Previous slide
Next slide

Fars Dag: Spar op til 40% på lækre spaoplevelser 📣

Fars dag nærmer sig, og hvad giver man manden, der har alt? Svaret er simpelt, hvis du spørger os: En dejlig spaoplevelse til Hotel Viking 😜

Det er den perfekte undskyldning til at få tanket op på gavebeviser og få lokket din bedre halvdel i badebukserne og med på spa-retreat til Danmarks Bedste Spahotel 💦

Psst… tilbuddet gælder for ALLE! Så hvis du ikke lige har en far i ærmet, der ville sætte pris på en spatur, kan du altid invitere dine bedste veninder, din mor, søster, moster eller en helt anden med i spa.

Med et gavebevis til en af vores lækre spaoplevelser kan den heldige modtager glæde sig til ultimativ afslapning og forkælelse i vores prisvindende spaunivers, som blandt andet byder på:

  • Skønne wellnessbassiner
  • Dejlige saunaer og dampbad
  • Forløsende spabade
  • Behagelige spalounges
  • Stor tagterrasse med udsigt over Kattegat samt opvarmet saltvandsbassin og spabad

 

Et besøg på Hotel Viking er samtidig en oplagt mulighed til at udforske det omkringliggende miljø, som blandt andet inkluderer:

  • Skøn sandstrand kun få minutters gang fra hotellet
  • Billedskøn natur i Sæbygård skov
  • Charmerende købstadsidyl i Sæby

 

Vi ser frem til at byde dig “Velkommen hjem” på Hotel Viking.

Tilbuddene gælder til og med Fars Dag d. 5. juni 2024. Du modtager dit gavebevis i din indbakke straks efter køb, og gavebeviset kan bruges et helt år fra købsdatoen.

Giv far en tur
i en Porsche 911

For at gøre det endnu nemmere at få far med på spatur giver vi en hel times gratis leje af vores lækre Porsche 911 med i prisen, når du køber gavebeviser til vores 2-nætters ophold og Kurophold med 1 overnatning.

Gavebeviserne til disse spaoplevelser gælder et helt år fra købsdatoen. 

Skønne spaoplevelser med fleksible datoer

Nedenstående ophold og dagsspaoplevelser giver fri adgang til vores prisvindende spaunivers. Gavebeviser til disse spaoplevelser kan bruges et helt år frem, og de lander i din indbakke straks efter køb.

Kender du allerede datoen?

Så kan du med fordel benytte dig af én af vores dagsoplevelser eller ophold på udvalgte datoer.

Se vores aktuelle events

Vi tilbyder en række spændende events i form af foredrag og en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige her på Hotel Viking.

Du kan blandt andet høre Lars Findsens fascinerende historie, da han gik fra at være i spidsen for spionagearbejdet til arrestation og tid i fængsel.

Du kan også komme med bag forbrydelsen, når Janni Pedersen og Jens Møller Pedersen giver et unikt indblik i politiets og mediernes arbejde, når en ny stor kriminalsag folder sig ud. 

Slutteligt kan du også købe billet til vores eksklusive kaviaraften, hvor du bliver forkælet med 9 skønne kaviarretter og udsøgte bobler.

Hotel Viking fejrer Fars Dag

Spar op til 40% på spaoplevelser

I anledning af Fars Dag d. 5. juni har vi skudt gang i en kæmpe Fars Dag-kampagne.  

Det er en oplagt mulighed til at forkæle en superfar (eller dig selv) med en spatur til Danmarks Bedste Spahotel. 

Der er hele 12 skønne spaoplevelser at vælge mellem, og gavebeviserne gælder et helt år frem.