Restauranten Mad med omhu, engagement og kærlighed

Restauranten

Restaurant

Vi byder velkommen i vores hyggelige restaurant. Hotellets køkken skaber lækre retter af friske råvarer, som er tilberedt med omhu, engagement og kærlighed.

I restauranten tilbydes der á la carte middag samt dagens 3-retters menuer. Om lørdagen er der en fast signaturmenu der skifter hver måned, her har køkkenchefen taget over og vil præsentere en menu der er lidt ud over det sædvandlige.

Restauranten er åbent alle dage på året, kun med få undtagelser. Uanset om du bor på hotellet, er lokal eller bare på gennemfart, er du velkommen i restauranten, hvor tjenerne glæder sig til at byde dig velkommen.

Restauranten har åbent hver dag fra kl. 18:00 – 22:00 (køkkenet tager imod bestillinger frem til kl. 20.45)

 

A la Carte

Gældende fra 1. oktober. – 22. december 2020

 

OBS: Har du allergener eller andre ønsker til din middag,

skal vi gerne vide dette på forhånd.

Således kan vi skabe den bedste oplevelse for dig

 

 

Forretter

Græskarsuppe

Suppe på hokaido græskar, serveret med saltede græskarkærner, syltede græskar og urtesalat.

98,-

Svampetoast og kammusling

Ristet, hjemmebagt brød serveret med cremede svampe fra skov, hjemmerøget kammusling og friskrevet trøffel.

98,-

Tarteletten

Butterdejsskal med fyld af confiteret unghane og persillerod i cremet veloutesauce, cruditéer og urtesalat.

98,-

 

Hovedretter

Kalv og rodfrugter

Rosa kalvetyksteg serveret med sellerispure, glaserede rødbeder og sprøde rodfrugtechips. Hertil indkogt rødvinsglace og pommes anna.

228,-

Gris og jordskokker

Langtidstilberedt grisebryst, serveret med saltbagte jordskokker, smørristede porre og lynstegt grønkål. Hertil kogte urtekartofler og pebersauce.

228,-

Rødtunge og kål

Sprødstegt rødtungefilet serveret på spidskålsaute og sprøde palmekål, hertil luftig hollandaise og små kartofler.

228,-

 

Desserter

Skovbær og hvid chokolade

Skovbærmazarin serveret med hvid chokoladeparfait bagt hvid chokolade og tørrede bær.

98,-

Æbler og karamel

Karamelliseret æblekompot, serveret med sprød kandiseret butterdej, fuldfed creme fraiche fra Sønderhaven gård mejeri og saltkaramelsauce.

98,-

Chokolade og passion

2 lags chokoladekage serveret med passionssirup og chokoladespåner

98,-

 

2 retter kr. 318,- / Vinmenu 225,-

3 retter kr. 388,- / Vinmenu 285,-

 

– Don’t forget the G&T –

Start eller afslut middagen med en af vores special gin og tonic

Serveres med gin efter tjenerens valg, samt en fevertree tonic water

kr. 100,-

 

Chat med os herChat her
Hotel Viking Aqua/ Spa & Wellness Resort
Vind et hotelophold for 2! Nyhedsbrev