Yoga retreat – Marts 2021 "SLIP STRESS"- YOGA RETREAT MED SILENCE, SPA & WELLNESS

Yoga retreat – Marts 2021

“SLIP STRESS”- YOGA RETREAT MED SILENCE, SPA & WELLNESS

Fra torsdag 25. – søndag 28. marts 2021 – Giv dig selv muligheden for at komme ned i gear, og i de ypperligste rammer opleve den mest storslåede forkælelse af DIG.

Vi lader stressen slippe krop og sind og du får brugbare værktøjer med dig hjem til at holde fast i en stress-fri hverdag.

I disse omgivelser med yoga, mindfulness, meditationer, Silence, Spa & Wellness og skøn, skøn natur har du de allerbedste betingelser for at komme helt, helt ned i gear. Du kan lade op, slappe af, reflektere, nyde stilheden og måske læse en god bog medens den indre ro indfinder sig. En ro der går langt, langt dybere ind end din almindelige yogapraksis i hverdagen. DEN ULTIMATIVE FORKÆLELSE.

 

Brug 4 dage på at ”trække stikket”

Du kender måske i forvejen den store gevinst 1 yogasession giver dig både i krop og sind. Hvordan ophobet stress langsom forlader kroppen. Dette mangedobles når kroppen bombarderes med utallige sessioner med yoga, mindfulness, meditationer, stilhed, spa og wellness der åbner dine sanser, så du kigger indad og får dig fra hovedet og dybt ind i hver en celle af kroppen. Efter denne forlængede weekend kan du i DEN GRAD mærke dig selv igen.

Hen over 4 dage arbejder vi både i yoga, mindfulness, meditationerne og i workshop på at blive mere bevidste og at lytte til kroppens 4 visdomscentre, krop, sind, følelser og intuition. Denne bevidsthed vil hjælpe dig i hverdagen til at lytte til kroppens signaler og tydelige sprog, når vi får signaler på stress. Vi lærer at høre efter og ikke bare ignorere symptomerne i en travl hverdag.

Hen over 4 dage kan du med det overordnede tema ”Slip stress” forkæle dig selv med masser af yoga, mindfulness og meditationer samt ca. 20 timers Silence. Stilhed hvor vi går 100% offline, ikke taler, hverken med hinanden eller med andre. Du opdager måske, at du finder svar på nogle af de spørgsmål og overvejelser du eventuelt går og tumler med. Det er i stilheden du finder svarene. Svar der kommer indefra. Du hører dem fordi du giver dig til at være stille – og lytte. I hverdagen kører vi ofte på autopilot, gør hvad der forventes af os, uden rigtigt at give os tid til at mærke om det egentlig føles rigtigt. I denne forlængede weekend er der tid, tid og mere tid. Det kan være her du mærker hvad år 2021 skal bibringe dig.

MASSER AF YOGA, MINDFULLNESS, MEDITATIONER, SPA & WELLNESS

Yin Yoga – en stille revolution
Du kan du give dig helt hen og nyde de rolige, frigørende og udrensende Yin Yoga stillinger som foregår siddende eller liggende. Lange dybe stræk hvor vi kommer ned i gear og ruster os til det der kommer. Lange dybe stræk som strækker bindevæv, muskler og styrker knoglerne. Når vi er i stillingerne i lang tid, 2-7 minutter, bliver bindevævet stærkere og mere væskefyldt. Samtidig giver kroppen langsomt efter. Nervesystemet modtager impulser om at det her er ok og du kan derfor komme endnu dybere ind i et stræk. Der bliver skabt plads i kroppen til fornyet energi. Der løsnes op for små og store spændinger. Krop og sind giver slip på symptomer på stress.

Samtidig øver vi os i at blive bekvemme med det ubekvemme. At VÆRE med os selv i lang tid, at MÆRKE os selv og kroppen. Noget de fleste af os slet, slet ikke er vant til. Du bliver et mere rummeligt menneske, både over for dig selv men også over for dine omgivelser. Undervisningen differentieres, så ALLE KAN DELTAGE.

