Bliv en del af familien

Engageret og dygtig souschef

Engageret og dygtig souschef til Hotel Viking

Stilling: Fuldtid
Antal ugentlige timer: 37

Ansøgningsfrist: 1. juli 2022

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Souschef

Er du, udover verdens bedste kollega, også en passioneret og uddannet kok? Kan du holde hovedet koldt når det går rigtig stærkt, og kan du samtidig uddelegere og motivere dine medarbejdere i køkkenet? Så er du måske Hotel Vikings nye teamorienteret og ambitiøse souschef. 

Hotel Viking – Spa & Wellness er beliggende kun 300 meter fra Kattegat i udkanten af den idylliske købstad, Sæby. Hotellet har i dag 75 værelser, Danmarks 3.-største spa og en anerkendt restaurant. Hotel Vikings to kerneområder er spaophold samt konferencer. De rummer mere end 14.000 kvm., som har til formål at skabe rammen for ro og velvære for spagæsterne, og professionelle samt hyggelige rammer for konferencegæsterne.

Som souschef hos Hotel Viking kommer du til at få ansvaret for et dedikeret og stærkt team bestående af 12 ansatte, heraf 5 elever. Du får en spændende, alsidig og afvekslende hverdag, med fokus kvalitetssikring, udarbejdelse af sæsonbetonede menuer med afsæt i lokale leverandører, den daglige drift, koordinering samt ledelse i køkkenet.

Du vil få en selvstændig lederrolle, hvor samarbejde og udvikling står højt på listen. Det skal være sjovt at gå på arbejde, og du får rig mulighed for at sætte dit præg på stillingen og dens muligheder.

Dine primære arbejdsopgaver vil blandt andet indebære:

  • Ansvarlig for den daglige drift og motivation i køkkenet
  • Empatisk, udviklende og ærlig personaleledelse af kokke og elever
  • En egenkontrol i verdensklasse og varemodtagelse
  • Udarbejdelse af sæsonmenuer der tager afsæt i lokale leverandører, i samarbejde med teamet.
  • Dine kompetencer:
  • Du er uddannet kok, og sætter en ære i håndværket og ikke mindst i at lære fra dig
  • Du er typen der går forrest og viser vejen for teamet, og du trives i et sjovt og travlt miljø
  • Du er god til at samarbejde, og forstår samspillet er essentielt på tværs af alle afdelinger.
  • Du er i stand til at motivere og udvikle dine medarbejdere, forstår at succesen er en fælles teamindsats og du er ikke bange for at give æren for succesen til teamet.
  • Du er struktureret og en dygtig planlægger, og dermed formår at være på forkant det meste af tiden.
  • Du har gerne erfaring fra en lignende stilling, eller en tilpas mængde gå-på-mod og lysten til at lede mennesker i den rigtige retning.
  • Du brænder for at udvikle og blive udviklet.
  • Du taler og skriver dansk.

Er du interesseret i at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte F&B manager Michael Frølich, på tlf.: 40410353

For at komme i betragtning til dette job, skal du sende din ansøgning til F&B Manager Michael Frølich på mail mf@hotelviking.dk (Mrk.: Souschef – Hotel Viking)

Michael Frolich

Michael Frølich

F & B Manager

mf@hotelviking.dk

tlf.: 40410353

 

Tilmeld dig Club Viking
og få store fordele

Tilmeld dig Club Viking
og få store fordele