COVID 19-OPDATERING

 

Hotel Viking genåbner den 21. maj 2021. Endelig kan vi snart få lov til at forkæle jer og nyde lyden og synet af glade gæster på hotellet igen

Har du bookinger hos os i perioden frem til den 21. maj?

Vi lover at kontakte dig, men vi beder samtidig om din tålmodighed, da vi har mange ophold, der skal flyttes. Tak 🙏

Receptionen er fortsat åben mandag til fredag fra klokken 09:00 – 15:00. Du kan som altid kontakte os på enten mail, Facebook Messenger eller via telefon

💻 info@hotelviking.dk

📞 98 46 17 00

Vi bruger tiden konstruktivt! Vi renoverer hotellet – lige fra værelser, spaområdet og til en ny og lækker vinkælder

Det kan du læse mere om her: https://hotelviking.dk/ny-restaureret-spa/

Vi glæder os rigtig meget til at vise resultatet frem for dig! Vi håber, du bliver lige så forelsket i resultatet, som vi er.

Når vi åbner dørene igen fortsætter vi med samme respekt og foranstaltninger over for COVID-19 som hidtil, og det betyder, at det fortsat er sikkert og trygt for dig at besøge Hotel Viking

Vi glæder os helt vildt til at få lov til at byde jer hjerteligt velkommen hjem igen

Generelle Covid-19 tiltag 

Krav om fremvisning af Corona pas / negativ test 

 • For at vi kan beskytte og tage vare på vores gæster samt medarbejdere, skal du kunne fremvise et gyldigt coronapas eller en negativ test, når du ankommer til Hotel Viking. 
  Link til teststeder her: FIND TESTCENTER

Restaurant, bar og lukketider

 • Der må serveres drikkevarer til kl. 24.00 i bar og restaurant

  I må ikke opholde jer i bar eller restaurant udover dette. Vores morgenbuffet er hovedsagligt portionsanrettet. Vi overholder alle afstandskrav i forhold til vores opstilling af borde.

Fitnesscenteret

 • Hotel Vikings fitnesscenter har åbent som normalt fra kl. 07.00 – 21.00. Alle maskiner og vægte der har været i berøring skal afsprittes efter brug. Vi har sat ekstra håndsprit og desinfektionsmiddel derind.

Spa og wellness

 • Husk at bestille jeres spaoplevelser på forhånd. Grundet COVID19, og en væsentligt reduceret kapacitet i spaområdet, er vi nødsaget til at lukke ned for at spaområdet kan benyttes uden reservation. Herunder er vi derfor også nødsaget til at lukke ned for ”torsdagsspa med suanagus”.
 • Alle gæster, der benytter spaområdet uden overnatning, har adgang til spaområdet fra kl. 09.00 – 15.00. Dette omhandler gæster, der benytter vores tilbud om spabrunch, spa & burger, Dagsspa.
 • Alle gæster, der benytter spaområdet i forbindelse med overnatning har adgang fra check-ind kl. 14.00 og til check-ud den efterfølgende dag kl. 11.00. Det er ikke muligt at tilkøbe forlængelse af spaadgangen.

Konferencer og Møder

 • Du, som mødebooker og deltager, skal også vide, at vi sørger for, at det er muligt at holde den nødvendige afstand ift. myndighedernes krav. Vi tager ikke flere gæster ind, end at dette kan overholdes.
 • I mødelokaler vil der være håndsprit, sprit til desinfektion af udstyr samt spritservietter til at aftørre borde og andet udstyr.
 • Teknisk udstyr sprittes af inden brug
 • Vi gør opmærksom på, at retningslinjer om at vaske hænder og holde afstand til hinanden, samt at blive hjemme, hvis man oplever symptomer, også er gældende for vores møde- og konferencegæster.

GENERELLE COVID19-FORHOLDSREGLER FOR ALLE PÅ HOTEL VIKING

 • Rundt omkring på hotellet finder du information om vores tiltag og retningslinjer, som vi har iværksat i disse tider for at undgå smittespredning, og dem beder vi dig følge, når du besøger os.
 • Vi kommer til at tage færre gæster ind ad gangen. Vi har sat mange værelser ud af drift, således vi ikke overstiger det antal gæster, der er anvist af politiet og sundhedsmyndighederne.
 • Større spredning mellem gæsterne i restauranten. Hvis der er behov, benytter vi vores festsal som ekstra restaurant for at kunne bibeholde spredningen de dage, det er nødvendigt.
 • Brug betalingskort og mobilbetaling så vidt muligt
 • Tænk EKSTRA over hygiejnen under dit besøg. Vask hænder så tit som muligt og brug håndsprit ofte – vi sørger for, at der altid er håndsprit tilgængeligt.
 • Selvom vi elsker nærheden, så vil vi for en stund gerne undgå håndtryk, high-fives og krammere.
 • Vi afspritter med jævne mellemrum gelændere, elevatorknapper, håndtag m.m. på hele hotellet.
 • Statens Serum Institut har informeret om, at der ikke er risiko for smitte gennem vand.
 • Vi beder dog vores gæster følge vores vaske- og hygiejneråd ekstra grundigt inden ophold i bade og sauna.

BESØG OS IKKE HVIS…

 • Du udviser symptomer som tør hoste, feber, vejrtrækningsbesvær, hovedpine, muskelømhed og/eller ondt i halsen
 • Du har rejst til et risikoområde, skal du vente med at besøge os mindst to uger efter hjemkomsten. En opdateret liste over risikoområder findes på Udenrigsministeriet hjemmeside
 • Du har været i kontakt med en person, der har vist sig at være smittet med COVID-19.

AFBESTILLING/OMBOOKING

Vi får mange henvendelser vedr. ændringer eller annulleringer. i øjeblikket Derfor kan der desværre forekomme længere svartid end normalt, og det beklager vi.

Du kan gratis ombooke dit spaophold indtil 24 timer før ankomst. Kontakt vores reception på info@hotelviking.dk Husk at have dit reservationsnummer klar.

For virksomheder, der har bestilt en konference eller et møde hos os, gælder de sædvanlige betingelser for aflysning. Har du spørgsmål vedr. konferencer kan du kontakte os på: info@hotelviking.dk

Har du spørgsmål eller ændringer til bookinger, kan du kontakte os på +45 98461700 eller på info@hotelviking.dk

Har du spørgsmål eller ændringer til bookinger foretaget gennem tredjeparts bookingkanaler (Small Danish Hotels, Take Offer, booking.com, expedia.com, hotels.com mm.), skal man kontakte disse.

Denne information er gyldig indtil andet er oplyst. Informationen opdateres løbende.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen på hotellet.

Med venlig hilsen
Brian Fabricius
Direktør / CEO

Tilmeld dig Club Viking
og få store fordele