Kontakt Hotel Viking

Vi er din samarbejdspartner før, under og efter dit arrangement her på Hotel Viking og står til rådighed, når både små og store spørgsmål dukker op.

Vores professionelle personale har erfaring med at arrangere og afvikle møder og konferencer i alle afarter og størrelser. Har du med andre ord brug for en at sparre med undervejs i processen, kan du roligt kontakte en af os.

 

Har du spørgsmål til din næste konference, så giv os et kald

Har du en generel forespørgsel, så send en mail til receptionen på

info@hotelviking.dk eller ring 98461700

Dine kontaktpersoner:

Sanne Lund Thrysøe

Jeg arbejder struktureret og holder overblikket over jeres arrangement fra start til slut. Jeg brænder for at skabe kreative løsninger, og mit mål er altid, at lige netop jeres oplevelse her på Hotel Viking bliver helt perfekt.

Jeg har desuden flere års erfaring som restaurantchef og kan derfor, i samspil med vores køkkenchef, rådgive jer i alt fra mad og vin samt konferencens program og indhold.

Jeg ser frem til en god dialog om jeres næste arrangement.

 

Alec Graversgård

Key Account Manager

ag@hotelviking.dk
tlf: 7192 8111

Jeg er jeres sparringspartner fra den allerførste dialog. Jeg har arbejdet i hotelbranchen siden 1999, og jeg har rettet min energi og passion mod salg og planlægning af møder og konferencer siden 2008.

Jeg hjælper jer med et godt tilbud på det næste arrangement, tager jer med på en rundvisning og kommer med idéer til, hvordan du kan peppe dit arrangement op.

 

Michael Frølich

Med en baggrund som både kok og tjener står jeg hver dag sammen med mine dygtige kollegaer for den gode og lokalproducerede forplejning på Hotel Viking, som giver energi til motoren og medvirker til en god og udbytterig dag.

Vi sætter stor pris på sæsonens råvarer og tidens trends, den gode hjemmelavede mad og altid et stort drys kærlighed til det, vi producerer.

 

Generel information

Hotel Viking A/S

Vikingvej 2

9300 Sæby

Tlf: 98461700

E-mail: info@hotelviking.dk

CVR Nr.: 36540877

Receptionens telefon åbningstider

Mandag – fredag: kl. 09.00 – 15.00

Lørdag – søndag: Lukket

Vi står naturligvis altid klar til at bygge din konferenceoplevelse netop efter dine behov. Udfyld nedenstående forespørgsel og så vil du efterfølgende blive kontaktet af enten John eller Alec fra vores konferenceafdeling.

Step 1 of 3

Step 1 of 3

Tilmeld dig Club Viking
og få store fordele

Tilmeld dig Club Viking
og få store fordele