Beliggenhed og transport

Hotel Vikings centrale placering i Sæby i Nordjylland er én af årsagerne til, at mange private og offentlige virksomheder hvert år vælger at afvikle sine møder og konferencer hos os. Regionens tre største byer, Aalborg, Hjørring og Frederikshavn, ligger alle inden for 45 minutters køreafstand.

Hotel Viking er beliggende i et skønt smørhul mellem både skov og strand og tilpas afskærmet fra storbyens puls. En oase, som dels er fremmende for indlæringen og koncentrationen, og som samtidig danner base for teambuilding i form af gode og lærerige aktiviteter og lege.

Frem for at splitte op og spise på forskellige restauranter efter en veloverstået dag, bliver konferencedeltagerne i højere grad sammen i vores atmosfærefyldte rammer. Vores beliggenhed virker med andre ord som en motor for ekstra networking og socialt samvær.

Der er gratis parkering på hotellets 170 parkeringspladser og mulighed for at benytte en af hotellets ladestandere til din elbil.

Vi står naturligvis altid klar til at bygge din konferenceoplevelse netop efter dine behov. Udfyld nedenstående forespørgsel og så vil du efterfølgende blive kontaktet af enten John eller Alec fra vores konferenceafdeling.

Step 1 of 3

Step 1 of 3