel Viking og glem hverdagens stress og jag. Hele vores smilende personale står klar til at indfri dine ønsker og behov, og sørge for at dit spa ophold hos os bliver mindeværdigt.

Hos os lægger vi vægt på den personlige og nærværende service, samt at skabe madoplevelser af lokale og bæredygtige råvarer. Vores spaoplevelser er børnefrie, og dermed er du sikret 100% ro og fred, når du læner dig tilbage og lukker omverdenen ude for en stund.

Forskellige opholdstyper

SPA-GETAWAY

🗹 3-retters sæson menu

🗹 Stor morgenbuffet

SPAOPHOLD

🗹 3-retters sæson menu

🗹 Stor morgenbuffet

🗹 Velkomstdrink inden middag

🗹 Velkomstpakke med chokolade og en halv flaske mousserende vin

KUROPHOLD

🗹 3-retters sæson menu

🗹 Stor morgenbuffet

🗹 Velkomstdrink inden middag

🗹 Velkomstpakke med chokolade og en hel flaske André Clouet Champagne

🗹 Spakit fra Ecooking

WELLNESSOPHOLD

🗹 3-retters sæson menu

🗹 Stor morgenbuffet

🗹 Velkomstdrink inden middag

🗹 Velkomstpakke med chokolade og halv flaske mousserende vin

🗹 Behandling hos Klinik ViWell

Velkommen hjem

Velkommen hjem til Hotel Viking – et unikt spa hotel i Sæby i Nordjylland, som er mere end bare et spa hotel. Når du booker et spa ophold hos os, går komfort, hygge og velvære hånd i hånd.

Her hos os er vi nemlig en lille familie, og når du er på besøg hos os, vil vi gerne give dig en følelse af hjemlighed og hygge, så når du tager hjem igen efter dit spa ophold, så er det med fornyet energi og fantastiske minder i bagagen. 

For at gøre dit ophold hos os så behageligt som muligt, har vi indrettet alle værelser med lækre bløde gulvtæpper, senge fra Auping og behagelige dyner og puder. Derudover har vi et hyggeligt loungeområde, som du kan slænge dig i, når du altså ikke slapper af i vores spa- og wellnessområde. 

Dernæst er vi så utroligt heldige at have ansat de sødeste, mest dedikerede og imødekommende ansatte på vores spa hotel, som altid står klar til at gøre dit spa ophold så skønt som muligt. Så tøv endelig ikke med at tage fat i os, hvis du skulle have brug for hjælp.

Vi glæder os til at byde dig “velkommen hjem”.

Prisvindende spa- og wellnessområde

Trænger du til et afbræk fra dagligdagen og dens gøremål, så er en tur i vores spa og wellnessområde ofte lige det, der skal til, for at komme helt ned i gear. Glem alt om madlavning, opvask, rengøring, indkøb og børnekaos – når du er på spa og wellness ophold hos Hotel Viking i Jylland, så gør vi altid vores ypperste for, at du kun skal tænke på at slappe af og nyde roen uden stress og jag. 

De sidste to år i træk har vi vundet titlen; Danmarks Bedste Spa og Wellness, som er en landsdækkende afstemning blandt danske spagæster. Det er en pris, som vi er utroligt stolte af, da vi altid gør vores bedste for at give vores gæster den bedste spaoplevelse. For at opnå dette har vi de seneste år blandt andet gennemgået en omfattende renovering, hvor vi har givet både værelserne, restauranten og spa- og wellnessområdet en større tur. Så leder du efter det bedste spaophold i Danmark, så er der heldigvis mange der vil sige, at Hotel Viking er et rigtigt godt bud.

Vores spa og wellnessområde er blandt de største i Danmark og fylder hele 3200 kvm. Vores spaområde består af:

 • Dampbad
 • Saunagus
 • Aromasauna
 • Almindelig sauna
 • Wellness klinik
 • 8 grader koldtvandsbassin
 • 30 grader rotunde med modstrømsanlæg
 • To store spabassiner med 36 grader varmt vand
 • 30 grader stort opvarmet wellnessbassin med boblezone, paddehat og massagestråler. 
 • 36 grader udendørs spabad på tagterrassen
 • 30 grader varmt udendørs saltvandsbassin med 3 % saltopløsning

Skulle du blive sulten eller tørstig, når du opholder dig i spaen, så vil der altid være fri adgang til frisk frugt, vand og danskvand. Skulle du have lyst til noget andet, eksempelvis et glas champagne eller en sandwich, kan du bare tage fat i vores personale, og så sørger de for at hjælpe dig.

