Spa dag hos Hotel Viking

Har du en særlig begivenhed, der skal fejres? Eller længes din krop og sind efter en velfortjent pause? En spa dag hos os kan være det, du trænger til. På denne side finder du vores forskellige spa dag tilbud, så du frit kan vælge det, der passer bedst til dig, eller dem du holder nær.

Spa dag tilbud med spa og tapas hos Hotel Viking
Spa & Tapas
645,00 kr.
Spa & Tapas – udvalgte datoer
449,00 kr.
Spa & Brunch – udvalgte datoer
387,00 kr.
Spa & Burger – udvalgte datoer
387,00 kr.
Spa dag tilbud med lækker morgenbuffet
Spa & Morgenbuffet
645,00 kr.
Late night spa hos Hotel Viking i Jylland
Late Night Spa
845,00 kr.
Dagsspa med spa og brunch hos Hotel Viking i Jylland
Spa & Brunch
645,00 kr.
Dagspa med spa og burger hos Hotel Viking i Nordjylland
Spa & Burger
645,00 kr.

Slap af i luksuriøse omgivelser

Nyd en afslappende spa dag i vores lækre spa og wellnessområde.

Spa dag uden overnatning

En spa dag uden overnatning er det perfekte getaway for dig, som søger en afslappende dag i rolige omgivelser. Uanset om du trænger til en stille dag væk hjemmefra, eller har noget at fejre, ser vi frem til at byde dig velkommen. Vores dagsspa oplevelser inkluderer mad, fri adgang til vores spa og fitnesscenter samt lån af badekåbe, tøfler og badelagen. Du kan endda vælge “Dagsoplevelse vælg selv“, hvis du er i tvivl om, hvilken spa dag oplevelse, du vil på.

Vær opmærksom på at der vil være forskellige adgangstidspunkter til vores spa og wellnessområde alt efter, hvilken spa dag oplevelse du vælger. Vælger du eksempelvis “Spa og Morgenbuffet“, vil du have adgang til spa og wellnessområdet fra morgenstunden. Vælger du derimod “Spa og Tapas“, vil du først have adgang til spaområdet fra om eftermiddagen. Læs mere om tidspunkterne under de forskellige oplevelser.

Hvis du gerne vil have en spa dag med overnatning, så kan du se alle vores spa ophold via linket her.

Spa dag i Jylland

Hotel Viking ligger i Sæby i Jylland ved Kattegat, hvilket gør det til den perfekte destination for din spa dag. Sæby er en charmerende kystby, der emmer af dansk idyl og hygge. Byen byder på skønne strande, skove, en hyggelig havnepromenade og et pulserende kunstnermiljø med gallerier spredt rundt i byen. Hvis du kommer langvejs fra eller blot ønsker mere tid til at udforske Sæby, kan vores spa ophold med overnatning være ideelt. Se vores forskellige spa ophold tilbud via linket her.

Spa dag for 2 eller flere

Når du køber et gavekort til en dagsspa oplevelse, så vær opmærksom på, at prisen for gavekortet kun er for én person. Skal I afsted på en spa dag for 2 eller flere, så husk at købe flere gavekort.

Veninde spa dag

Trænger du og en veninde til en veninde spa dag, hvor I rigtigt kan få sludret uden afbrydelser og samtidigt kan forkæle jer selv, så vil et gavekort til en dagsspa oplevelse være helt ideelt.

Vil I gerne forkæle jer selv ekstra meget, så tilbyder Klinik ViWell duo behandlinger, hvor I sammen kan få en behandling i klinikken. Se hvilke duo behandlinger Klinik ViWell tilbyder via linket her.

Spa dag med massage

En spa dag med massage er noget af det mest afstressende for kroppen. Vil du ikke snyde dig selv for en massage, så kan du nemt bestille massage med til din spa dag via linket her. Vores wellness klinik, Klinik ViWell, byder også på en masse andre behandlinger. Klinikken tilbyder blandt andet alt fra pedicure og manicure til ansigtsbehandlinger og vipper og bryn. Husk at booke en tid til massage og eventuelle andre behandlinger i god tiden inden din spadag, så du er sikker på, at der er plads i kalenderen til dig.

Saunagus

Planlægger du en spa dag, kan vi anbefale dig, at deltage i en saunagus session. Saunagus fremmer velvære og afslapning og har en masse sundhedsmæssige fordele.

Læs mere om fordelene ved saunagus og se, hvornår på dagen du kan prøve saunagus via linket her.

Den perfekte gave til flere lejligheder

Udover at være et afslappende afbræk fra hverdagen, så er et gavekort til en spa dag hos Hotel Viking også en fremragende gaveide til mange forskellige lejligheder. Står du og mangler en gave til en kommende årsdag eller valentinsdag, så plejer en spadag at være noget man kan vinde gode point på. Udover at være en dejlig pause fra hverdagen, så er en spa dag sammen med sin kæreste eller partner også noget, som kan puste lidt ekstra liv til forholdet.

Mangler du en morsdagsgave, så vil et gavekort til en spa dag også kunne vække stor glæde, da en mor og søn eller mor og datter dag er noget de fleste mødre vil værdsætte.

Spa dag tilbud

Priserne på vores forskellige spa dag oplevelser er allerede skruet godt i bund. Men engang imellem kan det ske, at vi tilbyder nogle dagsoplevelser ekstraordinært billigt. Hvis du ønsker at blive opdateret om tilbud på spa dag oplevelser samt tilbud på andre spaoplevelser, kan du med fordel blive medlem af Club Viking. Club Viking medlemmer får som regel altid først besked om særlige tilbud. Det er naturligvis helt gratis at være medlem, og du kan frit melde dig ud igen.

Gratis parkering

Når du kommer på besøg hos os, behøver du ikke at stresse over parkering. Vi har en masse gratis parkeringspladser, som står klar til dig. Kommer du i en elbil, kan du også lade din bil i en af vores ladestandere.