Bliv en del af familien

Kok – Fuld tid 

Kok søges til Hotel Viking – Fuld tid

  • Ansøgningsfrist: 1. august 2021
  • Tiltrædelse: efter aftale
  • Ansættelse: Fuld tid 37 timer

 

Hotel Viking er mere end et hotel. Derfor er du også mere end en kok. Du ved at, når du kreerer lækre retter er du også med til at skabe minder for vores gæster, og at maden er en af de vigtigste oplevelser vi som branche kan skabe.

Du søger jobbet, fordi du er elsker at skille dig ud fra mængden på den positive måde. Du har altid ja-hatten på og ved, at et smil kommer tifold igen.

Vi forventer du er dedikeret til faget, og forstår at den samlede succes opnås igennem et stærkt samarbejde med dine kolleger. Derfor forventer vi et stort fagligt og personligt engagement, fordi hos os handler det om at skabe oplevelser. Du skal nyde fagligheden og være passioneret omkring, at sætte andres oplevelser og behov foran dine egne.

Vi forventer, at du kan nikke anerkendende til vores tre kerneværdier, som definerer os som virksomhed og den måde, vi ønsker at møde vores gæster og kolleger på:

  • Du drager omhu
  • Du gør dig umage
  • Du er oprigtig

Køkkenet har en uformel tone, og der er i høj grad plads til forskellighed. Vores forskellighed er netop med til at gøre os stærkere som team.

Vi sætter en ære i at handle lokale råvarer der passer til årstiden, og derfor har hver sæson sin egen menu. Her kommer dine evner for god smag og smagssammensætninger i spil. Vi sætter tid af til at teste og smage menuerne.

Du har mulighed for videreuddannelse indenfor faget, da det er helt essentielt, at du som faglig ekspert altid følger udviklingen og bidrager til at vores gæsteoplevelse er blandt de bedste.

Vi er stolte af vores elever, og vi ser gerne at du gennem din faglighed og smittende personlighed er rollemodel og kan bidrage til at vi skaber nogle af landets dygtigste elever.

Vi har ordnede forhold, og overholder alle gældende regler. Hotellet har overenskomst med 3F. Vi tilbyder 14 dages fast rul, vi bestræber os på at du har fri hver anden weekend og at du kender din vagtplan 8 uger frem.

Vi går meget op i at du lander rigtigt i dit nye arbejde, og fra din første arbejdsdag vil du være sammen med en kollega så du kommer rigtigt ind i vores familie, kultur og kommer godt i gang.

Vi og resten af holdet ser frem til at byde dig velkommen hjem.

 

Ansøgning sendes til Køkkenchef, Michael Frølich mf@hotelviking.dk

Har du spørgsmål hertil kan du kontakte ham til ham på tlf.: 40 41 03 53

Michael Frølich

2021

Åbningstider

  • Åbent alle dage fra kl. 09.00 – 21.00 

* Der er specielle/forkortede åbningstider til jul og nytår
**Når vinteren rammer, kan det forekomme, at de udendørs bassiner er lukket eller åben i begrænset tidsrum.

OBS: Aldersgrænse 16 år

Rotunden/modstrømskanalen er lukket frem til juni 2021, grundet renovering og udvidelse. 
Bemærk! Under ekstreme vejrforhold, såsom kraftig blæst, snefald m.v. er der af sikkerhedsmæssige årsager ingen adgang til de udendørs bassiner!

Tilmeld dig Club Viking
og få store fordele

Tilmeld dig Club Viking
og få store fordele