Bliv en del af familien

Tjener med værtskab i blodet

Tjener med værtskab i blodet

Ansøgningsfrist: 1. juni 2022
Tiltrædelse: Hurtigst muligt
Ansættelse: Fuld tid 37 timer

—————————————————–

Hotel Viking er mere end et hotel. Derfor er du også mere end en tjener. Du er oplevelsesskaber – og du er med til at gøre et ophold på Hotel Viking til et mindeværdigt besøg for vores mange gæster.

Du søger jobbet, fordi du er speciel og skiller dig ud fra mængden på den positive måde. Du har altid ja-hatten på og ved, at et smil kommer tifold igen.
Vi forventer du er dedikeret til at tage hånd om gæsternes sparsomme fritid.  Derfor forventer vi et stort fagligt og personligt engagement, fordi hos os handler det om at skabe oplevelser.
Du skal nyde fagligheden og være passioneret omkring at sætte andres oplevelser og behov foran dine egne.
Vi forventer, at du kan nikke anerkendende til vores tre kerneværdier, som definerer os som virksomhed og den måde, vi ønsker at møde vores gæster og kolleger på:

  • Du drager omhu
  • Du gør dig umage
  • Du er oprigtig

Vi holder af vores uformelle tone og holder af, at vi har plads til forskellighed. Dog har vi én ting til fælles: Vi yder vores bedste hver dag, hele dagen. Det er med til at gøre os til et af de bedste hoteller i Nordjylland.
Vi sætter en ære i at handle lokale råvarer der passer til årstiden, og derfor har hver sæson har sin egen menu. Her kommer dine evner for god smag og smagssammensætninger i spil. Vi sætter tid af til at teste og smage menuerne, og derudfra skabe en sublim vinmenu.

Vi tilbyder mulighed for videreuddannelse indenfor faget, da det er helt essentielt at du som faglig ekspert altid følger udviklingen og kan bidrage til at vores gæsteoplevelse er blandt de bedste.
Vi er stolte af vores elever, og vi ser gerne at du gennem din faglighed og smittende personlighed er rollemodel og kan bidrage til at vi skaber nogle af landets dygtigste elever.

Vi har ordnede forhold, og overholder alle gældende regler. Hotellet har overenskomst med 3F.
Vi tilbyder 14 dages fast rul, fri hver anden weekend og at du kender din vagtplan 8 uger frem.
Vi går meget op i at du lander rigtigt i dit nye arbejde, og fra din første arbejdsdag vil du være sammen med en kollega så du kommer rigtigt ind i vores familie, kultur og kommer godt i gang.

Vi og resten af holdet ser frem til at byde dig velkommen hjem.

Ansøgning sendes til restaurantchef, Sanne Lund Thrysøe slt@hotelviking.dk
Har du spørgsmål hertil kan du ringe til hende på tlf.: 40599415

Michael Frolich

Michael Frølich

F&B Manager

mf@hotelviking.dk

tlf.: 31761747

2021

Åbningstider

  • Mandag til onsdag kl. 09:00 – 19:00
  • Torsdage til lørdag kl. 09:00 – 21:00
  • Søndag kl. 09:00 – 18:00

* Der er specielle/forkortede åbningstider til jul og nytår
**Når vinteren rammer, kan det forekomme, at de udendørs bassiner er lukket eller åben i begrænset tidsrum.

OBS: Aldersgrænse 16 år

Rotunden/modstrømskanalen er lukket fra uge 42 og frem til sommer, da vi ellers ikke kan holde temperaturen oppe i det store bassin.
Bemærk! Under ekstreme vejrforhold, såsom kraftig blæst, snefald m.v. er der af sikkerhedsmæssige årsager ingen adgang til de udendørs bassiner!

Tilmeld dig Club Viking
og få store fordele

Tilmeld dig Club Viking
og få store fordele