Du er også velkommen til at tage din badekåbe og tøfler på, og sætte dig op i vores frokostrestaurant, som har udkig ud over spa og wellnessområdet. Frokostrestauranten har åbent alle dage fra 12-17. Efter kl. 18 skal man have tøj på, når man besøger restauranten.

Spa og wellnessområdet er åbent hver dag fra kl. 08-21. Undtagen lørdag hvor der er åbent helt til kl. 22.

Bemærk: Man skal være minimum 16 år for at benytte spa og wellnessområdet.

Ønsker du blot at besøge vores spa og wellnessområde, er det også muligt bare at booke en spa dag.

Tjek også vores nytårsophold via linket her.

Få en aromaterapeutisk oplevelse med saunagus

Når du booker et spaophold er saunagus inkluderet i din oplevelse.

Saunagus kan prøves mandag til torsdag fra kl. 16:30-20:00 og tager omkring 10 til 15 minutter per session.

Under en saunagus session vil gusmesteren hælde æteriske olier på saunaovnen, og derefter fordele varmen rundt i saunaen med et håndklæde og en vifte, som svinges rundt.

Efter sessionen kan man køle sig af i bruseren og herefter i det kolde vand lige uden for saunaen.

Saunagus virker udrensende for kroppen og efterlader kroppen med fornyet energi og en følelse af velvære.

Bemærk: Saunagus kan være lukket i ferieperioder. Se info om specielle åbningstider for  saunagus via linket her.

Saunagus

Få fornyet energi hos Klinik ViWell

Giv din krop og dit sind lidt ekstra kærlighed med et besøg hos Klinik ViWell. Hvis du ikke allerede er afslappet efter et besøg i vores spa og wellnessområde, så bliver du det helt sikkert efter et besøg her.

Du kan vælge mellem flere typer massager, blandt andet hot stone massage, eller en dejlig ansigts- og hovedbundsmassage, begge virker meget terapeutiske og afslappende for kroppen – særligt hvis du døjer med spændinger.

Klinik ViWell tilbyder også skønhedsbehandlinger, heriblandt forskellige ansigtsbehandlinger,  hårfjerning, lash lift og manicure. Vælg også mellem flere duo behandlinger, som du kan nyde sammen med en, du holder af. 

Du kan bestille alle dine behandlinger direkte på vores hjemmeside, men du er også meget velkommen til at ringe direkte til Klinik ViWell for at få hjælp til, hvilke behandlinger der passer til dig. Kontakt klinikken direkte på telefon 29462869.

Husk at bestille tid til dine behandlinger i god tid inden dit spa ophold, så du er sikker på at der er ledige tider. Ønsker du at melde afbud, så skal dette gøres 24 timer før behandlingens start. 

Bemærk: Hvis du bestiller et wellness ophold, kan du være sikker på at få et ekstra afslappende ophold. Til vores wellness ophold vil der nemlig altid været inkluderet en behandling i vores klinik.

Hvis du klikker på en af vores wellness ophold i toppen af siden, kan du se hvilken behandling, der følger med i prisen.

Klinik ViWell har åbent alle dage fra kl. 09-17.

Hyg dig i loungen

Alle gæster på vores spa hotel har fri adgang til vores stemningsfulde loungeområde, hvor komfort og afslapning går hånd i hånd. Loungen er indrettet med bløde møbler, som indbyder til masser af afslapning og hygge. Brug loungen til at fordybe dig i en god bog, spille et af vores mange brætspil eller nyde en lækker cocktail eller god øl. 

For at forkæle vores gæster endnu mere, vil der lejlighedsvis være optrædener i loungen med akustisk live musik.

Der er gratis kaffe og te ii loungen til vores Club Viking medlemmer. Det er gratis at være medlem af Club Viking. Er du medlem af Club Viking, får du udleveret et armbånd af receptionen ved ankomst. Du kan melde dig ind via linket her eller i receptionen ved ankomst.

