Yoga Retreat

/

Eksklusivt Nytårs Yin yoga Retreat med silence, Spa & Wellness

Eksklusivt Nytårs Yin yoga Retreat med silence, Spa & Wellness

Lokation: Vikingvej 2, 9300 Sæby
Startdato: 16-01-2025
Slutdato: 19-01-2025

Billet informationer

Billet til NYTÅRS Yoga ophold
5.595,00 kr.
Enkeltværelsestillæg (+kr. 900,00)
900,00 kr.

Giv dig selv muligheden for at komme helt ned i gear og reflektere over og beslutte hvilken retning år 2025 skal tage for DIG.

Du inviteres ind i fantastiske rammer og omgivelser med muligheden for at komme helt, helt ned i gear, at lade op, slappe af, reflektere, nyde stilheden alt medens den indre ro indfinder sig.ej.

Hen over 4 dage kan du forkæle dig selv med masser af yinyoga, pulseringer, mindfulness og meditationer samt ca. 20-30 timers stilhed. Stilhed hvor vi går 100% offline, ikke taler, hverken med hinanden eller med andre. Du opdager måske, at du finder svar på nogle af de spørgsmål og overvejelser du eventuelt går og tumler med. Det er i stilheden du finder svarene. Svar der kommer indefra. Du hører dem fordi du giver dig til at være stille – og lytte.
I hverdagen kører vi ofte på autopilot, gør hvad der forventes af os, uden rigtigt at give os tid til at mærke om det egentlig føles rigtigt. I denne forlængede weekend er der tid, tid og mere tid. Det kan være her du mærker hvad år 2025 skal bibringe dig.

MASSER AF YINYIN YOGA, PULSERINGER, MINDFULLNESS, MEDITATION, SPA & WELLNESS
Yinyoga – en stille revolution
Du kan du give dig helt hen og nyde de rolige, frigørende og udrensende Yinyoga stillinger som foregår siddende eller liggende. Lange dybe stræk hvor vi kommer ned i gear og ruster os til det der kommer. Lange dybe stræk som strækker bindevæv, muskler og styrker knoglerne. Når vi er i stillingerne i lang tid, 2-5 minutter, bliver bindevævet stærkere og mere væskefyldt. Samtidig giver kroppen langsomt efter. Nervesystemet modtager impulser om at det her er ok og du kan derfor komme endnu dybere ind i et stræk. Der bliver skabt plads i kroppen til fornyet energi. Der løsnes op for små og store spændinger.
Samtidig øver vi os i at blive bekvemme med det ubekvemme. At VÆRE med os selv i lang tid, at MÆRKE os selv og kroppen. Noget de fleste af os slet, slet ikke er vant til. Du bliver et mere rummeligt menneske, både over for dig selv men også over for dine omgivelser. ALLE KAN DELTAGE.

”Jeg har været med på retreat hos YOGA by SANNA før. Det er en perfekt kombination af godt selskab og skønne omgivelser. 4 dages fokus på mig og min krop. Du kan sagtens tage afsted alene.
Sanna er en meget dygtig underviser. Hun er god til at læse rummet og den enkelte deltager. Hun er omsorgsfuld og rolig. Hun har skabt et fortroligt rum med plads til alle. Hun giver gode og klare instruktioner af den enkelte øvelser.
Jeg føler mig i bedre balance – afslappet og har lyst til at fortsætte, her efter 4 dage.
Jeg vil gerne afsted igen, fordi det virker for mig og det er super hyggeligt og fordi jeg kan mærke virkningen i kroppen i flere uger. Det passer godt med 4 dage, så det ikke føles forjaget hvis man både skal gå tur, i spa, lave yoga og meditere.” – Anne Lund 

YIN PULSERINGER
De klassiske Yin stillinger bliver krydret med Yin Pulseringer som er små sanselige og rytmiske blide bevægelser, der øger cirkulationen gennem kroppens væv og reducere træthed og spændinger i kroppen. Yin Pulseringerne fungerer som en ’chi-pumpe’, der ilter blodet, nærer og hydrerer vævene og smører leddene.
Yin pulseringerne fungerer super godt kombineret med de skønne Yin-stræk. Både i Yin Yoga og Yin Pulseringer arbejder vi med tyngdekraften som vores ven for bedre at mestre kunsten at slappe af og afspænde kroppen.

