NYTÅRS YOGA RETREAT MED SILENCE, SPA & WELLNESS

Fra torsdag 2. – søndag 5.februar 2023 - DIN PAUSE FRA HVERDAGEN – Giv dig selv muligheden for at detoxe, slippe travlheden og sætte intentionen for år 2023 i de ypperligste nyrenoverede rammer. Oplev den mest storslåede forkælelse af DIG. Som BONUS, kan du deltage i workshoppen “Bliv mere bevidst i
hverdagen”, hvis du ønsker.
I fantastisk nyrenoverede omgivelser med yoga, mindfulness, meditationer, Silence og Spa & Wellness og skøn, skøn natur har du de allerbedste betingelser for at komme helt, helt ned i gear, at lade op, slappe af, reflektere, nyde stilheden og måske læse en god bog medens den indre ro indfinder sig. En ro der går langt, langt dybere ind end din almindelige yogapraksis i hverdagen. DEN ULTIMATIVE FORKÆLELSE.

Brug 4 dage på at ”trække stikket”

Du kender måske i forvejen den store gevinst 1 yogasession giver dig både i krop og sind. Dette mangedobles når kroppen bombarderes med utallige sessioner med yoga, mindfulness, meditationer, stilhed, spa og wellness der åbner dine sanser, så du kigger indad og får dig fra hovedet og dybt ind i hver en celle af kroppen. Efter denne forlængede weekend kan du i DEN GRAD mærke dig selv igen.

Hen over 4 dage giver vi slip på det vi ikke længere har brug for at holde fast i. Vi arbejder både med krop og sind. Vi giver slip på året 2022, tuner ind og sætter vores intention for året 2023.

Hen over 4 dage kan du forkæle dig selv med masser af yinyoga, mindfulness og meditationer samt ca. 20 timers Silence. Stilhed hvor vi går 100% offline, ikke taler, hverken med hinanden eller med andre. Du opdager måske, at du finder svar på nogle af de spørgsmål og overvejelser du eventuelt går og tumler med. Det er i stilheden du finder svarene. Svar der kommer indefra. Du hører dem fordi du giver dig til at være stille – og lytte. I hverdagen kører vi ofte på autopilot, gør hvad der forventes af os, uden rigtigt at give os tid til at mærke om det egentlig føles rigtigt. I denne forlængede weekend er der tid, tid og mere tid. Det kan være her du mærker hvad år 2023 skal bibringe dig.

MASSER AF YIN YOGA, MINDFULLNESS, MEDITATION, SPA & WELLNESS

Yin Yoga – en stille revolution
Du kan du give dig helt hen og nyde de rolige, frigørende og udrensende Yin Yoga stillinger som foregår siddende eller liggende. Lange dybe stræk hvor vi kommer ned i gear og ruster os til det der kommer. Lange dybe stræk som strækker bindevæv, muskler og styrker knoglerne. Når vi er i stillingerne i lang tid, 2-7 minutter, bliver bindevævet stærkere og mere væskefyldt. Samtidig giver kroppen langsomt efter. Nervesystemet modtager impulser om at det her er ok og du kan derfor komme endnu dybere ind i et stræk. Der bliver skabt plads i kroppen til fornyet energi. Der løsnes op for små og store spændinger.

Samtidig øver vi os i at blive bekvemme med det ubekvemme. At VÆRE med os selv i lang tid, at MÆRKE os selv og kroppen. Noget de fleste af os slet, slet ikke er vant til. Du bliver et mere rummeligt menneske, både over for dig selv men også over for dine omgivelser. ALLE KAN DELTAGE.

WORKSHOP – “Bliv mere bevidst i hverdagen”
Har du lyst til at fordybe dig nærmere i hvem du er, samt blive klogere på hvordan du bliver mere bevidst i dagligdagen kan du deltage i denne workshop. Bevidst om hvordan din krop og sind har det og hvordan du kan blive bedre til at vælge mellem at sige ja og nej, at sige ja og nej til både store og små ting i dit liv. Du lærer at meditere, en praksis der kan være guld værd i en travl hverdag. Du lærer hvordan du kan forkæle dig selv med små pauser i hverdagen. Pauser der hjælper dig til at have et liv i en sund balance. Du kommer også til at mærke efter om der skal ske nogle forandringer, samt hvilke. Du får hjælp til at implementere disse i din hverdag.
Workshoppen er et tilbud, som du blot kan springe over hvis du vil nyde opholdet på anden vis. Den er på programmet torsdag og søndag formiddag. 

Spa & Wellness ad libitum

Oveni dette kan du toppe din ”egentid” med masser af velvære i hotellets Spa & Wellness med et 2700 m2 stort unikt stilleområde fyldt med wellnessfaciliteter. Faciliteter som store bassiner, boblebade, kolde bade, dampbad og forskellige saunaer samt det helt fantastiske udendørs spaområde med udsigt til Kattegat og stjernehimmel på en klar aften. Skal du have endnu flere forkælelser kan du booke tid hos det professionelle og uddannede personale på klinikken Viwell på hotellet, hvor du har mulighed for at få en omgang lækker massage, få frisket huden op med en ”Body Scrub” eller ”Minifacial” eller få ordnet fødder og negle så de stråler igen. Der er mange flere muligheder. Book gerne i god tid hjemme fra.

