Vi sidder klar på telefon 9846 1700 og konference@hotelviking.dk til at hjælpe

Har du husket at følge op på din seneste konference?

Planlægning og afvikling af en konference er tidskrævende, og forløsningen er stor, når konferencen er kommet godt i mål.

Men hvis dit arbejde slutter her, risikerer du, at din konference bliver alt for hurtigt glemt. En god konference fortjener en ordentlig opfølgning, og med disse 3 trin sikrer du, at din konference bliver husket:

Tænk før, under og efter

I planlægning af konferencen bør du tænke udover selve dagen. Tænk konferencen som et forløb og overvej, hvad deltagerne skal modtage før, under og efter. På den måde gør du konferencen til en helhedsoplevelse, der står stærkere i deltagernes bevidsthed – både før, under og efter konferencen er afholdt.

Sæt et godt punktum for dagen
Afslutningen af din konference fylder meget i helhedsindtrykket. Hold derfor energiniveauet helt til slut, og brug afslutningen som afsatsrampe for den videre opfølgning. Opsummer dagens emner, inputs, erkendelser osv., og orienter samtidig deltagerne om, hvad der kommer til at ske fremover. Deltagerne har brugt mange timer sammen, og det er vigtigt at få fortalt, hvilken forskel deltagerne har gjort – og hvordan det skal bruges fremadrettet.

Hotel Viking er eksperter i konferencer
Konference Nordjylland

Følg op med manér
Der er mange måde at følge op på en konference på. Det afgørende er, at det bliver gjort. Som minimum bør konferencens emner, diskussioner og konklusioner præsenteres for deltagerne elektronisk i forlængelse af konferencen. En præsentation bør også indeholde kontaktinformationer på konferencens tovholder og oplægsholdere, så deltagerne har mulighed for at henvende sig med opfølgende spørgsmål eller input.  Overvej også om konferencen kan bruges som løftestang for et fremtidigt samarbejde, etableringen af en arbejdsgruppe, sammensætningen af et nyt team, en spørgeskemaundersøgelse eller lignende. Med seriøs opfølgning tager du konferencedeltagerne seriøst – og det bliver du husket for. 

Du behøver ikke være ekspert for at afholde en succesfuld konference, men det hjælper. På Hotel Viking  har vi stor erfaring med at skabe de perfekte rammer for møder, events og konferencer. Vi tilbyder professionel sparring og trygge rammer der sikrer, at dit arrangement kommer sikkert i mål.

Har du selv styr på din næste konference? Eller skal du have en hånd? Vi har eksperten klar til at hjælpe dig.

Kontakt os og snak om det med John Olesen på

telefon 40517311 eller mail jo@hotelviking.dk

Konference Nordjylland

Har du husket at følge op på din seneste konference?

Kvalitet, koordinering og kaffe

Kvalitet, koordinering og kaffe! Sådan planlægger du du en vellykket konference

Dagsmøde hos Hotel Viking

Husk at få sparring på disse 4 områder for at få succes

Aftenmøde hos Hotel Viking

Modtagerfokus, markedsføring og mikrofoner

Heldagsmøde hos Hotel Viking

Hvordan vælger jeg det rigtige sted til næste konference

Sanne, Hotel Vikings konference og selskabskoordinator

Sanne Lund Thrysøe

Konference og selskabskoordinator

slt@hotelviking.dk
tlf: 4059 9415