 

PRIS PR. PERSON I DELT STANDARD DOBBELTVÆRELSE

KR. 5.595,-

Enkeltværelsestillæg kr. 900,-

 

PRISEN INKLUDERER:

  • 3 x overnatning i delt standard dobbeltværelse
  • Alle måltider* fra torsdag til søndag morgen, dog ikke frokost lørdag, hvor du har mulighed for at kigge lidt nærmere på havnen, byen eller nyde spa og wellnessområdet
  • Adgang til spa og wellnessområdet på hotellet.
  • Fri kaffe, te, frugt
  • Yoga, meditationer og mindfullness, workshop
  • Alle måltider er overvejende vegetariske, så vidt muligt tilberedt af lokale råvarer

Et par uger før opholdet modtager du info og praktiske oplysninger fra din underviser Sanna.
Maden vi nyder på opholdet er overvejende vegetarisk. Er du allergiker, giv venligst besked til hotellet god tid i forvejen.

TILMELDING ER BINDENDE EFTER 14/12-2024. HEREFTER KAN BETALING IKKE REFUNDERES.

Galleri

Programoversigt

Kl. 14.00 – 18.00
Indtjekning på Hotel Viking Aqua Spa & Wellness – egentid.

Kl. 18.00 – 19.00
Velkomst og præsentation, vi hilser på hinanden.
Vi mødes i yogalokalet.

Kl. 19.00 – 20.30
Middag

Kl. 20.30
Guidet meditation

Kl. 21.00
Urtete og øko kaffe, frugt – egentid og godnat

Kl. 7.00
Yinyoga

Kl. 8.35
Vinterbadning på stranden (for dem der har lyst)

Kl. 9.15 – 10.30
Morgenbuffet og egentid

Kl. 10.30
DEN RØDE TRÅD – Bliv mere bevidst i hverdagen. Reflektionstid opstartes.

Kl. 12.00  STILLEPERIODE STARTER – egen reflektionstid

Kl. 12. 30
Egentid / Frokost – kan medbringes på værelset

Eftermiddag
Adgang til urtete, øko kaffe, frugt i stilhed

Kl. 17.00 – 19.00
Yinyoga i stilhed

Kl. 19.00 
Middag i stilhed – kan spises i Lounge, på værelse eller …

Kl. 20.00
Øko kaffe, urtete, frugt i stilhed – egentid og godnat

Kl. 7.00
Yinyoga

Kl. 8.35
Vinterbadning i stilhed

Kl. 9.00
Stilhed ophører eller kan forsættes frem til festmiddagen

Kl. 9.00 – 10.00
Morgenmad – herefter ”egentid”. Du kan evt. fortsætte stilheden, nyde hotellets faciliteter, naturen eller Sæby

Kl. 14.00 – 16.00
Adgang til kaffe/te og frugt

Kl. 17.00 – 18.30
Yinyoga

Kl. 19.00
Festmiddag og hygge

Kl. 7.00
Yinyoga

Kl. 9.00 – 10.30
Morgenbuffet og udtjekning

Kl. 10.30 – 11.30
Afrunding, meditation og afsked

Information

Fredag formiddag får du mulighed for at blive endnu klogere på hvem du er og ikke mindst hvordan du bliver mere bevidst i dagligdagen. Bevidst om hvordan din krop og sind har det og hvordan du kan blive bedre til at vælge mellem at sige ja og nej, at sige ja og nej til både store og små ting i dit liv. Du lærer at meditere, en praksis der kan være guld værd i en travl hverdag. Du lærer hvordan du kan forkæle dig selv med små pauser i hve

De klassiske Yin stillinger bliver krydret med Yin Pulseringer som er små sanselige og rytmiske blide bevægelser, der øger cirkulationen gennem kroppens væv og reducere træthed og spændinger i kroppen. Yin Pulseringerne fungerer som en ’chi-pumpe’, der ilter blodet, nærer og hydrerer vævene og smører leddene. 