I omgivelserne omkring hotellet vil du på den ene side, for enden af vejen (200 m), komme til stranden. Der er her vi går ned og vinterbader tidligt morgen, hvis du har lyst til det. På den anden side af hotellet, få hundrede meter væk finder du den dejlige, stille skov med store gamle træer. Sæby med de skønneste gamle huse, det brostensbelagte torv med gågaderne er ikke mere end en gåtur på 1,5 km. væk. En tur der også kan tages langs stranden. Stranden ender hvor den hyggelige lystbådehavn starter. På havnen, som i midtbyen er der nogle skønne butikker med mulighed for at gøre et godt køb.


Maden vi nyder på opholdet er vegetarisk. Er du allergiker, giv venligst besked til hotellet god tid i forvejen.

 

Du kan læse mere på https://yogabysanna.dk eller sende mig en email på  sanna@yogabysanna.dk og  tlf. 25 56 49 14

Nytårs yoga retreat med silence, spa & wellness

torsdag 2. – søndag 5. februar 2022

DIN PAUSE FRA HVERDAGEN

kr. 5.595,00

På lager

PRISEN INKLUDERER:

  • 3 x overnatning i delt standard dobbeltværelse
  • Alle måltider* fra torsdag til søndag morgen, dog ikke frokost lørdag, hvor du har mulighed for at kigge lidt nærmere på havnen, byen eller nyde spa og wellnessområdet
  • Adgang til spa og wellnessområdet på hotellet.
  • Fri kaffe, te, frugt
  • Yoga, meditationer og mindfullness
  • BONUS, WORKSHOP 

*Alle måltider er overvejende vegetariske, så vidt muligt tilberedt af lokale råvarer. Er du allergiker, giv venligst besked til hotellet god tid i forvejen.

TILMELDING ER BINDENDE 14 DAGE FØR AFVIKLING, HVORFOR INDBETALT BELØB IKKE REFUNDERES HEREFTER

PROGRAM, som er tilrettelagt så du får masser af yoga, mindfullness og meditation, men også masser af egentid (ændringer kan forekomme):
TORSDAG d. 2. FEBRUAR
Kl. 14.00 – 18.00                    Indtjekning på Hotel Viking Aqua Spa & Wellness – egentid.
Kl. 18.00 – 19.00 Velkomst og præsentation, vi hilser på hinanden. Vi mødes i yogalokalet.
Kl. 19.00 – 20.30 Middag
Kl. 20.30                     Guidet meditation
Kl. 21.00  Urtete og øko kaffe, frugt – egentid og godnat
FREDAG D. 3. FEBRUAR
Kl. 7.00 – 8.30                          Yin Yoga
Kl. 8.35     Vinterbadning på stranden (for dem der har lyst)
Kl.   9.00 – 10.30                     Morgenbuffet og egentid
Kl. 10.30                     Workshop del I, – Bliv mere bevidst i hverdagen 

Kl. 11.30 

Kl. 12.00

STILLEPERIODE STARTER

Egentid / Frokost – kan medbringes til værelset

Kl. 14.00 – 16.00                    Adgang til urtete, øko kaffe, frugt i stilhed
Kl. 17.00 – 18.30                    Yin Yoga i stilhed
Kl. 19.00                     Middag i stilhed
Kl. 20.00                     Guidet meditation i stilhed
Kl. 20.30                                Øko kaffe, urtete, frugt i stilhed – egentid og godnat
LØRDAG D. 4. FEBRUAR
Kl. 7.00 – 8.30    Yin yoga i stilhed – stilhed ophører
Kl. 8.35 Vinterbadning på stranden
Kl. 9.00 Morgenbuffet – herefter ”egentid”. Du kan evt. fortsætte stilheden, nyde hotellets faciliteter, naturen eller Sæby
Kl. 17.00 – 18.30 Yin Yoga
Kl. 19.00  Festmiddag og hygge
SØNDAG D. 5. FEBRUAR
Kl. 7.00  Yin Yoga
Kl. 8.35 – 9.00 Vinterbadning på stranden
Kl. 9.00                   Morgenbuffet 
Kl. 10.00 – 12.00                          Workshop, del 2, Bliv mere bevidst i hverdagen, 1. Afrunding og afsked
Reservation af behandlinger

Uanset om du overnatter på hotellet, eller kommer som gæst ude fra, har du mulighed for at bestille wellnessbehandlinger hos Viwell.

Er du overnattende gæst på hotellet, er det vigtigt at du bestiller dine behandlinger i god tid inden din ankomst. På den måde kan du sikrer dig en af de ledige tider på klinikken.

Selvom du ikke bor på hotellet, skal du endelig ikke holde dig tilbage. Hos pigerne i Viwell er du altid velkommen til at få din drømmeoplevelse. Priserne er pr. person (bortset fra duobehandlingerne)

For at bestille tid skal du ringe til ViWell på telefon 29462869, eller til hotellets reception på telefon 98461700.

