Selskaber I godt selskab

Selskaber

Selskaber og fester

Hotel Viking kan det hele – undtagen at gå på kompromis. Det er kendetegnet for Hotel Viking uanset om man skal holde fest, konference eller have et dejligt ophold med sine kære. Vi tilbyder alle typer arrangementer, hvad enten det er konfirmationer, bryllupper, begravelser, receptioner, konferencer, familiefester eller noget helt andet.

Lokaler

Hotellet kan tilbyde flere forskellige typer selskabslokaler, som kan tilpasses alt efter størrelse og formål. Vi har lokaler der passer til det mere intime selskab på 20 personer eller derunder, og vi kan tilbyde lokaler til den helt store firmafest med op mod 350 personer.
Antallet af gæster i lokalerne kan variere meget alt efter arrangementets formål og bordopstilling. Derfor er I meget velkomne til at kigge forbi hotellet og se lokalerne samt få en uforpligtende snak omkring jeres fest.

Overnatning

Booker du en fest hos os, er der selvfølgelige mulighed for at gæsterne kan overnatte på hotellet, så bilen kan blive stående trygt på parkeringspladsen. Der er altid gratis overnatning til værtsparret, når du booker en fest hos os. Derudover tilbyder vi værelser til alle gæsterne med 10% rabat på overnatningen. Alle overnatninger er inkl. morgenmad og entre til Aqua Spa og Wellness Centeret.

Kontakt

Ønsker I en samtale omkring jeres fest, for eksempel omkring menu, vin, musik eller et endeligt tilbud, så kontakt vores restaurantchef  Sanne Lund Thrysøe på slt@hotelviking.dk   eller på telefon +45 40599415

Vi glæder os til at byde jer velkommen til jeres livs fest.

Chat med os herChat her
Hotel Viking Aqua/ Spa & Wellness Resort
Vind et hotelophold for 2! Nyhedsbrev