All I want for Christmas is… en spaoplevelse til Hotel Viking

Vi er i gavehumør og har lavet nogle fantastiske juletilbud på vores dejlige spaoplevelser til dig.

Dage
Timer
Minutter
Sekunder
Spa & Morgenbuffet
419,00 kr.
Spa & Tapas
419,00 kr.
Spa & Brunch
419,00 kr.
Spa & Burger
419,00 kr.
Dagsoplevelse – vælg selv
419,00 kr.
Spaophold for 2 – 1 nat
2.689,00 kr.
Kurophold for 2 – 2 nætter
5.299,00 kr.
Dagsoplevelse – Specifik dato
349,00 kr.469,00 kr.
Aftenoplevelse – Specifik dato
349,00 kr.469,00 kr.
Wellnessophold for 2 – 2 nætter
5.599,00 kr.
Kurophold for 2 – 1 nat
2.999,00 kr.
Wellnessophold for 2 – 1 nat
3.399,00 kr.
Spaophold for 2 – 2 nætter
4.899,00 kr.
Late Night Spa
459,00 kr.

Prisvindende spa hotel
mellem skov og strand

Prisvindende spa hotel mellem skov og strand

Nyd roen og mærk den afslappende atmosfære på vores spa hotel ved Kattegat. En perfekt oase for dig og dine nærmeste.

Nytår 2023 hos Hotel Viking

SLUT ÅRET AF MED MANÉR

Nytårsophold 2023

Hold nytår med manér. Hos Hotel Viking sætter vi en ære i at give jer en både festlig og hyggelig nytårsaften. Du slipper for planlægning, madlavning og oprydning og kan i stedet glæde dig til en skøn aften med masser af gode oplevelser og fest. En aften hvor du bare skal slappe af og nyde vores helt specielle og lækre nytårsmiddag.

Vi ved, at nytårsaften er fyldt med traditioner. Netop disse traditioner holder vi på, så du blot skal læne dig tilbage og nyde din aften. Vi byder på champagne til velkomst, en lækker middag ved eget bord(se menu herunder) akkompagneret af en sublim vinmenu, livemusik, cocktailbar, champagne kl. 24 med et stykke kransekage til, og masser af hygge , live akustisk musik efterfølgende. Aftenen rundes af med et lækkert natmadsbord.

Noget af det bedste er, at du ikke skal tænke ikke på transport. Når du bestiller vores nytårsophold, er det inklusiv en overnatning på et af vores dejlige dobbeltværelser for at fuldende jeres ophold.

Dagen derpå bydes i på vores lækre nytårsbrunch inden afrejse.

STOLTE MODTAGERE AF GREEN KEY

Miljømærkning i verdensklasse

Vi har modtaget en Green Key, som er turismens internationale miljømærke, der tildeles turistvirksomheder, som gør en ekstraordinær indsats for at beskytte miljøet – og det er vi rigtig stolte af.

Det er kulminationen af mange års målrettet indsats, som nu har gjort, at vi har modtaget dette fine certifikat.

Siden 2019 har vi således nedbragt vores samlede energiforbrug med 300.000 kWh svarende til 21%, og det har vi, blandt andet, gjort ved at blive bedre til at affaldssortere, servere mere økologisk mad i restauranten, bruge mindre papir og ved at optimere vores energiforbrug.

Green key restaurant og hotel
Jacob Risgaard med Brian og John hos Hotel Viking

ÅRSREGENSKAB 2022

Historisk resultat

Det nordjyske spa hotel Hotel Viking har ligesom den øvrige hotelbranche været hårdt påvirket af den globale pandemi.

Ikke desto mindre valgte Hotel Viking sidste år at investere i en omfattende moderniseringsplan, der allerede efter første fase har løftet spa hotellet og ikke mindst spa- og wellness-afdelingen op på et helt nyt niveau.

Sammen med en dedikeret indsats fra bestyrelse, ledelse og medarbejdere har det sikret Hotel Viking sit bedste resultat nogensinde.

FORKÆLELSE TIL KROP OG SJÆL

Wellness på Hotel Viking

Her kan du virkelig slappe af og lade dig forføre af de mange sanseindtryk. Ikke mindst på vores wellnessklinik – “ViWell”.

Hos vores professionelle og uddannede personale på klinikken har du mulighed for at få løsnet de ømme muskler med en omgang lækker massage. Få frisket huden op med en ”Body Scrub” eller ”Minifacial” eller få ordnet fødder og negle, så de stråler igen.

Prøv også vores ”Romantiske Spa”, hvor I får en svævende følelse af fred fra spaens terapeutiske massage, de aromatiske dufte, mens der nydes et glas bobler i stearinlysets skær.

Skal du, eller én du holder af, virkelig forkæles, kan du kombinere flere af vores behandlinger og derved mærke den rolighed og velvære, der spreder sig i kroppen.

Få en ansigtsbehandling når du besøger vores spa hotel
Spahotel med spa og wellness

HOTEL VIKING 2.0

Vi renoverer på livet løs

Hotellets direktør, Brian Fabricius, udtaler:

Fra den dag, jeg overtog spa hotellet, har jeg drømt om at løfte gæstens oplevelse hos os til nye højder for dermed at kunne placere Hotel Viking blandt de bedste spaoplevelser i Danmark. Vi har siden dag ét benyttet os af gæsternes tilbagemeldinger til at afveje, hvilke projekter der er vigtigst at påbegynde, da det altid er gæsternes oplevelse af hotellet, der i sidste ende betyder, om de vil komme igen eller ej.

NYHED

Saunagus

Når vi afholder vores lækre saunagus, er det inklusiv i din spaoplevelse. Så hvad enten du nyder et skønt ophold med overnatning eller en afslappende Spa og Tapas de pågældende dage, så er det bare at sætte sig ind og nyde den varme oplevelse.

Saunagus kan opleves følgende dage

  • Mandage fra 16.30 – 20.00
  • Tirsdage fra 16.30 – 20.00
  • Onsdage fra 16.30 – 20.00
  • Torsdage fra 16.30 – 20.00
  • OBS: Der er ikke saunagus i uge 28, 29 og 30

En saunagus session tager 10-15 minutter og forløber sådan: I den varme sauna hælder gus-mesteren vand iblandet en æterisk olie på ovnen. Herefter svinges varmen rundt i saunaen med et håndklæde og en vifte. Under seancen vil der være musik. Når man kommer ud, er det skønt at blive kølet af. Det foregår under bruseren og herefter i det kolde vand umiddelbart udenfor saunaen. Oplevelsen giver et stort velvære, virker udrensende og bringer fornyet energi.

Saunagus hos Hotel Viking

Rutevejledning

Indtjekningstider på hotellet: Indtjek: kl. 14:00 – Udtjek: kl. 11:00.

Receptionens åbningstider er: 09:00 – 21:00 mandag – fredag og 11:30 – 21:00 lørdag og søndag