Den gode nattesøvn

Værelser

Vi råder over 75 flotte nyistandsatte værelser på Hotel Viking.

Vi byder jer velkommen på vores nyrenoverede værelser, der emmer af afslapning og hygge med en rød tråd i godt og solidt dansk design.

Værelserne er lyse og imødekommende og er blandt andet indrettet med kvalitetssenge fra Auping, som sikrer dig fundamentet for den gode nattesøvn. Værelserne er i øvrigt indrettet med en arbejdsstation, og der er naturligvis fri WiFi af den hurtige slags på alle værelser.

Alle værelser på hotellet har adgang til eget badeværelse, fjernsyn og udgang til altan eller terrasse – nogle med udsigt til havet, som findes få hundrede meter fra hotellet. Sidst men ikke mindst er alle værelser på hotellet ikke-ryger-værelser..

Nyd en overnatning på vores hyggelige hotelværelser i forbindelse med jeres næste konference. Vi glæder os til at vise jer vej til værelset og byde ‘velkommen hjem’.

værelser

Deluxe værelser

Hjerteligt velkommen på vores Deluxe værelser, som er både de nyeste og største værelser på hotellet. Det betyder, at både værelset og badeværelset er større end på standardværelserne.

Værelserne er lækre, store, lyse og hovedsagligt med interiør designet i Danmark. Derudover er alle Deluxe værelserne med egen balkon, hvor du har et bord og to stole. Her kan du nyde den friske luft, som vi nyder godt af ved Kattegat.

Værelserne indeholder ligeledes gratis WiFi, TV, samt fri adgang til vores store fitnesscenter.

Alle værelserne er placeret på henholdsvis 1. og 2. etage med let tilgang til og fra elevatoren.

Da Deluxe værelset er dét større end hotellets øvrige værelser, er disse også bedst egnet til handicappede eller kørestolsbrugere.

værelser

Standard værelse

Vores Standard værelser fremstår flotte og lyse og er alle med eget bad og toilet, tv, og gratis internet. Hertil er der også fri adgang til vores fitnesscenter, fra du checker ind til du checker ud.

Nogle af værelserne har mulighed for ekstra opredning. Ønskes dette? Kontakt gerne receptionen ved booking.

Standardværelser findes i underetagen, stueetagen og på 1. sal. Det er derfor vigtigt at du giver tilkende, hvis du ikke kan gå på trapper, da der ikke er elevator til værelserne i underetagen.

Tilmeld dig Club Viking
og få store fordele

Tilmeld dig Club Viking
og få store fordele