Previous slide
Next slide

Mors Dag: Spar op til 40% på dejlige spaoplevelser 📣

Frem til Mors dag d. 12. maj kan du spare mellem 30 og 40% på vores dejlige spaoplevelser

Med de gode tilbud kan du eksempelvis komme afsted på vores populære Spaophold for 2 personer fra kun 1.347,5 kr. pr. person og få den fulde oplevelse i vores dejlige spa- og wellnessområde. 

Det er en oplagt mulighed for at få Mors Dag-gaven i hus, men det er selvfølgelig helt op til dig, om du vælger at forkæle mor, dig selv eller en helt anden med en lækker spaoplevelse 😜

Tilbuddene er gældende til og med d. 12. maj 2024. Du modtager dit gavebevis i din indbakke straks efter køb, og gavebeviset kan bruges et helt år fra købsdatoen.

Når gavebeviset er i hus kan den heldige modtager glæde sig til ultimativ afslapning og forkælelse på Danmarks Bedste Spahotel.

Vores prisvindende spaunivers er på mere end 3.200 m2, og byder blandt andet på:

  • Velgørende wellnessbassiner
  • Opkvikkende saunaer og dampbad
  • Afslappende spabade
  • Lækre spalounges
  • Stor tagterrasse med udsigt over Kattegat samt opvarmet saltvandsbassin og spabad

Alt sammen til jeres frie afbenyttelse under jeres besøg.

Et ophold på Hotel Viking giver jer samtidig rig mulighed for at gå på opdagelse i nærmiljøet, som byder på fantastisk skov og natur samt skøn sandstrand – alt sammen inden for 5 minutters gang fra hotellet. 

I kan også tage en smuttur ind til Sæby, som byder på hyggelige caféer samt charmerende købstadsidyl.

Så, kom og bliv forkælet på Hotel Viking i Sæby– det vil I ikke fortryde.

Se alle spaophold via linket her.

Products not found.

Kender du allerede datoen?

Så kan du med fordel benytte dig af én af vores dagsoplevelser eller ophold på udvalgte datoer.

Se vores aktuelle events

Vi tilbyder en række spændende events i form af foredrag og en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige her på Hotel Viking.

Du kan blandt andet høre Lars Findsens fascinerende historie, da han gik fra at være i spidsen for spionagearbejdet til arrestation og tid i fængsel.

Du kan også komme med bag forbrydelsen, når Janni Pedersen og Jens Møller Pedersen giver et unikt indblik i politiets og mediernes arbejde, når en ny stor kriminalsag folder sig ud. 

Slutteligt kan du også købe billet til vores eksklusive kaviaraften, hvor du bliver forkælet med 9 skønne kaviarretter og udsøgte bobler.