Klinik Viwell

/

Out of body experience

2.775,00 kr.2.975,00 kr.

Prøv en “ud af kroppen” oplevelse alene eller sammen med en du holder af ved at vælge alle 5 forudgående wellnessbehandlinger og send dit sind, din krop, dine fødder og dit ansigt gennem en uforglemmelig oplevelse af eksklusive wellnessbehandlinger. Lad vores professionelle terapeuter tage imod dig i vores luksuriøse wellnesscenter og beautylounge hvor du starter med en tropisk luksusscrub af hele kroppen.

Efter den blide rensning af krop og sjæl er du nu klar til at blive stimuleret og indhyldet i algeindpakning på hele kroppen. Herefter fjernes alle spændinger i hele kroppen ved en vidunderlig og terapeutisk oliemassage. Dejligt afslappet, sænker du fødderne ned i et spafodbad og nu følger en fantastisk pedicure der efterlader dig med en let og svævende fornemmelse i hele kroppen.

Efter pedicuren følger en ansigtsbehandling, hvor selv den mest stressede person må give efter for de kyndige blide hænder, der blidt plejer dit ansigt og fjerner alle spor af
slid og giver det nyt liv.

Efter disse 5 behandlinger og flere timer i hænderne på professionelle terapeuter, vil du, og den du holder af være fyldt af ny energi og velvære. I sandhed en “ud af kroppen” oplevelse af ren velvære og eksklusiv luksus.

Se evt. nærmere beskrivelse af behandlingerne længere nede på siden.

v. 2 personer – 2.975 kr. pr. person.
v. 1 person – 2.775 kr.

Ryd
 • Evt. ekstra overnatning (valgfrit)

  Tilvalg - 2 nætter

  Tilvalg - 3 nætter

  Ønsker du at opgradere dit værelse

  Ønsker du at opgradere dit værelse

  • Porsche 911

   600,00 kr.
   • Evt. ekstra overnatning (valgfrit)

    Tilvalg - 2 nætter

    Tilvalg - 3 nætter

    Ønsker du at opgradere dit værelse

    Ønsker du at opgradere dit værelse

   • Vælg lejeperiode:

    • tillægspris + 600,- for den 1. time
  • Sinful Surprise

   499,00 kr.
   • Evt. ekstra overnatning (valgfrit)

    Tilvalg - 2 nætter

    Tilvalg - 3 nætter

    Ønsker du at opgradere dit værelse

    Ønsker du at opgradere dit værelse

   På lager

 • *personer

  Reset options

1. Thermal Mineral Scrub
Forny din hud med luksus thermal bodyscrub, som blide massagestrøg fra top til tå, fjerne døde hudceller, kalkrester og tilstoppede porrer. Efter denne luksus bodyscrub følger en vidunderlig hårvask og en hovedbundsmassage med nærende og blødgørende shampoo som indeholder skønne essentielle
næringsstoffer og vitaminer. Bodyscrub og shampoo afvaskes herefter med en skøn og varm tropisk regn.
Behandlingen giver hudens celler nyt liv og forbedret mulighed for iltoptagelse. Huden efterlades ren og silkeblød og håret efterlades blødt og fint med en flot og sund glans. Efter denne rensende scrub, hårvask og tropisk regn kan du frit benytte et udvalg af professionelle kropsprodukter.

2. Algeindpakning
Algeindpakningen giver huden næring, stimulerer og restituerer kroppen. Algen er meget rig på proteiner, vitaminer, mineraler og enzymer. Mens algerne og mineralerne gør din hud dejlig blød og velplejet. Aktiveret af kroppens varme afdækkes dine øjne for maksimal sansestimulering fra den
terapeutiske musik. Behandlingen afsluttes med et brusebad og efterfølgende lækker fugtgivende olie.

3. Relaxing Oil massage
Forkæl dig selv med denne livgivende oliemassage, hvor tid og sted forsvinder, og efterlader dig afstresset og uden spændinger i kroppen. Olien trænger dybt ned i huden og efterlader den silkeblød, fugtet, samt behandlet for evt. cellulite, stress, udtørring, manglende elasticitet, muskelspændinger mm.

4. Collagen Heat Pedicure
Dine fødder forkæles med et luksus fodbad. Herefter fjernes lidt hård hud. Negle klippes og files. Neglene plejes med blødgørende neglebåndspleje og skubbes nænsomt tilbage. Herefter følger en vidunderlig fodmaske, hvorefter fødderne pakkes ind i “thermofutter”. Efter masken gives en dejlig massage på ankler, lægben og fødder.

5. Mini facial
Fjern sporene af stress og jag fra dit ansigt og giv det nyt liv. Afrensning og peeling af ansigt, hals og decolté. Dybderensende maske. 10 min. aromamassage på ansigt, nakke, skulder og decolté. Afstemt med en lækker øjen-, ansigtscreme og hovedbundsmassage. Denne behandling anbefales som et kurforløb.

Vi har mange forskellige spaoplevelser

Vælger du et værelse kan du kombinere det med et af vores populære spaophold.
Køb opholdet her under

Porsche 911
600,00 kr.
Ansigtsbehandling
425,00 kr.895,00 kr.
Preview
Close