Der er gratis popcorn til alle i loungen.

Loungen åbner hver dag kl. 14.

Restaurant med friske og lokale råvarer

Alle måltider under dit spa ophold bliver serveret i samme restaurant.

Morgen: Åbent fra kl. 07-10.
Frokost: Åbent fra kl. 12-17.
Aften: Åbent fra 18-22. Efter 20.30 tager køkkenet ikke imod flere bestillinger. 

Til dit spa ophold er der en morgenbuffet inkluderet, som består af nøje udvalgte råvarer, så du kan få den bedste start på dit spa ophold.

Frokosten kan du vælge at nyde i spa og wellnessområdet eller i restauranten. Se menukort her. Bemærk “den store sult” kan kun nydes i restauranten, mens “den lille sult” kan nydes både i spa og wellnessområdet og i restauranten. Husk blot at tage din badekåbe på.

Fra kl. 18 kan du spise aftensmad. Til mange af vores spa ophold indgår der en 3-retters sæsonmenu efter kokkens valg. Indgår der ikke en 3-retters sæsonmenu, vil man have mulighed for at tilkøbe det under “tilvalg” eller bestille en à la carte middag. Se menukort her.

Har du nogle fødevareallergier, eller følger du en bestemt diæt, så tag fat i os før dit ophold, så vi har bedst mulig tid til at forberede os.

Besøg vores vinkælder under dit spa ophold

Vin har altid haft en stor plads i hjertet hos Familien Fabricius, og særligt Brian som er uddannet sommelier, elsker at vise sine vine frem. Vinkælderen rummer vine fra overalt i verden, og vi sætter en stor ære i at skaffe de lækreste vine fra de bedste årgange og fra de bedste producenter. Vi har blandt andet flere Bordeaux Grand Cru vine og en samling af Domaine de la Romanée Conti vine, som er noget af det ypperste indenfor vine. 

Ønsker du at besøge vores vinkælder under dit spa ophold, kan du altid tage fat i tjeneren i restauranten for at høre om det er muligt. Men hvis du kontakter os på forhånd, er der også mulighed for at bestille en vinsmagning, glassmagning eller endda en hel aften med middag i kælderen.

Middag i vinkælderen hos Hotel Viking
Veninder på wellness ophold

Vælg mellem følgende værelsestyper

Når du booker dit spa ophold, kan du vælge mellem 10 forskellige værelsestyper: Standardværelse, standardværelse med havudsigt, deluxe værelse, deluxe værelse med havudsigt, juniorsuite, juniorsuite med havudsigt, executive suite, executive suite med havudsigt, senior suite 24 og senior suite 25.

Ønsker du en værelsesopgradering, skal du blot vælge det under “tilvalg”, inden du klikker på “tilføj til kurv”.

Standardværelse

 • 20 kvm værelse
 • 3,5 kvm badeværelse
 • TV
 • Gratis wifi
 • Gratis morgenmadsbuffet
 • Gratis adgang til stort fitnesscenter
 • Gratis adgang til spa og wellnessområde
 • Enkelte værelser er med egen terrasse inkl. bord og to stole

OBS: Standardværelserne er beliggende både i underetagen, stueetagen og på 1. sal. Så hvis du er gangbesværet, er det vigtigt, at du giver os besked om dette, da der ikke er elevator til standardværelserne i underetagen eller på 1. sal. Bruger du kørestol, anbefaler vi, at du som minimum opgraderer til et deluxe værelse for at få mere plads.

