Yoga Retreat

/

SPRING Yin Yoga Retreat med silence, Spa & Wellness

SPRING Yin Yoga Retreat med silence, Spa & Wellness

Lokation: Vikingvej 2, 9300 Sæby
Startdato: 21-03-2024
Slutdato: 24-03-2024

Billet informationer

Billet til Yoga ophold
5.595,00 kr.
Salget sluttede d.: 20-03-2024 00:00
- Already registered for this event.
Enkeltværelsestillæg (+kr. 900,00)
900,00 kr.
Salget sluttede d.: 20-03-2024 23:30
- Already registered for this event.

DIN PAUSE FRA HVERDAGEN, hvor du kommer ned i gear og tager forårets energi ind. Det er også her du giver dig selv muligheden for at tage nogle dage uden krav, forventninger og pligter.

I fantastiske omgivelser med Yin Yoga, Yin Pulseringer, mindfulness, meditationer, Silence og Spa & Wellness og skøn, skøn natur har du de allerbedste betingelser for at komme helt, helt ned i gear, at lade op, slappe af, reflektere, nyde stilheden og måske læse en god bog medens den indre ro indfinder sig. En ro der går langt, langt dybere ind end din almindelige yogapraksis i hverdagen. DEN ULTIMATIVE FORKÆLELSE.

Brug 4 dage på at ”trække stikket”

Du kender måske i forvejen den store gevinst 1 yogasession giver dig både i krop og sind. Dette mangedobles når kroppen bombarderes med utallige sessioner med yoga, mindfulness, meditationer, stilhed, spa og wellness der åbner dine sanser, så du kigger indad og får dig fra hovedet og dybt ind i hver en celle af kroppen. Efter denne forlængede weekend kan du i DEN GRAD mærke dig selv igen.

“Det har været magisk …. det var så givende og virkelig vidunderlig yoga og meditationer.
Sanna er meget komt og omsorgsfuld – meget respektfuld omkring hvordan kroppen er lige nu. Super dygtig.

Jeg oplever en kæmpe ro, som jeg aldrig har mærket før i hele mit liv. Jeg er målløs over den effekt det har. Det er for vild en følelse

Jeg vil gerne afsted igen. Dette retreat på 4 dage har en passende længde.” – Bettina Maindal

Hen over 4 dage arbejder vi både i yinyoga, mindfulness, meditationerne på at blive mere bevidste og at lytte til kroppens 4 visdomscentre, krop, sind, følelser og intuition. Denne bevidsthed vil hjælpe dig i hverdagen til at lytte til kroppens signaler og tydelige sprog, når vi oplever tanker, følelser, smerter eller andet der i alt for høj grad fanger vores opmærksomhed. Vi lærer at lytte efter og ikke bare ignorere symptomerne i en travl hverdag.

”TRÆK STIKKET” I 4 DAGE.

Hen over 4 dage kan du forkæle dig selv med masser af yinyoga, pulseringer, mindfulness og meditationer samt ca. 20 timers Silence. Stilhed hvor vi går 100% offline, ikke taler, hverken med hinanden eller med andre. Du opdager måske, at du finder svar på nogle af de spørgsmål og overvejelser du eventuelt går og tumler med. Det er i stilheden du finder svarene. Svar der kommer indefra. Du hører dem fordi du giver dig til at være stille – og lytte. I hverdagen kører vi ofte på autopilot, gør hvad der forventes af os, uden rigtigt at give os tid til at mærke om det egentlig føles rigtigt. I denne forlængede weekend er der tid, tid og mere tid. Det kan være her du mærke hvad den næste tid skal bibringe dig.

