Vi sidder klar på telefon 9846 1700 og konference@hotelviking.dk til at hjælpe

Værelser

Vi byder dig velkommen hjem på vores nyrenoverede værelser, der emmer af afslapning og hygge med en rød tråd i godt og solidt dansk design. Hotel Viking råder over 75 værelser, af forskellige kategorier, du kan læse om herunder.
Værelserne er lyse og imødekommende og er blandt andet indrettet med kvalitetssenge fra Auping, som sikrer dig fundamentet for den gode nattesøvn. Alle værelser på hotellet har adgang til eget badeværelse, fjernsyn og nogle har udgang til altan – nogle med udsigt til Kattegat, som findes få hundrede meter fra hotellet. Sidst men ikke mindst er alle værelser på hotellet ikke-ryger-værelser. og der er naturligvis fri WiFi af den hurtige slags på alle værelser.
Vi glæder os til at vise dig vej til værelset og byde ‘velkommen hjem’.
*For at booke et værelse på hotellet, skal du være fyldt 18 år.

VÆRELSER

Standard værelse

Vores Standard værelser fremstår flotte og lyse og er alle med eget bad og toilet, tv, og gratis internet. Alle gæster, som overnatter i forbindelse med et seminar/konference, har fri adgang til vores store spa & wellnessområde og fitnesscenter fra ankomst til afrejse.

Alle værelser er udstyret med en dobbeltseng og med mulighed for at adskille sengene inden ankomsten.

Standardværelser findes i underetagen, stueetagen og på 1. sal. Det er derfor vigtigt at du giver tilkende, hvis du ikke kan gå på trapper, da der ikke er elevator til værelserne i underetagen.

Faciliteter

  • 20 kvm. værelse
  • 3,5 kvm. badeværelse & wc
  • Gratis Wi-Fi
  • TV
  • Enkelte standardværelser er med egen terrasse med et bord og 2 stole
Standardværelse hos Hotel Viking Sæby med udsigt til Kattegat
Værelse med havudsigt hos Hotel Viking Sæby

VÆRELSER

Deluxe værelser

Hjerteligt velkommen på vores Deluxe værelser, som er både de nyeste og største værelser på hotellet. Det betyder, at både værelset og badeværelset er større end på standardværelserne.

Værelserne er lækre, store, lyse og hovedsagligt med interiør designet i Danmark. Derudover er alle Deluxe værelserne med egen balkon, hvor du har et bord og to stole. Her kan du nyde den friske luft, som vi nyder godt af ved Kattegat.

Værelserne indeholder ligeledes gratis WiFi og TV. Desuden har alle gæster, som overnatter i forbindelse med et seminar/konference, fri adgang til vores store spa & wellnessområde og fitnesscenter fra ankomst til afrejse.

Alle værelserne er placeret på henholdsvis 1. og 2. etage med let tilgang til og fra elevatoren.

Da Deluxe værelset er dét større end hotellets øvrige værelser, er disse også bedst egnet til handicappede eller kørestolsbrugere.

Faciliteter

  • 28 kvm. værelse
  • 4 kvm. badeværelse & wc
  • Gratis Wi-Fi
  • TV
  • Egen balkon på 2,3 kvm. med bord og 2 stole