De perfekte møderammer

Værelser

Vi råder over 75 flotte nyistandsatte værelser på Hotel Viking.

Værelserne er alle med dobbeltseng, skrivebord og stol, hyggehjørne og eget toilet og bad.

Møblerne er af dansk kvalitet fra eks. HAY, Wegner og Auping, og der er TV på værelset samt fri WiFi.

Gæster som overnatter på hotellet i forbindelse med afholdelse af seminar/konference har fri adgang til vores store Spa & Wellnessområde fra ankomst til afrejse.

Vi skal ikke have beskrivelse af Deluxe værelse og Standard værelse, men der må gerne være nogle flotte billeder af værelserne + badeværelserne + udsigten over Kattegat

værelser

Deluxe værelser

Hjerteligt velkommen på vores Deluxe værelser, som er både de nyeste og største værelser på hotellet. Det betyder, at både værelset og badeværelset er større end på standardværelserne.

Værelserne er lækre, store, lyse og hovedsagligt med interiør designet i Danmark. Derudover er alle Deluxe værelserne med egen balkon, hvor du har et bord og to stole. Her kan du nyde den friske luft, som vi nyder godt af ved Kattegat.

Værelserne indeholder ligeledes gratis WiFi, TV, samt fri adgang til vores store fitnesscenter.

Alle værelserne er placeret på henholdsvis 1. og 2. etage med let tilgang til og fra elevatoren.

Da Deluxe værelset er dét større end hotellets øvrige værelser, er disse også bedst egnet til handicappede eller kørestolsbrugere.

værelser

Standard værelse

Vores Standard værelser fremstår flotte og lyse og er alle med eget bad og toilet, tv, og gratis internet. Hertil er der også fri adgang til vores fitnesscenter, fra du checker ind til du checker ud.

Nogle af værelserne har mulighed for ekstra opredning. Ønskes dette? Kontakt gerne receptionen ved booking.

Standardværelser findes i underetagen, stueetagen og på 1. sal. Det er derfor vigtigt at du giver tilkende, hvis du ikke kan gå på trapper, da der ikke er elevator til værelserne i underetagen.

Tilmeld dig Club Viking
og få store fordele