Årets skarpeste priser – 12 fantastiske spaoplevelser

Det bliver ikke billigere. Det tør vi godt love.
Derfor er det også nu, du skal slå til.
Køb et gavebevis til vores dejlige spaoplevelser og forkæl dig selv i vores spa-paradis.
Julen er lige rundt om hjørnet, og vores gavebeviser er en perfekt gave, hvis du kender én, som virkelig sætter pris på ro og afslapning. Gavebeviser købt til Black Friday 2022 er gyldige et helt år fra købsdatoen.

Stolte modtagere af Green Key

Miljømærkning i verdensklasse

Vi har modtaget en Green Key, som er turismens internationale miljømærke, der tildeles turistvirksomheder, som gør en ekstraordinær indsats for at beskytte miljøet – og det er vi rigtig stolte af.

Det er kulminationen af mange års målrettet indsats, som nu har gjort, at vi har modtaget dette fine certifikat.

Siden 2019 har vi således nedbragt vores samlede energiforbrug med 300.000 kWh svarende til 21%, og det har vi, blandt andet, gjort ved at blive bedre til at affaldssortere, servere mere økologisk mad i restauranten, bruge mindre papir og ved at optimere vores energiforbrug.

Løvens hule

Ny investor

Nordjysk hotel høster hidtil største Løvens Hule-investering

Selvom Hotel Viking Aqua Spa & Wellness-hotel i Sæby langt fra er en klassisk startup, løb hotellet alligevel med den hidtil største Løvens Hule-investering i aftenens udgave af programmet. Således lagde Jacob Risgaard 2,5 millioner kroner, og dermed kan det i forvejen succesrige spa- og luksushotel fortsætte planerne om øget vækst og internationalisering.

København, d. 11. februar 2021 – Coolshop-medejer Jacob Risgaard trak i aftenens udgave af Løvens Hule den helt store porte monnaie op af lommen. Således kunne Brian Fabricius og John Olesen gå hjem med 2,5 millioner kroner mod til gengæld at aflevere en bestyrelsespost og 25 procent af Hotel Viking Aqua Spa & Wellness.

Forkælelse til krop og sjæl

Wellness på Hotel Viking

Her kan du virkelig slappe af og lade dig forføre af de mange sanseindtryk. Ikke mindst på vores wellnessklinik – “ViWell”.

Hos vores professionelle og uddannede personale på klinikken har du mulighed for at få løsnet de ømme muskler med en omgang lækker massage. Få frisket huden op med en ”Body Scrub” eller ”Minifacial” eller få ordnet fødder og negle, så de stråler igen.

Prøv også vores ”Romantiske Spa”, hvor I får en svævende følelse af fred fra spaens terapeutiske massage, de aromatiske dufte, mens der nydes et glas bobler i stearinlysets skær.

Skal du, eller én du holder af, virkelig forkæles, kan du kombinere flere af vores behandlinger og derved mærke den rolighed og velvære, der spreder sig i kroppen.

Hotel Viking 2.0

Vi renoverer på livet løs

Hotellets direktør, Brian Fabricius, udtaler:

Fra den dag, jeg overtog hotellet, har jeg drømt om at løfte gæstens oplevelse hos os til nye højder for dermed at kunne placere Hotel Viking blandt de bedste spaoplevelser i Danmark. Vi har siden dag ét benyttet os af gæsternes tilbagemeldinger til at afveje, hvilke projekter der er vigtigst at påbegynde, da det altid er gæsternes oplevelse af hotellet, der i sidste ende betyder, om de vil komme igen eller ej.

NYHED

Saunagus

Når vi afholder vores lækre saunagus, er det inklusiv i din spaoplevelse. Så hvad enten du nyder et skønt ophold med overnatning eller en afslappende Spa og Tapas de pågældende dage så er det bare at sætte sig ind og nyde den varme oplevelse.

Saunagus kan opleves følgende dage 

  • Søndage fra 16.30 – 20.00
  • Mandage fra 16.30 – 20.00
  • Tirsdage fra 16.30 – 20.00
  • Onsdage fra 16.30 – 20.00
  • OBS: Der er ikke saunagus i uge 28, 29 og 30

En saunagus session tager 10-15 minutter og forløber sådan: I den varme sauna hælder gus-mesteren vand iblandet en æterisk olie på ovnen. Herefter svinges varmen rundt i saunaen med et håndklæde og en vifte. Under seancen vil der være musik. Når man kommer ud, er det skønt at blive kølet af. Det foregår under bruseren og herefter i det kolde vand umiddelbart udenfor saunaen. Oplevelsen giver et stort velvære, virker udrensende og bringer fornyet energi.

Indtjekningstider på hotellet: Indtjek: kl. 14:00 – Udtjek: kl. 11:00.

Receptionens åbningstider er: 09:00 – 21:00 mandag – fredag & 11:30 – 21:00 lørdag og søndag


google map in html

Tilmeld dig Club Viking
og få store fordele

Tilmeld dig Club Viking
og få store fordele

ÆNDRING AF ÅBNINGSTIDER

Åbningstider i julen og januar

18/12

Hotellet lukker ned
Spa åben til kl. 15.00 aht. dagspa

Restaurant lukker
kl. 15.00

27/12

Hotellet åbner
som normalt kl 07.00

INGEN spa og morgenmad

2/1-23

Hotellet lukker ned
Spa åben til kl. 11.00
aht. boende gæster

Restaurant lukker efter morgenmad
Ingen dagspa

13/1-23

Hotellet åbner
som normalt kl. 07.00

INGEN spa og morgenmad

Telefon tider

Vi er på telefonen og mail, 9-17 mandag til fredag:

19/12, 20/12, 21/12, 22/12, 23/12, 2/1, 3/1, 4/1, 5/1, 6/1, 9/1, 10/1, 11/1, 12/1