Weekendophold for 2 Weekendophold med tid til hinanden

Weekendophold for 2

Weekendophold for 2

Trænger du til et weekendophold, med en du holder af? Hos Hotel Viking gør vi alt, hvad der står i vores magt for, at I kan få et dejligt ophold. Vi tilbyder 100% hygge og selvforkælelse i vores store spa og wellnessområde på 2700m2.

Med et weekendophold for 2 i et standard dobbeltværelse får i:

  • 3 retters menu
  • morgenbuffet
  • leje af badekåbe, tøfler og badelagen
  • fri adgang til spa og wellnessområdet fra check-in til check-ud
  • fri adgang til fitnesscenter

Udover ovenstående vil I også have rig mulighed for, at benytte vores wellnessklinik ”ViWell”. Følg linket herunder, hvor du kan se behandlinger og priser. Vi tilbyder blandt andet ansigtsbehandlinger, massage, romantiske parbehandlinger og meget mere.

Behandlinger – Klinik ViWell 

Om aftenen venter der jer et sirligt pyntet bord på Restaurant Asgaard, hvor I vil få serveret en lækker 3 retters menu. Efter en god nats søvn, vil I endnu engang blive forkælet, når vi står klar med en skøn morgenbuffet, som I kan nyde inden I checker ud fra jeres weekendophold kl. 11.00

Slap af og find jeres indre ro med et weekendophold hos Hotel Viking.

Pris pr. person inkl. moms.

kr. 1.145,-

Book Nu

Romantisk weekendophold

Inviter en du elsker med på et romantisk weekendophold for 2 i Nordjylland. Her kan I nyde hinandens selskab i spa og wellnessområdet, som I vil have fri afgang til under hele opholdet. Senere vil I blive forkælet med en lækker 3-retters aftenmenu, og efter en god nats søvn kan I vågne med en god kop kaffe og den overdådige brunchbuffet.

Hvis I får lyst for en tur i det blå, kan I gå en tur i Sæby, hvor I kan nyde smukke badestrande og et hyggeligt ældre købsstadsmiljø. Når man går en tur gennem byen, vil de mange hyggelige huse og gader vække de æstetiske sanser. Hos Hotel Viking er vi stolte over at ligge i Sæby.

Lyder spa og wellness samt 3 retters menu og brunchbuffet som noget for jer? Så book en miniferie på Hotel Viking nu.

Miniferie med spa og wellness

Overvejer du en miniferie på Hotel Viking? Du behøver ikke overveje længere, for hvem kan sige nej til et weekendophold, som både indeholder lækker mad, spa og wellness samt gode fitnessfaciliteter?

Hos os er der plads til alle. Derfor har vi både spa og wellness samt fitnesscenter. Folk er forskellige, nogle er til afslapning, mens andre kan have en tendens til at blive en smule rastløse. Når I bestiller et weekendophold for 2 hos os, vil I derfor både have fri adgang til spa og wellnessområdet, hvor I kan nyde de rolige omgivelser, samt fitnesscenteret med gode faciliteter.

Hvis I har brug 100% forkælelse, kan I desuden bestille wellnessbehandlinger på vores klinik ”ViWell”, som står klar til at forkæle jer alle ugens dage

Gavekort til weekendophold

Kender du en, der trænger til maksimal forkælelse og afslapning i vores skønne spa og wellness? Her på siden giver vi dig mulighed for at bestille et gavekort på et vilkårligt beløb, til en du holder af.

Et gavekort til selvforkælelse og afslapning – det er gaven, som alle ønsker sig.

TILKØB TIL OPHOLD

  • Velkomstpakke med bobler og Aalborg Chokolade kr. 298,-
  • Håndlavet chokolade på værelset kr. 85,-
  • Pyntning af værelse med blomster kr. 300,-
  • Spakit med plejeprodukter kr. 75,-
Chat med os herChat her
Hotel Viking Aqua/ Spa & Wellness Resort
Vind et hotelophold for 2! Nyhedsbrev