Vi sidder klar på telefon 9846 1700 og konference@hotelviking.dk til at hjælpe

Kvalitet, koordinering og kaffe! Sådan planlægger du en vellykket konference

Kvalitet i indholdet, styr på koordineringen og et veldækket kaffebord

Kvalitet i indholdet, styr på koordineringen og et veldækket kaffebord. På Hotel Viking er vi specialister i konferencer, og hvis du husker de tre ting, tør vi godt love, at du allerede er godt på vej til at skabe en succesfuld konference. Konferencedeltagere er nemlig vilde med de tre k’er:

Kvalitet
Som deltager i en konference forventer man, at det kan betale sig at deltage. En konference skal derfor altid byde på kvalitetsindhold, der gør en forskel for deltagerne. Hyr de bedste og mest interessante oplægsholdere og sammensæt et program, der taler til deltagernes interesser. Se på konferencens deltagere som dine gæster – kun det bedste er godt nok.

Koordinering
Kvalitet kan sagtens drukne i kaos, og manglende koordinering kan sende selv det bedste kvalitetsindhold til tælling. Planlæg og koordiner konferencens mange elementer helt ned i detaljen, sørg for en klar ansvarsfordeling, og overvej at samarbejde med specialister for at sikre, at konferencen afvikles gnidningsfrit. Så undgår du, at stjerneoplægget bliver ødelagt af tekniske problemer og at konferencen slutter med en p-bøde til samtlige deltagere, fordi du glemte at informere om parkeringsvilkårene.

Kvalitet, koordinering og kaffe
Planlægning af konference

Kaffe
Ligesom gode fester ofte ender i køkkenet, ender gode konferencer tit omkring kaffebordet. Her får man luft til hjernen, ny energi og mulighed for at vende konferencens indhold i mere uformelle rammer. Mad og drikke er konferencedeltagernes brændstof, så brug forplejningspauserne strategisk til at sikre et godt energiniveau hos deltagerne gennem hele konferencen. Følelser som tørst, sult, sukker- og koffeintrang overdøver enhver information, så hvis du svigter her, svigter deltagerne din konference.

Du behøver ikke være ekspert for at afholde en succesfuld konference, men det hjælper. På Hotel Viking har vi stor erfaring med at skabe de perfekte rammer for møder, events og konferencer. Vi tilbyder professionel sparring og trygge rammer der sikrer, at dit arrangement kommer sikkert i mål.

Har du selv styr på din næste konference?
Ellers kan du få en hånd af vore ekspert, John Olesen.
Enten på telefon 40517311 eller på mail jo@hotelviking.dk

Konference Nordjylland

Har du husket at følge op på din seneste konference?

Kvalitet, koordinering og kaffe

Kvalitet, koordinering og kaffe! Sådan planlægger du du en vellykket konference

Dagsmøde hos Hotel Viking

Husk at få sparring på disse 4 områder for at få succes

Aftenmøde hos Hotel Viking

Modtagerfokus, markedsføring og mikrofoner

Heldagsmøde hos Hotel Viking

Hvordan vælger jeg det rigtige sted til næste konference

Sanne, Hotel Vikings konference og selskabskoordinator

Sanne Lund Thrysøe

Konference og selskabskoordinator

slt@hotelviking.dk
tlf: 4059 9415