Fuldtids spamedarbejder

Bliv en del af familien

Fuldtids spamedarbejder

Fuldtids spamedarbejder

  • Ansøgningsfrist: 1. maj 2021
  • Tiltrædelse: 17. maj 2021
  • Ansættelse: Fuld tid 37 timer

Spamedarbejder med værtskab i blodet søges til Hotel Viking

Hotel Viking – spa & wellness er mere end blot et spahotel. Derfor er du også mere end en medarbejder. Du er oplevelsesskaber – og du er med til at gøre et ophold på Hotel Viking til et mindeværdigt besøg for vores mange spagæster.

Du søger jobbet, fordi du er speciel og skiller dig ud fra mængden på den positive måde. Du har altid ja-hatten på og ved, at et smil kommer tifold igen.

Vi forventer du er dedikeret til at tage hånd om spagæsterne i spaområdet samt deres sparsomme fritid. Derfor forventer vi et stort personligt engagement, fordi hos os handler det om at skabe oplevelser. Du skal nyde værtskabet og være passioneret omkring at sætte andres oplevelser og behov foran dine egne.

Vi forventer, at du kan nikke anerkendende til vores tre kerneværdier, som definerer os som virksomhed og den måde, vi ønsker at møde vores gæster og kolleger på:

 

  • Du drager omhu
  • Du gør dig umage
  • Du er oprigtig

 

Vi holder af vores uformelle tone og holder af, at vi har plads til forskellighed. Dog har vi én ting til fælles: Vi yder vores bedste hver dag, hele dagen. Det er med til at gøre os til et af de bedste hoteller i Nordjylland.

Vi har ordnede forhold, og overholder alle gældende regler. Hotellet har hovedoverenskomst med 3F. Vi tilbyder fri hver anden weekend og at du kender din vagtplan 8 uger frem. Spaområdet har åbent alle dage fra kl. 09.00 – 21.00, så derfor forventes det også at du kan arbejde om aftenen en til to gange om ugen. Arbejdet indebærer også lettere rengøringsopgaver, da god hygiejne og renlighed er vigtigt for os.

Vi går meget op i at du lander rigtigt i dit nye arbejde, og fra din første arbejdsdag vil du være sammen med en kollega så du kommer rigtigt ind i vores familie, kultur og kommer godt i gang.

Vi og resten af holdet ser frem til at byde dig velkommen hjem.

Ansøgning sendes til Klinik og spachef Ina Fabricius på mail if@hotelviking.dk

Har du spørgsmål hertil kan du ringe til hende på tlf.: 23288959 – kan bedst træffes efter kl. 17.30

Ina Fabricius

Klinik og spachef

if@hotelviking.dk

tlf.: 23288959

 

2021

Åbningstider

  • Åbent alle dage fra kl. 09.00 – 21.00 

* Der er specielle/forkortede åbningstider til jul og nytår
**Når vinteren rammer, kan det forekomme, at de udendørs bassiner er lukket eller åben i begrænset tidsrum.

OBS: Aldersgrænse 16 år

Rotunden/modstrømskanalen er lukket inditl ultimo juni 2021 grundet renovering og udvidelse. 
Bemærk! Under ekstreme vejrforhold, såsom kraftig blæst, snefald m.v. er der af sikkerhedsmæssige årsager ingen adgang til de udendørs bassiner!

Tilmeld dig Club Viking
og få store fordele