Program:

Kl 9.30:
Velkomst og præsentation

  • Grounding og blid yoga
  • Hvad gør forventninger ved os
  • Hvordan slipper jeg egne forventninger

Kl 12.00:
Lækker let frokost

  • Beroligende åndedrætsøvelser
  • Yoga – yin & yang
  • Let meditation og afspænding

Kl 14.00:
Afslutning

Herefter kan du nyde resten af eftermiddagen i Hotel Vikings skønne spa og wellness.

Dagen igennem vil der være vand og kaffe/te, samt frugt.
Du skal blot komme i behageligt tøj og gerne med en yogamåtte og et tæppe. Har du ikke en måtte låner du bare af mig.

Jeg glæder mig til en skøn og givende søndag.

Kærlig hilsen 

Heidii Foget Jensen
Care Yoga

 

Reservation

Uanset om du overnatter på hotellet, eller kommer som gæst ude fra, har du mulighed for at bestille wellnessbehandlinger hos Viwell.

Er du overnattende gæst på hotellet, er det vigtigt at du bestiller dine behandlinger i god tid inden din ankomst. På den måde kan du sikrer dig en af de ledige tider på klinikken.

Selvom du ikke bor på hotellet, skal du endelig ikke holde dig tilbage. Hos pigerne i Viwell er du altid velkommen til at få din drømmeoplevelse. Priserne er pr. person (bortset fra duobehandlingerne)

For at bestille tid skal du ringe til ViWell på telefon 29462869, eller til hotellets reception på telefon 98461700.

OBS: Aflysning af behandlinger skal ske senest 24 timer inden behandlingen.

[el_modal_popup modal_id=”20211103″ trigger_button_text=”Se video” close_on_esc=”on” modal_content_type=”video” modal_content_video=”https://hotelviking.dk/wp-content/uploads/2021/07/Yoga-Retreat-Hotel-Viking-med-Heidi-Foget-Jensen-oktober-2020.mp4″ autoplay_video=”on” disable_website_scroll=”off” disabled_on=”off|off|on” _builder_version=”4.9.10″ _module_preset=”default” custom_trigger_button=”on” trigger_button_text_size=”20px” trigger_button_text_color=”RGBA(0,0,0,0)” trigger_button_bg_color=”#0f1139″ text_orientation=”center” overflow-x=”auto” overflow-y=”auto” global_colors_info=”{}”][/el_modal_popup]

Yoga Workshop 4. december – Jul uden stress

kr. 549,00

Det er altså virkelig svært ikke at skrue tempo og forventninger alt for højt op her inden jul. Men træk lige stikket et øjeblik, træk vejret og læg dig på en yoga-måtte med lukkede øjne og mærk, hvad det egentlig er der er vigtigt.

Denne dag vil hjælpe dig til at sænke pulsen, mærke dig selv, skrue ned for stress og op for glæde, selvkærlighed og overskud.

Vi skal i løbet af denne workshop lave blide, rolige yogaøvelser og åndedrætsøvelser, ind imellem vi taler om hvordan vi takler de forventninger vi har til os selv og hinanden omkring jul.

Efter workshoppen er der adgang til Hotel Vikings lækre spa og wellness resten af dagen

Så er du helt klar til en glædelig jul uden stress

Preview
Close