OBS: Aflysning af behandlinger skal ske senest 24 timer inden behandlingen.

Din underviser

Programlægger og underviser hedder Sanna Carlsen, er 54 år og certificeret Hatha og Yinyogainstruktør. Hun underviser bl.a. i  Yin- og Hatha yoga og er indehaver af yogastudiet YOGA by SANNA i Frederikshavn. Hun har god erfaring med undervisning på Yoga Retreats. I foråret 2023 lægger hun igen et lag på sin Yinyoga uddannelse, hun kan ikke lade være. Derudover har hun i flere år undervist stress-, angst- og depressionsramte, hvor yoga, mindfullnes og meditation er en stor del af de værktøjer der bruges. Deltagerne hjælpes til at blive mere bevidste og nærværende i hverdagen. Hun har selv mediteret dagligt og dyrket yoga i flere år og det kom rigtigt ind under huden i et flerårigt sygdomsforløb med stress, hvor mange erkendelser og en stor omlægning af sit liv var resultatet af det.

Sanna vil med den skønneste stemmeføring og sit positive sind føre dig gennem den forlængede weekend. 

”Som underviser glæder jeg mig utroligt til at byde dig velkommen til max. forkælelse på dette vidunderlige retreat, hvor jeg vil gøre ALT for at du kommer hjem med en oplevelse for livet og ikke mindst dyb, dyb ro i krop og sind. – Kærlig hilsen Sanna”

Har du spørgsmål til opholdet kan Sanna kontaktes via sanna@yogabysanna.dk eller på tlf. 25 56 49 14. se mere på www.yogabysanna.dk

Hvem kan deltage? / Anmeldelser

Alle +16 år, som kan deltage i en normal yogatime. Har du helbredsmæssige skavanker/sygdomme, meget gerne giv besked til Sanna via mail på sanna@yogabysanna.dk


Anmeldelser fra tidligereYoga Retreats med YOGA by SANNA på Hotel Viking:


“Opholdet har hjulpet mig til at mærke mig selv. Sanna har støttet mig i, at jeg er god nok, som jeg er, men at forandringer er ønskværdig – faktisk nødvendige.

Hun underviser pædagogisk=fremragende. Der er en fin overensstemmelse med varslet indhold og egentlig undervisningsindhold. Af person/væsen er hun ypperlig, med et afsmittende arausals niveau. Efter nogle dage, er jeg utrolig påvirket på flere planer, særlig følelsesmæssigt/emotionelt. JA TAK, jeg skal med bestemthed afsted igen – og efter at have mødt dig Sanna vælger jeg også din online yogaklub til.

For mig var opfordringen til stilhed god. Jeg har med mine præmisser indfriet stilleperioden så godt jeg kunne/havde kræfter til, fordi det at mærke sig selv er/var benhårdt arbejde, som jeg er utrolig taknemmelig for.” – Anne Mette Carøe

 

“Det har været magisk …. det var så givende og virkelig vidunderlig yoga og meditationer.
Sanna er meget kompetent og omsorgsfuld – meget respektfuld omkring hvordan kroppen er lige nu. Super dygtig.

Jeg oplever en kæmpe ro, som jeg aldrig har mærket før i hele mit liv. Jeg er målløs over den effekt det har. Det er for vild en følelse.

Jeg vil gerne afsted igen. Dette retreat på 4 dage har en passende længde.” – Bettina Maindal

 

“HELT FANTASTISK!! – så givende – så lærerigt- så afslappende – jeg kom helt ned i gear. Sanna er supergod – dejlig stemme – rolig – lige som det skulle være. God hjælp til alternative øvelser. Jeg føler mig afslappet – mere smidig – RO i krop og sind. Jeg vil gerne afsted igen. Det er virkelig vanedannende. God for mit sind.” – Rina Lykkegaard

 

“Dette retreat har været fantastisk, overvældende, selvforkælelse. En af de bedste ting jeg har gjort for mig selv. Sanna er rolig, tillidsfuld, støttende – giver mig stof til eftertanke.” – Susanne Lauridsen

 

 

Dette retreat har været rigtig godt. God blanding af yoga og spa. Kunne godt bruge en dag mere – evt. i stilhed. Det er godt for krop og sjæl. Sanna guider godt og hun er nem at forstå. Jeg oplever at jeg bliver mere bevidst om mig selv og mine behov. Jeg har fundet mere ro. Jeg vil gerne afsted igen – man bliver helt afhænig af det :-). Det må gerne vare en dag mere (5 dage, red.).” – Majbritt Larsen

 

“Dette retreat har været god for krop og sjæl. Der har være plads til alle. Jeg føler ro og afslapning. Sanna guider meget professionelt. Hun er dygtig, med fokus på ALLE skal kunne være med på den ene eller anden måde. Jeg oplever en anderledes ro og frihed. Dette er en anden måde at slappe af på – har lyst til mere.” – Mette H. Thomsen

Preview
Close