Restaurant

Vi byder velkommen i vores hyggelige restaurant. Hotellets køkken skaber lækre retter af friske, lokale råvarer, som er tilberedt med omhu, engagement og kærlighed.

RESTAURANT OG SELSKABER

A la carte

I restauranten tilbydes der á la carte middag samt dagens 3-retters menuer.
Restauranten er åbent alle dage på året med kun få undtagelser.
Uanset om du bor på hotellet, er lokal eller bare på gennemfart, er du velkommen i restauranten, hvor tjenerne glæder sig til at byde dig velkommen.

Restauranten har åbent hver dag fra kl. 18:00 – 22:00 (køkkenet tager imod bestillinger frem til kl. 20.30)

Har du specielle ønsker og hensyn, der skal tages til din kost, vil vi hjertens gerne hjælpe dig. Dette kunne eksemplevis være nødde- eller skaldyrsallergi, glutenallergi, laktoseallergi, eller at du følger en speciel diæt. Hvis du informerer os inden ankomst, har vi mulighed for at gøre det klart til dig.

Menuer

Menukortet er gældende fra den 3 marts til den 1 april – 2025

OBS: Har du allergener eller andre ønsker til din middag, skal vi gerne vide dette på forhånd. Således kan vi skabe den bedste oplevelse for dig

Forretter

Braiseret Grisekæbe

Braiseret svinekæbe, polenta puffet majs, & karse

Røget Laks

Koldrøget laks, dild-mayo, marineret fennikel & puffet ris

135.-



Faste Klassiker på aften kortet fra kl. 18.00 – 21.00 alle dage

Caviar

Caviar fra kaluga 15g serveret med finthakket purløg, skalotteløg, smørstegte blinis, revet citronskræl & cremefraiche 48%

(Serveres kun til 2 personer)

358.-

Har du 3-retters menu inkluderet i dit ophold, er opgraderingsprisen 65,-

Tatar

Okse tatar, sprød salat, senneps vinaigrette, puffet ris, samt sprøde fritter

199.-

Har du 3-retters menu inkluderet i dit ophold, er opgraderingsprisen 80,-