Standardværelse hos Hotel Viking Sæby med udsigt til Kattegat

Standardværelse med havudsigt

 • 20 kvm værelse
 • 3,5 kvm badeværelse
 • TV
 • Gratis wifi
 • Gratis morgenmadsbuffet
 • Gratis adgang til stort fitnesscenter
 • Gratis adgang til spa og wellnessområde
 • Enkelte værelser er med egen terrasse inkl. bord og to stole
 • Velkomstpakke med håndlavet Aalborg chokolade og mousserende vin

Bemærk: Der er elevator til standardværelserne med havudsigt

Deluxe værelse

 • 28 kvm værelse
 • 4 kvm badeværelse
 • TV
 • Gratis wifi
 • Gratis morgenmadsbuffet
 • Gratis adgang til stort fitnesscenter
 • Gratis adgang til spa og wellnessområde
 • 2,3 kvm balkon inkl. bord og to stole
 • Beliggende på 1. og 2. etage med elevatoradgang
 • Velkomstpakke med håndlavet Aalborg chokolade og mousserende vin
Værelse hos Hotel Viking
Værelse hos Hotel Viking

Deluxe værelse med havudsigt

 • 28 kvm værelse
 • 4 kvm badeværelse
 • TV
 • Gratis wifi
 • Gratis morgenmadsbuffet
 • Gratis adgang til stort fitnesscenter
 • Gratis adgang til spa og wellnessområde
 • 2,3 kvm balkon inkl. bord og to stole
 • Beliggende på 1. og 2. etage med elevatoradgang
 • Velkomstpakke med håndlavet Aalborg chokolade og mousserende vin

Junior suite

 • 38 kvm
 • 3,5 kvm badeværelse
 • 2,3 kvm WC
 • Udsigt mod Sæbygaard skov
 • To lænestole med skammel og bord
 • TV
 • Gratis wifi
 • Gratis morgenmadsbuffet
 • Gratis adgang til stort fitnesscenter
 • Gratis adgang til spa og wellnessområde
 • Beliggende på 1. sal med elevatoradgang
 • Velkomstpakke med håndlavet Aalborg chokolade og mousserende vin

Junior suite med havudsigt

 • 38 kvm
 • 3,5 kvm badeværelse
 • 2,3 kvm WC
 • Lækkert hudplejesæt fra E-cooking
 • To lænestole med skammel og bord
 • TV
 • Gratis wifi
 • Gratis morgenmadsbuffet
 • Gratis adgang til stort fitnesscenter
 • Gratis adgang til spa og wellnessområde
 • Beliggende på 1. sal med elevatoradgang
 • Velkomstpakke med håndlavet Aalborg chokolade og mousserende vin

Senior suite værelse 24

 • 50 kvm
 • 18 kvm badeværelse med fritstående badekar
 • Lækkert hudplejesæt fra E-cooking
 • Lækker udsigt udover Sæbygaard skov
 • Bord og fire stole
 • To lænestole med skammel
 • TV
 • Gratis wifi
 • Gratis morgenmadsbuffet
 • Gratis adgang til stort fitnesscenter
 • Gratis adgang til spa og wellnessområde
 • Beliggende på 1. sal med elevatoradgang
 • Velkomstpakke med håndlavet Aalborg chokolade og mousserende vin

Senior suite værelse 25

 • 49 kvm
 • 12 kvm stort badeværelse med badekar
 • Egen sauna
 • Lækkert hudplejesæt fra E-cooking
 • Egen balkon med bord og to stole
 • Vinkøleskab
 • Bord og fire stole
 • To lænestole med skammel
 • Havkig
 • Gratis morgenmadsbuffet
 • Gratis adgang til stort fitnesscenter
 • Gratis adgang til spa og wellnessområde
 • Beliggende på stueetagen.
 • Velkomstpakke med håndlavet Aalborg chokolade og mousserende vin

Executive suite

 • 50 kvm
 • 18 kvm badeværelse med fritstående badekar
 • Lækkert hudplejesæt fra E-cooking
 • Bord og fire stole
 • To store lænestole med bord
 • TV
 • Gratis wifi
 • Gratis morgenmadsbuffet
 • Gratis adgang til stort fitnesscenter
 • Gratis adgang til spa og wellnessområde
 • Beliggende på 1. sal med elevatoradgang
 • Velkomstpakke med håndlavet Aalborg chokolade og mousserende vin

Executive suite med havudsigt

 • 52 kvm 
 • 18 kvm badeværelse med fritstående badekar
 • Lækkert hudplejesæt fra E-cooking
 • Bord og fire stole
 • To store lænestole med bord
 • TV
 • Gratis wifi
 • Gratis morgenmadsbuffet
 • Gratis adgang til stort fitnesscenter
 • Gratis adgang til spa og wellnessområde
 • Beliggende på 1. sal med elevatoradgang
 • Velkomstpakke med håndlavet Aalborg chokolade og mousserende vin

Besøg vores store fitnesscenter

Vil du gerne træne under dit spa ophold, så er der rig mulighed for det. Vi har et stort fitnesscenter med en masse forskellige maskiner og vægte.

