Forespørgsel på konference

Step 1 of 3

Step 1 of 3

Konference

Priser fra 465 DKK / pr. person

Skræddersy din konference sammen med os

Det vigtigste ved en konference, udover at den løber ordentligt af stablen, er at du som arrangør er tryg og velinformeret hele vejen igennem. Og hvordan sikrer du bedst muligt det? En del af dit spørgsmål skal derfor også være: ”Har jeg de kræfter, jeg behøver, blandt mine egne medarbejdere og kollegaer?”. Det er jo både et spørgsmål om de har evnerne – og om de har tiden.

Konference & møder

 

Stemningen, naturen og den centrale placering i Nordjylland gør Hotel Viking til et helt unikt sted. Hotel Viking er hjemsted for læring og udvikling – med plads til forkælelse. Her er arbejdsro og tid til fordybelse. Visioner, strategier og fremtidsplaner skabes og efter en lang arbejdsdag fortsætter aftenen med en dejlig middag i restauranten, hygge i vores nye lounge og for nogens vedkommende et besøg i Nordjyllands største Spa & Wellnessområde.

Hvert år byder vi mange private og offentlige virksomheder velkommen, og med 72 værelser og små og store mødesale er der både plads til ledergruppen, bestyrelsen og hele medarbejdergruppen.

Sæby er nem at komme til og regionens 3 største byer ligger alle indenfor 45 min. køreafstand. På trods af den korte afstand ligger Hotel Viking alligevel som en oase både tæt på skov og strand og tilpas afskærmet fra storbyens puls. Vores beliggenhed virker som en motor for ekstra networking og socialt samvær, og det tror jeg, vi er rigtigt mange, som har savnet den seneste tid.

 

På Hotel Viking har vi taget stilling til vores måde at være konferencevært på: den gode, trygge oplevelse gennemsyrer hele arrangementet fra start til slut. Vi sørger for at du hele tiden er opdateret på situationen, så du kun skal stå for at levere det rigtige indhold og er fri til at være nærværende og engagerende.

Det er vores erfaring, at vi kan skabe tryghed og orden i det kaos, der let kan være i konferenceforberedelsen.

Så har du brug for hjælp, sparring og afholdelse ifm. Din næste konference, kan du kontakte vores Key Account Manager, Alec Graversgaard på ag@hotelviking.dk

 

Hotel Viking kan det meste
– undtagen at gå på kompromis

Siden 1982 har vi med stolthed og professionalisme skabt et succesfuldt hotel og konferencecenter i Sæby.

Det er ikke nødvendigt for jer at være eksperter i møder og konferencer – for det er vi. Selv hvis I blot står med en idé og en lyst til at afholde et arrangement, står vi klar til at hjælpe jer. Vi tilbyder professionel sparring om dit arrangement på højt niveau. Kontakt os og nyd godt af vores erfaring og evige nysgerrighed.

Vi skaber de perfekte rammer om alt, lige fra de små, korte kurser til de store konferencer og messer.

Nøglen til vores succes er et godt team af dygtige medarbejdere, der tør tage deres personlighed med på arbejde. Det betyder, at vi leverer en god individuel oplevelse til vores kunder. I har altid mulighed for at designe jeres arrangement. Med vores fleksible og lyse faciliteter kan vi være lige dét, i har brug for -og mere til.

Få et uforpligtende tilbud på din næste konferenceoplevelse

 

 

Teambuilding og pauser
Naturen lige rundt om hjørnet, lokale kræfter og dygtige medarbejdere gør, at vi kan tilbyde en pallette af inden- og udendørs muligheder i forbindelse med jeres ophold på Hotel Viking.

Hygge eller fysiske aktiviteter styrker
sammenholdet, trivslen og innovativ tankegang

Her er forslag til aktiviteter, som gavner fællesskabsfølelsen:

 • Vinterbadning – start dagen med et koldt gys!
 • Kaffebord/champagne – på stranden eller i klitterne
 • Picnic i klitterne – vi sørger for en lækker madkurv• Benyt bålhytten i Nellemanns Have til hygge med varm kakao og friskbagte boller, skumfiduser, pandekager eller suppe
 • Aftenhygge på stranden med bålfad
 • Opmålte vandre- og løberuter
 • Mountainbiking i Sæbygaard Skov
 • Vin- og Glassmagning med vores egen sommelier
 • Ølsmagning ved Sæby Bryghus
 • Indendørs aktiviteter: Aqua, Spa & Wellness, Fitness center, Lounge, Bar og diverse brætspil

Teambuilding med Skagen Oplevelser & Udvikling
”Det er rigtig sundt at blive hevet ud af vante omgivelser fra det trygge kontor eller på fabrikken og løse nye og anderledes opgaver med sine kollegaer. Nye sider træder pludselig frem, og der bliver vendt rundt på kompetencer og rollefordeling. Man opdager helt nye kvaliteter hos kollegaerne, og det kan hjælpe til et bedre arbejdsklima i det daglige arbejde”, fortæller Thomas Hvid fra Skagen Oplevelser & Udvikling.
Sæby Nordstrand, Nellemanns Have og Sæbygaard Skov ligger alle inden for få hundrede meters afstand, og flere af vores kursister inddrager naturen i løbet af opholdet. I Skagen Oplevelser & Udvikling har vi en stærk og professionel samarbejdspartner, som skræddersyr arrangementer til den enkelte gruppe, der medvirker til at styrke sociale relationer, trivslen og innovativ tankegang.
”Firewalk”, hvor deltagerne går over et 4 meter langt og 1.000°C varmt glødefelt, giver et kick, I sent vil glemme. Eller ”Skirace”, hvor 2 hold konkurrerer imod hinanden på 7-mands ski. Øvelsen stiller store krav til samarbejde, og der er garanti for et godt grin. ”Omkostningstønden”, ”Trust Fall” og ”Trianglen” er andre øvelser, som udfordrer deltagernes mod, samarbejde og evne til at finde løsninger. Kataloget er uudtømmeligt.

Pauser og Breakaways

 • Smoothie og juicepause
 • Chokoladepause
 • Yogapause
 • Forfriskning på stranden
 • Forfriskning i Nellenmans have
 • Fyraftensøl
 • Fyraftensbobler

Alec Graversgård

Key Account Manager

ag@hotelviking.dk
tlf: 7192 8111

Tilmeld dig Club Viking
og få store fordele

Tilmeld dig Club Viking
og få store fordele