 

PRIS PR. PERSON I DELT STANDARD DOBBELTVÆRELSE
KR. 5595
Enkeltværelsestillæg kr. 900

PRISEN INKLUDERER:
• 3 x overnatning i delt standard dobbeltværelse
• Alle måltider* fra torsdag til søndag morgen, dog ikke frokost lørdag, hvor du har mulighed for at kigge lidt nærmere på havnen, byen eller nyde spa og wellnessområdet
• Adgang til spa og wellnessområdet på hotellet.
• Fri kaffe, te, frugt
• Yoga, meditationer og mindfullness
*Alle måltider er overvejende vegetariske, så vidt muligt tilberedt af lokale råvarer

Programoversigt

Kl. 14.00 – 18.00
Indtjekning på Hotel Viking Aqua Spa & Wellness – egentid.

Kl. 18.00 – 19.00
Velkomst og præsentation, vi hilser på hinanden.
Vi mødes i yogalokalet.

Kl. 19.00 – 20.30
Middag

Kl. 20.30 
Guidet meditation

Kl. 21.00 –
Urtete og øko kaffe, frugt – egentid og godnat

Kl. 6.45 – 7.30
Vinterbadning på stranden (for dem der har lyst)

Kl. 7.30 
Yin Yoga

Kl. 9.00 
Morgenbuffet og egentid

Kl. 10.30
Mindfull walk

KL. 12.00
STILHED STARTER – VI GÅR OFF-LINE

Kl. 12.00
Frokost – kan spises i Loungen, på værelset …

Kl. 14-16 
Adgang til kaffe, urtete og frugt

Kl. 17.00 – 18.30
Yin Yoga – i stilhed

Kl. 18.30 – 19.30
Middag i stilhed – kan spises på værelserne

Kl. 19.30
Guidet meditation i stilhed

Kl. 20.15
Øko kaffe, urtete, frugt i stilhed – egentid og godnat

Kl. 6.45-
Vinterbadning på stranden i stilhed

Kl. 7.30 – 9.00
Yin Yoga i stilhed

Kl. 9.00
Stilhed ophører

Kl. 9.00 – 10.00
Morgenbuffet – herefter ”egentid”. Du kan evt. fortsætte stilheden, nyde hotellets faciliteter, naturen eller Sæby

Kl. 14.00 – 16.00
Adgang til kaffe/te og frugt

Kl. 17.00 – 18.30
Yin Yoga

Kl. 19.00
Festmiddag og hygge

Kl. 6.45-
Vinterbadning på stranden

Kl. 7.30 – 9.00
Yin Yoga

Kl. 09.00 – 10.30
Morgenbuffet og udtjekning

Kl. 10.30 
Meditation og afrunding

Kl. 12.00
Afrejse

Information

Yinyoga – en stille revolution
Du kan du give dig helt hen og nyde de rolige, frigørende og udrensende Yinyoga stillinger som foregår siddende eller liggende. Lange dybe stræk hvor vi kommer ned i gear og ruster os til det der kommer. Lange dybe stræk som strækker bindevæv, muskler og styrker knoglerne. Når vi er i stillingerne i lang tid, 2-7 minutter, bliver bindevævet stærkere og mere væskefyldt. Samtidig giver kroppen langsomt efter. Nervesystemet modtager impulser om at det her er ok og du kan derfor komme endnu dybere ind i et stræk. Der bliver skabt plads i kroppen til fornyet energi. Der løsnes op for små og store spændinger.

Yin Yogaen bliver krydret med Yin Pulseringer som er små sanselige og rytmiske blide bevægelser, der øger cirkulationen gennem kroppens væv og reducere træthed og spændinger i kroppen. Yin Pulseringerne fungerer som en ’chi-pumpe’, der ilter blodet, nærer og hydrerer vævene og smører leddene. 

Yin pulseringerne fungerer super godt kombineret med de skønne Yin-stræk. Både i Yin Yoga og Yin Pulseringer arbejder vi med tyngdekraften som vores ven for bedre at mestre kunsten at slappe af og afspænde kroppen.

 

Samtidig øver vi os i at blive bekvemme med det ubekvemme. At VÆRE med os selv i lang tid, at MÆRKE os selv og kroppen. Noget de fleste af os slet, slet ikke er vant til. Du bliver et mere rummeligt menneske, både over for dig selv men også over for dine omgivelser. ALLE KAN DELTAGE.

