- +45 98 46 17 00
- info@hotelviking.dk
- Reception: Man - Fre: 9:00 - 21:00, Lør - Søn: 11:30 - 21:00
- Indtjekning: kl. 14:00 - Udtjek: kl. 11:00
Snacks
- Østers – peberrod – kaviar
- Gougéres – vesterhavsost – kaviar
- Sprød kylling – marv – syrlige bær – kaviar
- Tærte – hvid fisk – syrnet fløde – kaviar
Hertil serveres: André Clouet Dream Vintage 2013 Champagne
Menu og Vinmenu
- Rå kammusling – kaviar – agurk – dild – muslingecreme
- Jordskokke – citron – valnøddemælk & baerii kaviar
Hertil serveres: Heymann-Löwenstein-Von Blauem Schiefer 2018
- Havtaske på ben – persille pure & kaviar
- Æggeblomme – røget kartoffel – kaviar
Hertil serveres: Bader Mimeur Chateau de Chassagne Montrachet 2019
- Sprød brissel – yuzu – kaviar
Hertil serveres: Hamilton Russell Vineyards Chardonnay 2021
- Waguytatar–grillet olie & kaviar
- Fransk due –rødbede gele –sauce med White Sturgeon kaviar
Hertil serveres: Les Tourelles de Lonqueville, Château Pichon Longueville2015
- Kvæde –the sorbet & kaviar
- Fromage – brændt yoghurt & kaviar
Hertil serveres: Gelber Muskateller Eiswein, Nigl, Kremstal, Østrig 2018