Sommer Getaway

Priser fra 2.898 for 2 personer

Trænger du til et spa getaway, hvor du kan få ladet batterierne op og finde den indre ro i dejlige spaomgivelser tæt ved skov og strand? Så er Hotel Viking det helt rigtige sted for dig!

Opholdet indeholder:

  • Overnatning i delt dobbelt Standardværelse (søndag-torsdag)
  • 3-retters sæsonmenu efter kokkens valg
  • Stor morgenbuffet
  • Entré til spa & wellnessområdet samt fra check-ind til check-ud
  • Entré til fitnesscenter fra (fra check-ind til check-ud)
  • Lån af et blødt sæt badekåbe, badelagen og tøfler
  • Kan bookes fra uge 26 – 34

Vejl. pris 3298,- uge 28, 29, 30 og 31

Sommerpris 2898,- uge 26, 27, 32, 33 og 34

Book direkte med dine ønskede datoer, eller skriv en email til info@hotelviking.dk

Oplev sommeridyllen i Sæby

Det er sommer, fuglene synger og du sidder på vores udendørs tagterrasse. Solen skinner fra en skyfri himmel, du kan mærke den behagelige brise fra havet, som blidt leger med dit hår, alt imens du dypper tæerne i vores udendørs saltvandsbassin og kigger ud over smukke Kattegat. Sommeren på Hotel Viking er simpelthen så dejlig, at du bliver nødt til at opleve det på egen krop. Vi er placeret blot 5 minutter fra stranden, hvor du kan slentre hånd i hånd med din bedre halvdel. 

Fortsætter I sydpå langs kysten, møder I det hyggelige havnemiljø, hvor I kan deltage i den skønne sommertradition – hver aften kl. 21 spilles flaget ned med trompetspil. Dertil ligger hotellet også tæt på Sæbygård skov, hvor du kan gå dejlige ture i den smukke natur.

Kort sagt, et sommerophold hos os i Sæby har alt det, hjertet begærer.

Og så er vi faktisk også kåret som Danmarks bedste spa- og wellnesshotel i 2020 og 2021, så vi er mere end klar til at byde dig velkommen her i Sæby.