Hatha Yoga

En mere dynamisk yogaform hvor pulsen øges og vi styrker musklerne. Vi laver stående, siddende og liggende stillinger.

 

WORKSHOP

På fredagens workshop arbejder vi med vores bevidsthed i dagligdagen. Hvordan vi i alt det vi foretager os, både kropsligt, i tankerne, følelserne og det underbevidste kan træffe beslutninger med bevidsthed. At vi evner at stoppe op og mærke efter inden vi siger ja/nej. At vi evner at stoppe op og mærke hvordan vi har det og efterfølgende træffe fornuftige valg.

Du lærer at meditere med fokus på åndedrættet, en praksis der kan være guld værd i en travl hverdag. Du lærer hvordan du kan forkæle dig selv med små pauser i hverdagen. Pauser der hjælper dig til at have et liv i en sund balance.

 

Spa & Wellness ad libitum

Oveni dette kan du toppe din ”egentid” med masser af velvære i hotellets Spa & Wellness med et 2700 m2 stort unikt stilleområde fyldt med wellnessfaciliteter. Faciliteter som store bassiner, boblebade, kolde bade, dampbad og forskellige saunaer samt det helt fantastiske udendørs spaområde med udsigt til Kattegat og stjernehimmel på en klar aften. Skal du have endnu flere forkælelser kan du booke tid hos det professionelle og uddannede personale på klinikken Viwell på hotellet, hvor du har mulighed for at få en omgang lækker massage, få frisket huden op med en ”Body Scrub” eller ”Minifacial” eller få ordnet fødder og negle så de stråler igen. Der er mange flere muligheder. Book gerne i god tid hjemme fra.

I omgivelserne omkring hotellet vil du på den ene side, for enden af vejen (200 m), komme til stranden. Der er her vi går ned og vinterbader tidligt morgen, hvis du har lyst til det. På den anden side af hotellet, få hundrede meter væk finder du den dejlige, stille skov med store gamle træer. Sæby med de skønneste gamle huse, det brostensbelagte torv med gågaderne er ikke mere end en gåtur på 1,5 km. væk. En tur der også kan tages langs stranden. Stranden ender hvor den hyggelige lystbådehavn starter. På havnen, som i midtbyen er der nogle skønne butikker med mulighed for at gøre et godt køb.

Maden vi nyder på opholdet er vegetarisk. Er du allergiker, giv venligst besked til hotellet god tid i forvejen.

PROGRAM, som er tilrettelagt så du får masser af tid til noget af det hele (ændringer kan forekomme):

 

Torsdag d. 25. marts

 

Kl. 14.00 – 18.00Indtjekning på Hotel Viking Aqua Spa & Wellness – egentid.
Kl. 18.00 – 19.00Velkomst og præsentation, vi hilser på hinanden. Vi mødes i yogalokalet.
Kl. 19.00 – 20.30Middag
Kl. 20.30 – 21.30Guidet meditation
Kl. 21.30 –Urtete og øko kaffe, frugt – egentid og godnat

Fredag d. 26. marts
Kl.     6.45 – 7.30Vinterbadning på stranden (for dem der har lyst)
Kl.     7.30 – 9.00Morgenyoga
Kl.   9.00 – 10.30Morgenbuffet og egentid
Kl. 10.30Workshop, – SLIP STRESS, Bliv mere bevidst i hverdagen, del 1.
Kl. 12.00 – 13.00Frokost
Kl. 13.00 – 13.15Vi går ind i stilleperiode og går OFF-line
Kl. 13.15 – 16.30Egentid i stilhed
Kl. 14.00 – 16.00Adgang til urtete, øko kaffe, frugt i stilhed
Kl. 16.30 – 18.00Yin Yoga i stilhed
Kl. 19.00 – 20.30Middag i stilhed
Kl. 20.30 – 21.30Guidet meditation i stilhed
Kl. 21.30Øko kaffe, urtete, frugt i stilhed – egentid og godnat
 

