Vi sidder klar på telefon 9846 1700 og konference@hotelviking.dk til at hjælpe

Køkkenet

Vi byder velkommen i vores hyggelige restaurant. Hotellets køkken skaber lækre retter af friske, lokale råvarer, som er tilberedt med omhu, engagement og kærlighed.
I køkkenet på Hotel Viking er den gode smag i højsædet.
Vores personale i køkkenet arbejder med kvalitetsvarer fra gode, lokale producenter, og den korte vej fra jord til bord er med til at sikre, at vi kan servere velsmagende mad lavet af friske råvarer.

Vi har havet i baghaven og frisk fisk lige ved hånden, vi samarbejder med Nellemanns Have om frisk frugt og grønt, og vi får vores kød fra lokale slagtere. Det kommer til udtryk i den oplevelse, vi serverer for vores gæster, og det giver mening i et bæredygtigt perspektiv.

KVALITET OG KÆRLIGHED

Vores køkken

Mad til energidepoterne
Når vi sammensætter en menu til dit arrangement, tager vi højde for, at der skal være energi på tanken til en potentiel lang dag med læring og koncentration. Derfor sørger vi for, at der er både langsomme og hurtige KJ’s i løbet af dagens måltider og snacks.

Vi sikrer, at I bliver mødt af et bredt udvalg, så der er noget for enhver smag, og vi sørger for, at der også er vegetariske alternativer. Er der særlige ønsker i forhold til eks. allergier og diæter, beder vi jer kontakte os, så vi har tid til at forberede de bedste alternativer til jer.

Kokkens filosofi
“Jeg står op om morgenen med et mål om at give alle gæster på Hotel Viking en god, velsmagende og interessant oplevelse”.

Andreas Hansen er køkkenchef på Hotel Viking, og han er kogemand med stort K. Andreas sætter stor pris på de klassiske smage, det klassiske håndværk, og god mad lavet fra bunden. Det betyder blandt andet, at fond og saucer koger ind i flere dage i store 200 liters gryder, røremaskiner ælter dej på højtryk, mens grøntsager, fisk og kød bliver håndteret med allerstørste respekt.

Andreas er samtidig optaget af tidens trends, som kan implementeres i en menu, når det – vigtigst af alt – passer til årstidens råvarer i sæsonen. Råvarer skal spises, mens de er bedst og i sæson.

Vi elsker at tage hensyn

Har du specielle ønsker og hensyn, der skal tages til din kost, vil vi hjertens gerne hjælpe dig. Dette kunne eksemplevis være nødde- eller skaldyrsallergi, glutenallergi, laktoseallergi, eller at du følger en speciel diæt. Hvis du informerer os inden ankomst, har vi mulighed for at gøre det klart til dig.

Konference mad