Du behøver altså ikke at gå på kompromis med din træning bare fordi du er på et spa ophold. Vores fitnesscenter holder åbent alle dage fra kl. 07-21.

Fitnesscenteret er gratis at bruge for alle.

Aldersgrænse: 16 år.

Kvinde i saltvandsbassin på Hotel Vikings tagterrasse

Tilvalg til dit spa ophold

Hvis du ønsker at sprinkle lidt ekstra luksus ud over dit spa ophold, er der rig mulighed for det. Når du har udvalgt dig det spa ophold, du ønsker, skal du blot hakke de tilvalg af, du ønsker at tilkøbe, inden du klikker på “tilføj til kurv”.

Vælg blandt andet at opgradere dit spa ophold med pyntning af værelse med blomster og et spakit med plejeprodukter fra E-cooking. Du kan også vælge at opgradere velkomstpakken til at inkludere en champagne fra Moet & Chandon champagne.

Spa ophold Jylland i naturskønne omgivelser

Leder du efter et spa ophold i Jylland, så håber vi, at du har lyst til at komme på besøg hos os. Et spa ophold i Jylland, lige ved siden af strand og vand, er nemlig en helt fantastisk måde at berolige og afstresse kroppen på. Vores spa hotel ligger i Sæby i Nordjylland, i de mest naturskønne områder, kun 200 meter fra Kattegat. Sæby er en lille havneby og købstad i Jylland, som byder på masser af charme og idyl. Trænger du til at komme ud og bevæge dig lidt uden for hotellet, er der rig mulighed for det. Du kan både slå et smut forbi Havnepromenaden og suge den maritime stemning til dig, slentre rundt i byen i de brostensbelagte gader eller besøge de forskellige lokale kunsthåndværkere. Sæby Glaspusteri laver eksempelvis de smukkeste og mest unikke ting af glas. Sæby byder også på strand og skov, som indbyder til gode gåture og masser af frisk luft.

Glade gæster

Udover at vores spa hotel har vundet prisen for Danmarks Bedste Spa & Wellness, så modtager vi også løbende positive tilkendegivelser for vores spa hotel på både Tripadvisor og Trustpilot. Vi har fået henholdsvis 4 og 4,2 stjerner ud af 5, hvilket vi er utrolig stolte af. Og i 2023 har vi blandt andet modtaget en Travellers’ Choice Award hos Tripadvisor. Travellers’ Choice Awards bliver givet til hoteller, restauranter og andre aktiviteter, som på baggrund af de seneste 12 måneders anmeldelser, har haft meget tilfredse kunder. Det betyder meget for os, og vi vil naturligvis fortsætte med at gøre vores ypperste for at give vores besøgende de bedste oplevelser, når de besøger os.

I skrivende stund ligger Hotel Viking nr. 5 på listen over alle overnatningssteder og hoteller i Jylland, hvor man får mest værdi for pengene. Så leder du efter et godt spa ophold tilbud i Jylland, så er du kommet til rette sted, da det bliver svært at finde et lige så billigt spaophold, med samme høje standard, andre steder.

Husk at melde dig ind i Club Viking, hvis du vil være sikker på, at du ikke går glip af gode spa ophold tilbud i fremtiden. Vi sender løbende mails ud med gode deals og tilbud på spa ophold. 

Gavekort til spaophold

Når du bestiller et spaophold på siden her, vil du efterfølgende modtage en e-mail med et  gavekort til spaophold. Gavekortet kan bruges i tre år efter købsdatoen. Når du ønsker at indløse dit spaophold gavekort, kan du gøre det via dette link eller ved at kontake os på telefon: 98461700 eller mail: info@hotelviking.dk. Hvis du ikke ønsker at købe et 

gavekort til spaophold, men i stedet gerne vil booke dit spaophold med det samme, så kan du også booke dit spaophold online via linket her.