Lørdag d. 27. marts

 

Kl. 6.45-Vinterbadning på stranden i stilhed
Kl. 7.30 – 9.00Morgenyoga i stilhed
Kl. 9.00Stilhed ophører
Kl. 9.00 – 10.00

 

Kl. 14-16

Morgenmad – herefter ”egentid”. Du kan evt. fortsætte stilheden, nyde hotellets faciliteter, naturen eller Sæby

Adgang til urtete, kaffe, frugt

Kl. 16.30 – 18.00Yin Yoga
Kl. 19 –Festmiddag og hygge

Søndag den 28. marts
Kl. 6.45-Vinterbadning på stranden
Kl. 7.30- 9.00Morgenyoga
Kl. 9.00 – 10.00Morgenbuffet og udtjekning
Kl. 10.00 – 11.00
Kl. 11.00-11.30
Workshop – SLIP STRESS, del 2
Afrunding og afsked

En uge før opholdet modtager du det endelige program og praktiske oplysninger fra din underviser Sanna.

DIN UNDERVISER

Programlægger og underviser hedder Sanna Carlsen, er 52 år og certificeret Hatha og Yinyogainstruktør. Hun underviser bl.a. i  Yin- og Hatha yoga og er indehaver af yogastudiet YOGA by SANNA i Frederikshavn. Hun har god erfaring med undervisning på Yoga Retreats. I foråret 2021 lægger hun igen et lag på sin Yinyoga uddannelse, hun kan ikke lade være. Hun underviser flere hold indendørs samt udendørs i april-oktober. Derudover har hun i flere år undervist i hun forløb for stress-, angst- og depressionsramte, hvor yoga, mindfullnes og meditation er en stor del af de værktøjer der bruges. Deltagerne hjælpes til at blive mere bevidste og nærværende i hverdagen. Hun har selv mediteret dagligt og dyrket yoga i flere år og det kom rigtigt ind under huden i et flerårigt sygdomsforløb med stress, hvor mange erkendelser og en stor omlægning af sit liv var resultatet af det.

Sanna vil med den skønneste stemmeføring og sit positive sind føre dig gennem den forlængede weekend.

”Som underviser glæder jeg mig utroligt til at byde dig velkommen til max. forkælelse på dette vidunderlige retreat, hvor jeg vil gøre ALT for at du kommer hjem med en oplevelse for livet og ikke mindst dyb, dyb ro i krop og sind. – Kærlig hilsen Sanna”

Har du spørgsmål til opholdet kan Sanna kontaktes via sanna@yogabysanna.dk eller på tlf. 25 56 49 14. se mere på www.yogabysanna.dk

 

HVEM KAN DELTAGE?

 

Alle +16 år, som kan deltage i en normal yogatime. Har du helbredsmæssige skavanker/sygdomme, meget gerne giv besked til Sanna via mail på sanna@yogabysanna.dk

 

PRIS PR. PERSON I DELT STANDARD DOBBELTVÆRELSE

KR. 4500,-

Enkeltværelsestillæg kr. 900,-

 

PRISEN INKLUDERER:

  • 3 x overnatning i delt standard dobbeltværelse
  • Alle måltider* fra torsdag til søndag morgen, dog ikke frokost lørdag, hvor du har mulighed for at kigge lidt nærmere på havnen, byen eller nyde spa og wellnessområdet
  • Adgang til spa og wellnessområdet på hotellet.
  • Fri kaffe, te, frugt
  • Yoga, meditationer og mindfullness, workshop

*Alle måltider er overvejende vegetariske, så vidt muligt tilberedt af lokale råvarer

 