Vi gør brug af den skønne natur når vi stimulerer alle sanser på denne langsomme skønne tur. Du får inspiration til hvordan du kan bruge sanserne i naturen – også hvis du er afsted sammen med andre.

Du lærer at meditere, en praksis der kan være guld værd i en travl hverdag. Du lærer hvordan du kan forkæle dig selv med små pauser i hverdagen. Pauser der hjælper dig til at have et liv i en sund balance. Du får desuden værktøjer til at være mere nærværende i alle de ting du gør.

Oveni dette kan du toppe din ”egentid” med masser af velvære i hotellets Spa & Wellness med et 2700 m2 stort unikt stilleområde fyldt med wellnessfaciliteter. Faciliteter som store bassiner, boblebade, kolde bade, dampbad og forskellige saunaer samt det helt fantastiske udendørs spaområde med udsigt til Kattegat og stjernehimmel på en klar aften. Skal du have endnu flere forkælelser kan du booke tid hos det professionelle og uddannede personale på klinikken Viwell på hotellet, hvor du har mulighed for at få en omgang lækker massage, få frisket huden op med en ”Body Scrub” eller ”Minifacial” eller få ordnet fødder og negle så de stråler igen. Der er mange flere muligheder. Book gerne i god tid hjemme fra.

I omgivelserne omkring hotellet vil du på den ene side, for enden af vejen (200 m), komme til stranden. Der er her vi går ned og vinterbader tidligt morgen, hvis du har lyst til det. På den anden side af hotellet, få hundrede meter væk finder du den dejlige, stille skov med store gamle træer. Sæby med de skønneste gamle huse, det brostensbelagte torv med gågaderne er ikke mere end en gåtur på 1,5 km. væk. En tur der også kan tages langs stranden. Stranden ender hvor den hyggelige lystbådehavn starter. På havnen, som i midtbyen er der nogle skønne butikker med mulighed for at gøre et godt køb.

Maden vi nyder på opholdet er overvejende vegetarisk. Er du allergiker, giv venligst besked til hotellet god tid i forvejen.

Der er tilknyttet en Facebookgruppe til arrangementet. Du får tilsendt link sammen med din velkomstmail fra Sanna, ca. 14 dage før vi starter. I gruppen kan deltagerne frit aftale samkørsel til/fra hotellet.

Programlægger og underviser hedder Sanna Carlsen, er 54 år og certificeret I Hatha Yoga, Yin Yoga samt Yin Pulseringer.

Hun er indehaver af yogastudiet YOGA by SANNA i Frederikshavn. Hun har stor erfaring med undervisning på Yoga Retreats, og har haft flere hundrede deltagere med. I sommeren 2023 er 100 timers Yin Pulseringer lagt oven i hendes Yinyoga uddannelse, hun kan ikke lade være.

Derudover har hun i flere år undervist stress-, angst- og depressionsramte, hvor yoga, mindfullnes og meditation er en stor del af de værktøjer der bruges. Deltagerne hjælpes til at blive mere bevidste og nærværende i hverdagen.

Hun har selv mediteret dagligt og dyrket yoga i flere år og det kom rigtigt ind under huden i et flerårigt sygdomsforløb med stress, hvor mange erkendelser og en stor omlægning af sit liv var resultatet af det.

Sanna vil med den skønneste stemmeføring og sit positive sind føre dig gennem den forlængede weekend.

SE HER HVAD ANDRE DELTAGERE SIGER OM SANNA

Som underviser glæder jeg mig utroligt til at byde dig velkommen til max. forkælelse på dette vidunderlige retreat, hvor jeg vil gøre ALT for at du kommer hjem med en oplevelse for livet og ikke mindst dyb, dyb ro i krop og sind. – Kærlig hilsen Sanna”

Har du spørgsmål til opholdet kan Sanna kontaktes via sanna@yogabysanna.dk eller på tlf. 25 56 49 14. 

Alle +16 år, som kan deltage i en normal yogatime. 

Galleri