Julefrokosten 2020 En god julefrokost med garanti

Julefrokosten 2020

Hotel Vikings store julefrokost

Datoer 2020

  • Fredag den 27. november 
  • Lørdag den 28. november
  • Fredag den 4. december
  • Lørdag den 5. december

 

Har du fået ansvaret for at planlægge årets julefrokost, og har du brug for at være i trygge og erfarne hænder ?

Vi har igen skruet helt op for julestemningen, og står klar til at tage imod dig og alle dine kolleger. Vi har sørget for at stemningen bliver helt i top og fyldt dansegulvet med festlig livemusik.

Festen starter kl. 18.00 og fortsætter helt indtil kl. 01.00

  • Stor julebuffet a la Hotel Viking
    • Se menuen herunder
  • Stand-up med Nicolaj Lange
    • Nicolaj Lange er en af landets største komikere med sine knap 2 meter og 120 kg, så der er altså tale om en voksen mand på flere måder, det til trods er energiniveauet på scenen højt. Kort og godt 2 meter lang mand for fuld udblæsning. Debuten som komiker kom på Thorups Kælder i Århus, siden er det gået slag i slag, i 2019 var Nicolaj Lange på tour med sit eget show Mere skæg end nogensinde. Den Lange komiker havde bl.a. 2 udsolgte shows på legendariske Comedy Zoo i København, det samme gjalt flere steder i det jyske hvor der også måtte sættes ekstra shows op.
  • Livemusik med Curly band
    • Når CURLY BAND går på scenen starter festen. Fra første nummer er dansegulvetfyldt. Højt humør, smil og spilleglæde er med til at henrykke et feststemt publikum – Hver gang

  • Natmad
    • Hotdogs buffet med alt hver der tilhører

Pris pr. couvert

kr. 595,- (Booker du inden 15. september er prisen kr. 495,-)

 

Tilkøb:

  • Fri øl, vand og vin hele aftenen + kr. 325,- (18.00 – 01.00)
  • Fri gængs spiritus + kr. 120,- (Er ikke inkl. shots og snaps / kan kun tilkøbes hvis der også er tilvalgt fri, øl, og vin hele aftenen
  • Eftermiddagskaffe og æbleskiver + kr. 50,-
  • Gløgg + kr. 35,-
  • Velkomstdrink (kl. 17.30) +  kr. 40,-
  • Snacks efter middagen + kr. 35,-

Overnatning i delt dobbeltværelse inkl. morgenbuffet

  • Budget værelse kr. 450,- pr. person
  • Standard værelse kr. 500,- pr. person
  • Deluxe værelse kr. 600,- pr. person
  • Enkeltværelsestillæg kr. 300,-

 

Menuen

Årets julemiddag er sammensat af traditionelle og moderne retter. Fællesnævneren er som altid vores fokus på lokale råvare tilberedt med uanede mængder kærlighed og velsmag.

Serveret på bordene

Marinerede sild med hjemmelavet karrysalat

Kryddermarinerede sildefileter med rødløg og kapers

Sprøde Strandby rødspættefileter med hjemmerørt remoulade og citron

Rugbrød, hjemmebagt brød og smør med læsøsalt

På buffeten

Kogte Karup-æg med håndpillede rejer, hjemmerørt dildmayonnaise og urter

Lufttørret skinke med soltørret tomat og revet Comendante fra Sønderhaven Gårdmejeri

Ferskrøget laks med æggestand og syltede gulerødder

Anderilette med kapers og syltede rødløg

Røget andebryst med syltede svampe og svampecreme

Hjemmebagt leverpostej og hjemmegjorte rødbeder

Svinemørbrad i champignon a la crème med sprødstegte bacontern

Grønlangkål fra Skovlykål i Voerså med karamelliserede kartofler og stegt medister

Flødestuvet hvidkål med håndlavede frikadeller og kanelsukker

Rosastegt kalv fra Kildegaarden med glaserede perleløg

Langtidsstegt gris fra Sæby Gaardslagteri med rødkålssalat

Små kogte kartofler vendt med persille og smør

Bagte og honningglaserede rodfrugter

Dessert og ost på buffet

Risalamande med hvid chokolade og hjemmelavet kirsebærsauce

Vanille panna cotta med appelsinsirup

Chokolademousse med kandiserede mandler

Hvid Sønderhaven med kiks og sylterier

 

Book jeres juleeventyr

 

Hvis du har spørgsmål , eller ønsker du at booke kan du ringe eller skrive til Key Account Manager Alec Graversgård ag@hotelviking.dk    eller på telefon  71928111

 

Chat med os herChat her
Hotel Viking Aqua/ Spa & Wellness Resort
Vind et hotelophold for 2! Nyhedsbrev