Bliv en del af familien

Fuldtidstjener og reservetjener

Fuldtidstjener og reservetjener

Hotel Viking er mere end et hotel. Derfor er du også mere end end tjener. Du er vært og oplevelsesskaber. Du er med til at gøre et ophold på Hotel Viking til et mindeværdigt besøg for vores mange gæster.

Hotel Viking – Aqua Spa & Wellness er beliggende i Sæby, blot 300 meter fra strandkanten.

Vi fokuserer på de to kerneprodukter: Spa & Wellness samt Konference & Møder.

I 2019 bød vi velkommen hjem til 75.000 gæster, og vi har nu 72 skønne ansatte. Vi har fødderne plantet i den nordjyske muld og har høje ambitioner om den fortsatte succes.

Vores klare mål er at komme i top 5 blandt spa- og konferencehoteller i Danmark, og det er netop her, du kommer ind i billedet. Den placering kan kun ske ved at have de bedste og gladeste medarbejdere. Vi har gennem den seneste tid haft en massiv vækst, og nu er tiden kommet til, at vi har plads til en ny, smilende personlighed på holdet.

Vi tilbyder dig et job, hvor du direkte er med til at skabe uforglemmelige oplevelser for vores mange gæster, og dermed også for dig selv og dine kommende kolleger.

Vi sørger for en fast vagtplan, så du kan planlægge dit liv uden for jobbet. Lønnen bliver sat efter kvalifikation.

Vi ser gerne, at du vokser med jobbet og fortsat bliver udfordret, selv når ”perfekt” også bliver hverdag. Derfor har vi flere muligheder for opkvalificering eller måske endda videreuddannelse inden for verdens bedste branche.

Du skal have et svendebrev i hånden, “ja-hatten” på og ved, at et smil kommer tifold igen.

Vi forventer, at du kan nikke anerkendende til vores tre kerneværdier, som definerer os som virksomhed og den måde, vi ønsker at møde vores gæster og kolleger på:
– drag omhu
– gør dig umage
– vær oprigtig

Vi holder af vores uformelle tone og holder af, at vi har plads til forskellighed. Dog har vi én ting til fælles: Vi yder vores bedste hver dag, hele dagen. Det er med til at gøre os til et af de bedste hoteller i Nordjylland.
Vi og resten af holdet ser frem til at byde dig velkommen hjem.
Alt det bedste,

Sanne Lund Thrysøe

2021

Åbningstider

  • Åbent alle dage fra kl. 09.00 – 21.00 

* Der er specielle/forkortede åbningstider til jul og nytår
**Når vinteren rammer, kan det forekomme, at de udendørs bassiner er lukket eller åben i begrænset tidsrum.

OBS: Aldersgrænse 16 år

Rotunden/modstrømskanalen er lukket frem til juni 2021, grundet renovering og udvidelse. 
Bemærk! Under ekstreme vejrforhold, såsom kraftig blæst, snefald m.v. er der af sikkerhedsmæssige årsager ingen adgang til de udendørs bassiner!

Tilmeld dig Club Viking
og få store fordele