BOOK DIN NÆSTE YOGAOPLEVELSE PÅ HOTEL VIKING VED AT SKRIVE TIL INFO@HOTELVIKING.DK ELLER RING PÅ 98461700

 

Anmeldelser fra tidligereYoga Retreats med YOGA by SANNA på Hotel Viking:

”Det har været SÅ inspirerende. Et dejligt afbræk i en travl hverdag. Jeg kommer gerne igen, mit mindset vil have gavn af det. 4 dage er lige tilpas. God tid både til samvær/samtale med andre og stilhed.” – Anette Thirup

”En fantastisk mulighed for at koble helt fra en travl hverdag. Godt med 4 dage og en skøn kombination med spa, yoga, meditation og god mad. Jeg kommer helt sikkert igen. Det er en skøn selvforkælelse (fx en gang om året). SANNA er en god formidler af øvelser og har en blid og behagelig stemme. Super godt med 2 hele dage på hotellet.” – Jette Søgaard Bøjesen

”Har været på ”ferie med et formål”. Tid til at lære noget om mig selv. Blive ”nulstillet” og komme helt ned i gear. Jeg vender helt klart gerne tilbage på retreat med YOGA by SANNA. Tror det vil være nødvendigt for mig, for at blive i vanen med at prioritere og ”fremelske” freden i krop og sind.” –  Amalie

”Hvor var det en dejlig oplevelse. God kombination med yoga, morgenbadning i havet og spa. Jeg vil helt klart gerne deltage i et retreat med YOGA by SANNA igen, da jeg kom helt ned i gear og tempo og kunne mærke min krop. God vegetarisk mad og lækker morgenbuffet.” –  Mette Hedemann

”Det var så godt at investere tid i sig selv og jeg vil gøre det igen en anden gang. 4 dage er en fin længde på et retreat.” –  Nanna Feld

”Jeg vil helt klart anbefale andre at deltage i et yoga retreat med YOGA by SANNA eller på et almindeligt yogahold hos SANNA. Jeg er ikke yoga-trænet, så føler jeg blev guidet godt. Jeg er klar til selv at fortsætte med yoga. Det var udfordrende med stilhed i 20 timer, men dog en passende længde. Hotellets spa-faciliteter er fantastiske !!” –  Lene Bendix

”Fantastiske omgivelser. Dejligt med ”mig tid”, ro, LUKSUS, god mad og skøn yoga. En meget venlig og behagelig underviser. Skøn vegetarisk mad og utrolig venlig professionel betjening.” – Birgitte Maxwell

Andre anmeldelser af YOGA by SANNA:

”TUSIND tak for den skønneste oplevelse. Det var simpelthen bare så afslappet, uformelt og hyggeligt.
Tak Sanna, for din måde at være på. Du formår virkelig at skabe ro, nærvær, god karma og ikke mindst skabe rum for at alle kan være netop dem, som man er.
Selvom vi ikke kendte hinanden, så var der bare en medfølelse og forståelse for hinanden og det, som vi hver især er bærer af. ” – Gitte Jørgensen

”Jeg har brugt en hel søndag hos YOGA by SANNA. En hel dag i yogaens tegn. KAN VARMT ANBEFALES. Du bliver mødt med varme og ro og Sannas behagelige rolige stemme guider dig gennem hele dagen. Gør noget godt for dig selv. Tag på retreat hos YOGA by SANNA.” – Cate Christensen

”TUSIND tak for en skøn og afslappende dag. Det var ren selvforkælelse.
Dejlig yoga, dejligt selskab, dejlig mad – det er det BEDSTE, jeg har gjort for mig selv længe. Jeg er fuld af taknemmelighed. Tak, Sanna fordi du deler ud af din ro og nærvær. Så dejlig en stemning, der var – ro, tid, fordybelse og forkælelse – TAK.” Rie S. Johnsen

Chat med os herChat her
Hotel Viking Aqua/ Spa & Wellness Resort
Vind et hotelophold for 2! Nyhedsbrev