Konference Møder fra 2 - 350 deltagere

Konference

Konference – tryghed i højsædet

Hvordan er dit idéelle konferencecenter? Prøv lige at tænke ved dig selv, om du foretrækker kølig effektivitet eller dedikation og personlighed. Der er ikke noget galt med at ønske sig det ene eller det andet, men hvad husker du selv bedst: produktet eller servicen? Og hvad husker dine deltagere bedst?

En succesfuld konference består dybest set af tre elementer, der alle sammen skal være styr på, for at din konference har både mindeværdighed og effekt:

  • Konferencens rammer skal være på plads
  • Indholdet skal være relevant og udføres med både nærvær og timing
  • Flowet skal holdes, så der ikke opstår huller eller

Det vigtigste ved en konference, udover at den løber ordentligt af stablen, er at du som arrangør er tryg og velinformeret hele vejen igennem. Og hvordan sikrer du bedst muligt det? En del af dit spørgsmål skal derfor også være: ”Har jeg de kræfter, jeg behøver, blandt mine egne medarbejdere og kollegaer?”. Det er jo både et spørgsmål om de har evnerne – og om de har tiden.

På Hotel Viking har vi taget stilling til vores måde at være konferencevært på: den gode, trygge oplevelse gennemsyrer hele arrangementet fra start til slut. Vi sørger for at du hele tiden er opdateret på situationen, så du kun skal stå for at levere det rigtige indhold og er fri til at være nærværende og engagerende.

Det er vores erfaring, at vi kan skabe tryghed og orden i det kaos, der let kan være i konferenceforberedelsen.

Så har du brug for hjælp, sparring og afholdelse ifm. Din næste konference, kan du kontakte vores salg og marketingchef John G. Olesen på telefon 40517311 eller på jo@hotelviking.dk

Forespørg på dine næste konferenceoplevelse her

 -> KONFERENCE & MØDE FORESPØRGSEL

Chat med os herChat her
Hotel Viking Aqua/ Spa & Wellness Resort
Vind et hotelophold for 2! Nyhedsbrev