Kurophold med stort spa og wellnessområde
Veninder i spa og wellness området

FAQ

Find svar på nogle af de hyppigste spørgsmål her.

Der er indtjekning fra kl. 14. Udtjekning senest kl. 11.

Spaen er åbent alle dage fra kl. 08-21. Lørdag lukker spaen dog først kl. 22.

* Omkring jul og nytår er der forkortede åbningstider af spaen. 

** Om vinteren kan det ske, at vi er nødt til at holde udendørsbassiner åbent i et begrænset tidsrum eller holde dem helt lukkede.

*** Ved kraftig blæst eller snefald er der af sikkerhedsmæssige grunde ikke adgang til udendørsbassinerne. 

Ønsker du at bruge vores fitnesscenter under dit spa ophold, er det åbent fra kl. 07-21 alle ugens dage.

Ja, de priser som fremgår under produkterne på denne side er prisen for et spa ophold for 2 personer.

Det er billigst for os at sælge spa ophold til 2 personer, så ønsker du den bedste spaophold deal, så får du samlet set det bedste tilbud ved at booke et spa ophold for 2.

Ønsker du et spa ophold for én person, kan du vælge at booke det via vores bookingsystem. Vælg “spa ophold for 2” hvis du ønsker et spa ophold med de samme fordele, som hvis man er to personer. Booker du blot et almindeligt ophold, skal du selv tilkøbe adgang til vores spa og wellnessområde samt de andre fordele, som der indgår i et spa ophold for 2.

Club Viking er vores helt egen gratis fordelsklub, hvor vi forkæler vores gæster både før, under og efter et ophold. Hvis du sørger for at melde dig ind i Club Viking inden dit spa ophold, vil der være gratis kaffe og te i loungen samt spa og wellnessområdet under hele spaopholdet.

Derudover vil vi også løbende sende dig mails omhandlende gode spa ophold tilbud mm. 

Du kan naturligvis altid nemt melde dig ud fra Club Viking, hvis du ikke længere ønsker at modtage vores mails.

Børn er ikke tilladt i spa- og wellnessområdet. Her har vi en aldersgrænse på 16 år.

Børn må meget gerne komme med på resten af hotellet.

Ønsker I en ekstra opredning til et barn eller voksen, kan det tilkøbes.

Har du en elbil, kan du oplade din bil hos os, mens du slapper af og nyder dit spa ophold.

Du kan vælge at oplade din bil med enten Clever eller vores egen ladestander. Det er muligt at betale med både kreditkort, Mobile Pay, Google Pay og Apple Pay.

Det er tilladt at medbringe hunde på vores standardværelser. Bemærk dog at der vil være et ekstra slutrengøringsgebyr på 500 kr. 

Kontakt os forinden dit spa ophold hvis du ønsker at medbringe en hund, så sørger vi for at stille mad- og vandskåle frem.

Booker du et spa ophold, er morgenmadsbuffet altid inkluderet i prisen. Morgenmadsbuffeten er åben hver dag fra kl. 07-10.

Har du fødevareallergier, eksempelvis allergi overfor gluten, laktose, skaldyr, eller følger du blot en bestemt diæt, så må du meget gerne kontakte os et par dage inden dit spa ophold, så vi kan forberede os inden din ankomst.

 

Der er gratis parkering på vores 170 parkeringspladser.

Der er gratis wifi til alle vores gæster.

Vi vil gerne have at alle føler sig godt tilpas, når de besøger os. Derfor har vi afmærkede handicap p-pladser tæt på indgangen samt nem adgang til både lounge og restaurant for kørestolsbrugere.

Bemærk: Nogle af vores standardværelser ligger i underetagen, hvor det er nødvendigt at kunne gå på trapper. Sidder du i kørestol, anbefaler vi, at du som minimum vælger et deluxe værelse, da det er 28 kvm stort, hvor et standardværelse er 20 kvm stort. Ønsker du mere plads, kan du også vælge at opgradere til en juniorsuite, som er 38 kvm stort eller en senior eller executive suite, som er 50 kvm stort.

Toilet med støttehåndtag kan findes i fællesområdet. 

Hotellet har en elevator.