Restauranten Mad med omhu, engagement og kærlighed

Restauranten

Restaurant

Vi byder velkommen i vores hyggelige restaurant. Hotellets køkken skaber lækre retter af friske råvarer, som er tilberedt med omhu, engagement og kærlighed.

I restauranten tilbydes der á la carte middag samt dagens 3-retters menuer. Om lørdagen er der en fast signaturmenu der skifter hver måned, her har køkkenchefen taget over og vil præsentere en menu der er lidt ud over det sædvandlige.

Restauranten er åbent alle dage på året, kun med få undtagelser. Uanset om du bor på hotellet, er lokal eller bare på gennemfart, er du velkommen i restauranten, hvor tjenerne glæder sig til at byde dig velkommen.

Restauranten har åbent hver dag fra kl. 18:00 – 22:00 (køkkenet tager imod bestillinger frem til kl. 20.45)

 

A la Carte

Forretter

Skærising – hummersuppe – glaskål
Skærissingroulade med skummende hummersuppe og råmarineret glaskålssalat

Kr. 98,-

Spinatvaffel – trøffelcreme – vildsvin
Sprødstegt spinatvaffel med hjemmerøget vildsvinefilet, syltede perleløg og creme på trøfler.
Kr. 98,-

Rokkedal terrine – Beder – Ærter

Terrine på confiteret kyllingelår, ærtepure, rå ærter, rugflager og bolchebede discs.

Kr. 98,-

Vegansk vaffel

med rørt avokadotatar, syltede perleløg, trøffelcreme og urtesalat

Kr. 98,-

 

Hovedretter

”Stegt fisk” – farvede blomkål – gulerod – safran sauce
Dagens friske fisk, blomkål bagt i brunet smør, gulerod som pure samt crudité hertil vin Blanc sauce med safran.

Kr. 228,-

Rosa kalv – Spidskål – courgette – sauce demi glace
Langtidstilberedt kalvetyksteg, spidskålsgratin, grillet courgetter, sauce demi-glace, fritter med revet ost og persille
Kr. 228,-

Svin – asparges – bacon – springløg – terriyaki
Grillet skaftkotelet, asparges a la francaise, svær, samt asiatisk inspireret sauce
Kr. 228,-

Soya & linsebøf

med grillet squash, peanutsauce og persillekartofler

Kr. 228,-

 

Dessert

Jordbær – Vanilje – double creme – chokolade
Råmarinerde jordbær, vaniljecreme og kandiseret chokolade
kr. 98,-

Hyldeblomst – kiks – kærnemælk – karamel
Kærnemælks panna cotta, karamelcreme, knas(junkere), hyldeblomst granite
kr. 98,-

Rabarber – ingefær – nødder – råcreme
Lun rabarber ingefær kompot, praline, luftig råcreme.

kr. 98,-

Råmarinerede jordbær

Med kandiseret chokolade, luftig vaniljecreme og jordbær consomme

kr. 98,-

 

 

– Don’t forget the G&T –

Start eller afslut middagen med en af vores special gin og tonic

Serveres med gin efter tjenerens valg, samt en fevertree tonic water

kr. 100,-

 

Chat med os herChat her
Hotel Viking Aqua/ Spa & Wellness Resort
Vind et hotelophold for 2! Nyhedsbrev