Vi sidder klar på telefon 9846 1700 og konference@hotelviking.dk til at hjælpe

Teambuilding

Hos os handler teambuilding om mere end bare øvelser og lege. Det handler om at styrke samarbejdet og skabe et bedre arbejdsmiljø.

Vores møde- og konferencefaciliteter samt udendørsarealer i skønne Nordjylland giver mulighed for at kombinere forretningsmøder og konferencer med sjove og udfordrende teambuilding aktiviteter og øvelser, der bringer jer tættere sammen.

Teambuilding aktiviteter

Vores teambuilding aktiviteter er indbegrebet af sjov, udfordring og samarbejde. Med vores unikke beliggenhed i Nordjylland omgivet af hav, strand, skov og den fortryllende Nellemanns Have er der ubegrænsede muligheder for at skabe mindeværdige oplevelser i den friske luft.

Vi tilbyder et bredt udvalg af teambuilding aktiviteter, der spænder fra adrenalinfyldte udfordringer til hyggelige og afslappende sammenkomster. Nogle af vores aktiviteter er designet til at styrke samarbejdet, modet og evnen til at finde løsninger, mens andre fokuserer på at skabe et stærkere sammenhold blandt kolleger uden for arbejdsmiljøet.

Fra at vove sig ud på et fire meter langt og 1000 grader varmt glødefelt i vores firewalk-udfordring til at konkurrere mod hinanden i et spændende Ski-race på 7-mands ski, er der noget for enhver smag og evne. Og hvis I foretrækker noget mere afslappende, kan I nyde en hyggelig picnic i klitterne eller en aften med varm kakao og bålfad på stranden.

Uanset hvilken aktivitet I ønsker, er kun fantasien jeres begrænsning. Vores katalog er uudtømmeligt. Så har du en ide til en aktivitet, så del den endelig med os, så vil vi gøre for bedste for, at det kan lade sig gøre.

For at sikre den bedst mulige oplevelse, samarbejder vi med eksterne, professionelle partnere, der skræddersyr øvelser og aktiviteter, der udfordrer og udvikler jeres samarbejde, relationer og dynamik som gruppe.

Så lad os sammen skabe uforglemmelige øjeblikke og styrke jeres teamånd på Hotel Viking!

Det er rigtig sundt at blive hevet ud af vante omgivelser fra det trygge kontor eller på fabrikken og løse nye og anderledes opgaver med sine kollegaer. Nye sider træder pludselig frem, og der bliver vendt rundt på kompetencer og rollefordeling. Man opdager helt nye kvaliteter hos kollegerne, og det kan hjælpe til et bedre arbejdsklima i det daglige arbejde.
Thomas Hvid
Hotel Vikings samarbejdspartner:
Skagen Oplevelser & Udvikling

Nyhed: Mobilt escape room

Ønsker du at styrke samarbejdet og kommunikationen i dit team, så kan vi varmt anbefale at prøve Funcenters Aalborgs mobile escape room – BOKSEN.

BOKSEN kræver kun et stort bord, og vi kan arrangere, at der kommer hele 11 bokse ud til jeres arrangement. Og med op til seks personer på hvert hold, så kan aktiviteten underholde en hel del mennesker.

Så trænger I til en sjov og udfordrende pause fra jeres møde eller konference, så kan I få lov til at bruge 60 minutter på at løse forskellige gåder.

Da I har 60 minutter til at løse alle gåderne, kræver det, at I som hold samarbejder om at knække gåderne.

Det er dermed en perfekt teambuilding-aktivitet for virksomheder, der gerne vil styrke medarbejdernes samarbejde. Og derudover er det også bare en fantastisk aktivitet, hvis I gerne vil give jeres medarbejdere en rigtig god og anderledes oplevelse.

Hvad er teambuilding?

Teambuilding er en proces, hvor en gruppe individer arbejder sammen for at styrke deres relationer, forbedre samarbejdet og nå et fælles mål. Det indebærer typisk en række aktiviteter og øvelser, der er designet til at fremme tillid, kommunikation, problemløsning og samarbejde blandt gruppens medlemmer.

Formålet med teambuilding er at skabe et stærkt og effektivt hold, der kan arbejde sammen produktivt og harmonisk for at opnå succes i deres arbejde eller projekt. Teambuilding kan finde sted på arbejdspladsen, i uddannelsesmiljøer, under sociale arrangementer eller som en del af særlige begivenheder og aktiviteter.

Teambuilding øvelser i naturen

Mange af vores teambuilding øvelser og aktiviteter foregår ude i den skønne natur, da vi er så heldige, at Hotel Viking ligger i den skønneste natur lige ved Kattegat. Det giver os ubegrænsede muligheder for at skabe mindeværdige oplevelser, hvor vi kan kombinere strand, vand, skov mm.

Aktiviteter og øvelser i naturen kunne bl.a. være: 

 • Firewalk: Gå på et 4 meter langt og 1000 grader varmt glødefelt
 • Skirace: Konkurrer mod hinanden på 7-mands ski
 • Omkostningstønden
 • Trust fall
 • Trianglen
 • Vinterbadning: Start dagen med et koldt gys!
 • Kaffebord/champagne: Nyd det på stranden eller i klitterne
 • Picnic i klitterne: Vi sørger for en lækker madkurv
 • Benyt bålhytten i Nellemanns Have: Hygge med varm kakao og friskbagte boller, skumfiduser, pandekager eller suppe
 • Aftenhygge på stranden med bålfad
 • Opmålte vandre- og løberuter
 • Mountainbiking i Sæbygaard Skov

Teambuilding med overnatning

Vil I gøre jeres planlagte teambuilding event endnu mere mindeværdig? Så kan I overveje at tilføje overnatning til jeres program! Vi tilbyder en række luksuriøse værelser, som I med garanti vil nyde efter en dag fyldt med sjove og mideværdige teambuilding aktiviteter.

Hvis det skal være lidt mere unikt, har I også mulighed for at overnatte i den frie natur. Forestil dig at vågne op til lyden af fuglekvidder og den friske luft omkring jer, klar til en dag med endnu mere samarbejde og eventyr.

Teambuilding Nordjylland

Planlægger du et teambuilding event? Så er Nordjylland det ideelle sted til at styrke båndene mellem kollegaer og skabe uforglemmelige øjeblikke sammen.

Hotel Viking ligger i det naturskønne Sæby, kun 40 minutters kørsel fra Aalborg lufthavn, hvilket gør det utroligt let at komme til.

Vores spahotel er omgivet af den dejligste natur med unikke lokationer lige udenfor døren. Vi tilbyder skræddersyede teambuilding aktiviteter, der udnytter disse naturskønne omgivelser, kulturelle rigdomme og vores skønne spa- og wellnessområde.

Uanset om I foretrækker actionfyldte udendørsaktiviteter, afslappende spaoplevelser eller kreative workshops, kan vi arrangere det perfekte teambuilding event, der passer til jeres behov og ønsker.