Restaurant
Restaurant
Vi ønsker deg velkommen i vår flotte restaurant. Hotellets kjøkken lager herlige retter laget av ferske, lokale råvarer, som er nøye tilberedt med engasjement og kjærlighet.
Restauranten tilbyr à la carte til middag, samt daglige 3-retters menyer.
Restauranten er åpen alle dager hele året med noen få unntak.
Uansett om du bor på hotellet, er lokal eller bare er på gjennomreise, så er du velkommen i restauranten hvor servitørene gleder seg til å ønske deg velkommen.
Restauranten er åpen hver dag fra kl 17.00 – 22.00 (kjøkkenet tar imot bestillinger frem til 20.30)
A la carte
OBS: Har du allergener eller andre ønsker til middagen vil vi gjerne vite det på forhånd. Dermed kan vi skape den beste opplevelsen for deg
Jomfruhummer
Hvide asparges med luftig hollandaise og grillede jomfruhummerhaler.
Ærtesuppe
Kold ærtesuppe med røget kammusling, gule ærteskud og crudite af grøn asparges.
Skagenskinke
Krokette af vesterhavsost og skagenskinke med syrlig frisse og radichio, sprød radise samt karsemayo.
128,-
Hovedretter
Majskylling
Farseret majskylling serveret med citrus/yuzu-couscous, majskompot, honningbagte zitauer løg, rosenkål, bacon samt sauce Diable.
Fladfisk
Sprødstegt fladfisk serveret med knuste kartofler med sommer urter, grillet citron, glaserede små karotter og persilleskum.
Himmerland kalv
Rosastegt Himmerlands kalvetyksteg med bagte cherry tomater, grillet sommerkål, bimi, nye vildmosekartofler og portvinsauce.
248.-
Desserter
Millefeuille
Millefeuille med syltede rabarber, rabarbergele, vaniljecreme og rabarberknas.
Rødgrød med fløde
Rødgrød af friske og syltede bær serveret med flødeiscreme, kandiserede jordnødder og myntemarengs.
Citrontærte
Tarte au Citron med italiensk marengs, saltet citron-is, citronsmørcreme og crumble.
118.-
2 Glas Vinmenu 235,-
3 Glas Vinmenu 295,-
– DON’T FORGET THE G&T –
Start eller afslut middagen med en af vores special gin og tonic
Serveres med gin efter tjenerens valg, samt en fevertree tonic water
kr. 100,-
Vi elsker at tage hensyn
Har du specielle ønsker og hensyn, der skal tages til din kost, vil vi hjertens gerne hjælpe dig. Dette kunne eksemplevis være nødde- eller skaldyrsallergi, glutenallergi, laktoseallergi, eller at du følger en speciel diæt. Hvis du informerer os inden ankomst, har vi mulighed for at gøre det klart til dig.