Selskaber

Hotel Viking kan det hele – undtagen at gå på kompromis

RESTAURANT OG SELSKABER

Selskab og fest

Det er kendetegnet for Hotel Viking, uanset om man skal holde fest, konference eller have et dejligt ophold med sine kære. Vi tilbyder alle typer arrangementer, hvad enten det er konfirmationer, bryllupper, begravelser, receptioner, konferencer, familiefester eller noget helt andet.

Lokaler
Hotellet kan tilbyde flere forskellige typer selskabslokaler, som kan tilpasses alt efter størrelse og formål. Vi har lokaler, der passer til det mere intime selskab på 20 personer eller derunder, og vi kan tilbyde lokaler til den helt store firmafest med op mod 350 personer.
Antallet af gæster i lokalerne kan variere meget alt efter arrangementets formål og bordopstilling. Derfor er I meget velkomne til at kigge forbi hotellet og se lokalerne samt få en uforpligtende snak omkring jeres fest.

Overnatning
Booker du en fest hos os, er der selvfølgelige mulighed for at I og jeres gæster kan overnatte på hotellet, så bilen kan blive stående trygt på parkeringspladsen. Vi tilbyder 10% rabat på overnatningen. Alle overnatninger er inkl. morgenmad.

Kontakt
Ønsker I en samtale omkring jeres fest, for eksempel omkring menu, vin, musik eller et endeligt tilbud, så kontakt vores konference og selskabskoordinator Sanne Lund Thrysøe på slt@hotelviking.dk eller på telefon +45 40599415

Vi glæder os til at byde jer velkommen til jeres livs fest.