Yin pulseringerne fungerer super godt kombineret med de skønne Yin-stræk. Både i Yin Yoga og Yin Pulseringer arbejder vi med tyngdekraften som vores ven for bedre at mestre kunsten at slappe af og afspænde kroppen.

Oveni dette kan du toppe din ”egentid” med masser af velvære i hotellets Spa & Wellness med et 2700 m2 stort unikt stilleområde fyldt med wellnessfaciliteter. Faciliteter som store bassiner, boblebade, kolde bade, dampbad og forskellige saunaer samt det helt fantastiske udendørs spaområde med udsigt til Kattegat og stjernehimmel på en klar aften. Skal du have endnu flere forkælelser kan du booke tid hos det professionelle og uddannede personale på klinikken Viwell på hotellet, hvor du har mulighed for at få en omgang lækker massage, få frisket huden op med en ”Body Scrub” eller ”Minifacial” eller få ordnet fødder og negle så de stråler igen. Der er mange flere muligheder. Book gerne i god tid hjemme fra.

I omgivelserne omkring hotellet vil du på den ene side, for enden af vejen (200 m), komme til stranden. Der er her vi går ned og vinterbader tidligt morgen, hvis du har lyst til det. På den anden side af hotellet, få hundrede meter væk finder du den dejlige, stille skov med store gamle træer. Sæby med de skønneste gamle huse, det brostensbelagte torv med gågaderne er ikke mere end en gåtur på 1,5 km. væk. En tur der også kan tages langs stranden. Stranden ender hvor den hyggelige lystbådehavn starter. På havnen, som i midtbyen er der nogle skønne butikker med mulighed for at gøre et godt køb.

Der er tilknyttet en Facebookgruppe til arrangementet. Du får tilsendt link sammen med din velkomstmail ca. 14 dage før vi starter. I gruppen kan deltagerne frit aftale samkørsel til/fra hotellet.

Programlægger og underviser hedder Sanna Carlsen, årgang 1968 og certificeret I Hatha Yoga, Yin Yoga samt Yin Pulseringer.

Hun er indehaver af yogastudiet YOGA by SANNA i Frederikshavn. Hun har stor erfaring med undervisning på Yoga Retreats, og har haft flere hunderede deltagere med.

Derudover har hun i flere år undervist stress-, angst- og depressionsramte, hvor yoga, mindfullnes og meditation er en stor del af de værktøjer der bruges. Deltagerne hjælpes til at blive mere bevidste og nærværende i hverdagen.

Hun har selv mediteret dagligt og dyrket yoga i flere år og det kom rigtigt ind under huden i et flerårigt sygdomsforløb med stress, hvor mange erkendelser og en stor omlægning af sit liv var resultatet af det.

Sanna vil med den skønneste stemmeføring og sit positive sind føre dig gennem den forlængede weekend.

SE HER HVAD ANDRE DELTAGERE SIGER OM SANNA

”Som underviser glæder jeg mig utroligt til at byde dig velkommen til max. forkælelse på dette vidunderlige retreat, hvor jeg vil gøre ALT for at du kommer hjem med en oplevelse for livet og ikke mindst dyb, dyb ro i krop og sind. – Kærlig hilsen Sanna”

Har du spørgsmål til opholdet kan Sanna kontaktes via sanna@yogabysanna.dk eller på tlf. 25 56 49 14. 

Alle +16 år, som kan deltage i en normal yogatime.