Tjener – Fuld Tid

  • Ansøgningsfrist: 1. oktober 2023
  • Ansættelse: Fuld tid ( 37 timer)
  • Tiltrædelse: Hurtigst muligt

 

Tjener og oplevelsesskaber i særklasse søges til Hotel Viking

 

Hotel Viking er mere end et hotel. Derfor er du også mere end en tjener. Du er oplevelsesskaber – og du er med til at gøre et ophold på Hotel Viking til et mindeværdigt besøg for vores mange gæster.

 

Hotel Viking – Aqua Spa & Wellness er beliggende i Sæby, blot 300 meter fra strandkanten.

Hotellet fokuserer på de to kerneprodukter: Spa & Wellness samt Konference & Møder.

I 2022 bød vi velkommen hjem til 75.000 gæster, og du vil få 110 skønne kolleger. Vi har fødderne plantet i den nordjyske muld og har høje ambitioner om den fortsatte succes.

Vores klare mål er at komme i Top 10 blandt spa- og konferencehoteller i Danmark, og det er netop her, du kommer ind i billedet. Den placering kan kun ske ved at have de bedste og gladeste medarbejdere.

Vi har gennem den seneste tid haft en massiv vækst, og nu er tiden kommet til, at vi har plads til en ny, smilende personlighed på holdet.

Vi tilbyder dig et job, hvor du direkte er med til at skabe uforglemmelige minder og storslåede oplevelser for vores mange gæster, og dermed også for dig selv og dine kommende kolleger. Vi sørger for en fast vagtplan, så du kan planlægge dit liv uden for jobbet. Lønnen bliver sat efter kvalifikation.

Vi ser gerne, at du vokser med jobbet og fortsat bliver udfordret, selv når ”perfekt” også bliver hverdag.

Derfor har vi flere muligheder for opkvalificering eller måske endda videreuddannelse inden for verdens bedste branche.

Vi forventer, at du kan nikke anerkendende til vores tre kerneværdier, som definerer os som virksomhed og den måde, vi ønsker at møde vores gæster og kolleger på:

  • drag omhu
  • gør dig umage
  • vær oprigtig

Du søger jobbet, fordi du er speciel og skiller dig ud fra mængden på den positive måde. Du behøver ikke at have et svendebrev, hvis blot din erfaring og/eller gå-på-mod opvejer dette. Du har altid ja-hatten på og ved, at et smil kommer tifold igen.

Vi holder af vores uformelle tone og holder af, at vi har plads til forskellighed. Dog har vi én ting til fælles: Vi yder vores bedste hver dag, hele dagen. Det er med til at gøre os til et af de bedste hoteller i Nordjylland.

 

Vi og resten af holdet ser frem til at byde dig velkommen hjem.

Hotel Vikings F&B Manager Michael
Michael Frølich
Restaurantchef

Søg jobbet

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.